Ένταξη: 30 Νοέ 2007
Τοποθεσία: Στο διπλανό δωμάτιο από αυτό που είναι ο Serestrum...παίρνω μάτι xD
Δημοσιεύθηκε: Πεμ Φεβ 07, 2008 7:54 pm
Τίτλος:
Το καλύτερο που βγάλανε ήταν ένα κωμικό OVA,και καλά μετά την ταινία,αλλά όλοι οι ήρωες ήταν chibi... FMA chibi party? Κάπως έτσι...και γι'αυτό π λες,ο Mustang να τα έφτιαχνε με την Hawkeye,η ίδια η Hawkeye στο OVA λέει ότι πάλι καλά δν έγινε κάτι τέτοιο,γιατί θα αποχωρούσε
Όσο για το τέλος,ναι,μου άρεσε,αν και θα προτιμούσα
Επιμένω για τα spoiler.H λέξη spoiler έπρεπε να υπάρχει και στον τίτλο
του νήματος.Στο Death Note είχα κάνει ένα παρόμοιο θέμα και πάρα πολλοί την πατήσανε .
Anyway.Στο θέμα.Το FMA δεν έχει τρομερές μάχες αλλά το μεγάλο του ατού είναι το σενάριο .Στην αρχή νόμιζα ότι θα δω ένα κλασσικό σούνεν σε στυλ Ναρουτο αλλά ευτυχώς μόλις μπήκα στο νόημα ρούφηξα αχόρταγα όλα τα επεισόδια .Ποιοτική τροφή για το μυαλό.
Δεν μου αρέσουν και πολύ τα happy ending.Γενικά μου αρέσουν τα
"αμφιλεγόμενα" ending.Αυτά που αφήνουν το θεατή να φαντάζεται μόνος του το τέλος.Και όντως το τέλος που γράφεις Δευκαλίωνα είναι πολύ "αμερικάνικο".
Για να πω την αλήθεια δεν μου άρεσε το τέλος της ταινίας.Μακάρι να μην την είχαν φτιάξει.Για μένα το τέλος της σειράς των 51 epps ήταν καταπληκτικό.
Η τελευταία φράση του Al μαζεύει όλα όσα παρακολουθούσες σαν χαζός στα 51 epps.
Humankind cannot gain anything without first giving something in return. To obtain, something of equal value must be lost. That is Alchemy's First Law of Equivalent Exchange. In those days, we really believed that to be the world's one, and only, truth. But the world isn't perfect, and the law is incomplete. Equivalent Exchange doesn't encompass everything that goes on here, but I still choose to believe in its principle: that all things do come at a price, that there's an ebb and a flow, a cycle, that the pain we went through did have a reward, and that anyone who's determined and perseveres will get something of value in return, even if it's not what they expected.I don't think of Equivalent Exchange as a law of the world anymore. I think of it as a promise between my brother and me. A promise that someday we'll see each other again.
Παρόλα αυτά η σειρά με άφησε πλήρως ικανοποιημένο.Από τις λίγες φορές που δεν ψάχνω να βρω το manga για να δω ένα εναλλακτικό τέλος(αν έχει τελειώσει).
Ένταξη: 12 Δεκ 2007
Δημοσιεύθηκε: Παρ Φεβ 08, 2008 1:41 pm
Τίτλος:
Hajate έγραψε:
Επιμένω για τα spoiler.H λέξη spoiler έπρεπε να υπάρχει και στον τίτλο
του νήματος.Στο Death Note είχα κάνει ένα παρόμοιο θέμα και πάρα πολλοί την πατήσανε.
Ορίστε το έφτιαξα. Ευχαριστήθηκες;
Hajate έγραψε:
Και όντως το τέλος που γράφεις Δευκαλίωνα είναι πολύ "αμερικάνικο"
Ας αφήσουμε τώρα τους όρους του στιλ "Αμερικανιά" κλπ. Την έχουμε δει όλοι εδώ μέσα "ποίοτητα"!!! Σιγά! Και στο κάτω κάτω συγνώμμη που είμαι και συναισθηματικός και με ενόχλησε το ότι θα μείνουν μόνοι τους κλπ.
Ήμουν και επηρεασμένος ακόμη από τα επεισόδια! Όταν έφτιαξα το thread είχα μόλις τελειώσει με την σειρά και ήμουν ακόμη σε μια περίεργη κατάσταση...
Pavao έγραψε:
Υ.Γ. πολυ συναισθηματιας πρεπει να εισαι! Ολοι να βρουνε και μια γκομενα?
Ασε κανεναν στην μοναξια του!
Είμαι ο άτιμος!!! Όμως χωρίς τις γκόμενες δεν πάμε πουθενά!!! Οπότε... _________________
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη1, 2
Σελίδα 2 από 2
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Ενότητας Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Ενότητας