Προβολή προηγούμενου Θέματος
::
Προβολή επόμενου Θέματος
|
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
Ένταξη: 04 Φεβ 2008
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 07 Δεκ 2007
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι Φεβ 05, 2008 8:21 pm
Τίτλος:
|
|
|
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 30 Μάι 2005

|
Δημοσιεύθηκε: Τετ Φεβ 06, 2008 6:04 am
Τίτλος:
|
|
|
Καλώς όρισες στο forum μας. Μπορείς να ρίξεις μια ματιά στον Tracker μας για να δεις όλα τα anime που έχουμε μεταφράσει. Θα χρειαστείς κάποιο bittorrent client για να τα κατεβάσεις.
Χρήσιμες ίσως να σου ήταν επίσης και οι Συχνές Ερωτήσεις
Αν αντιμετωπίσεις δυσκολίες στο κατέβασμα, μπορείς να κοιτάξεις τις Ερωτήσεις περι Tracker - Torrents
Και αν κάτι που θέλεις να κατεβάσεις σε διανέμεται από αρκετά άτομα (seeders) και πιάνεις χαμηλές ταχύτητες, μπορείς να ζητήσεις κάποιος να κάνει seed
Όσο για anime που έχουν προβληθεί στη Ελλάδα, με ελληνική μεταγλώτισση, δεν ανήκουν στις μεταφράσεις μας, με εξαίρεση το Plawres Sanshiro, που το υποτιτλίσαμε, και το Candy Candy, που υποτιτλίσαμε τα πρώτα 21 επεισόδια, και διανέμουμε παράλληλα και την ελληνική μεταγλώτισση στον tracker.
Αν ενδιαφέρεσαι για παλιά ελληνικά μεταγλωτισμένα anime από βιντεοκασσέτες, περασμένα σε ηλεκτρονική μορφή, θα βρεις και άλλα άτομα που ασχολούνται με αυτό το θέμα στις Λίστες-Ανταλλαγές-Ζητήσεις
Α, και όπως θα διαπιστώσεις εδώ, έχουμε υιοθετήσει τη γραφή στα ελληνικά και όχι greeklish, για να διαβάζονται πιο εύκολα οι δημοσιεύσεις και να μην βγάζουν τα μάτια τους οι αναγνώστες (στα greeklish αναφερόταν ο serestrum)
Οι Κανόνες του forum καλό είναι να ακολουθούνται για την ομαλή λειτουργία του forum.
Και πάλι καλως όρισες, και καλή διαμονή.
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 21 Μάι 2007

|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ Φεβ 07, 2008 1:22 pm
Τίτλος:
|
|
|
Καλωσόρισες και από μένα φίλε μου.
rockas7 έγραψε:
|
γενικα για φορουμ δεν ξερς πολλα,δεν ειχα ξαναβρει κατι τοσο ενδιαφερον για να γραφτω σε καποιο φορουμ...Ευχαριστω για τις οδηγειες :-)
|
Γενικά όλοι έτσι είναι στην αρχή...λέμε τώρα...  ...θα μάθεις...  _________________ Arvendui for President

|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ Φεβ 08, 2008 2:11 pm
Τίτλος:
|
|
|
Κοιταξα την λιστα αλλα δεν βρηκα αυτα που εχει βαλει ο πσιφινιστρο στο youtubejavascript:emoticon('  ')
Sad _________________ Transormer-Jumaru-Saber riders ktl
Agapi-Nostalgia-Anamniseis
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 15 Φεβ 2008
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ Φεβ 15, 2008 11:20 pm
Τίτλος:
|
|
|
geia sas!!! k egw eimai new melos k ola arxisan opws arxisan k me ton rocka7!!!otan eida to link sto youtube ypethesa oti th aeinai kapoio kammeno site pou etyxe na uparxoun k trackers me ellhnikous upotitlous!eiste teleia omada!!!
evlepa jumaru sto kanali junior!!!  (dld sto dhmotiko k twra eimai 21  )
sunexiste etsi....exw ksetrelathei me thn olh idea tha katavezw k tha seedarw oso mporw!  _________________ htan h zwh sas kolash k thn ekana apolaysh
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 07 Δεκ 2007
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ Φεβ 15, 2008 11:28 pm
Τίτλος:
|
|
|
yohohohohoho....και αλλα μελη....yoohohoho...
εχμ...σοβαρα τωρα...καλως μας ηρθες SunSoul και καλα να περασεις...
διαβασε λιγο το τριτο ποστ του Left64Vegeta-sensei για να μπεις στο κλιμα και για να μαθεις τους κανονες...
yohohohohoho...γινομαστε ολο και περισσοτεροι...χμ...μπορει να κατακτησουμε τον κοσμο...
και παλι καλως ηρθες...
αγνοησε καθε φραση που σου φανηκε περιεργη.ευχαριστω._________________ 
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ Φεβ 15, 2008 11:45 pm
Τίτλος:
|
|
|
serestum eimai melos k se alla analoga site  den eimai prwtara san ton rocka(xwris na thelw na pw kati kako)
eyxaristw!!!!  _________________ htan h zwh sas kolash k thn ekana apolaysh
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 21 Ιαν 2007

|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ Φεβ 16, 2008 10:57 am
Τίτλος:
|
|
|
 Δεν είσαι πρωτάρα, ε; Τότε γιατί συνεχίζεις να αγνοείς τους κανόνες του forum  ;
http://www.animeclipse.com/phpbb2/viewtopic.php?t=1174 <- ΕΔΩ οι Κανόνες του Forum, για να είμαστε εμείς καλά και εσύ καλύτερα  Τουλάχιστον ας γράφουμε ελληνικά... Έλληνες είμαστε...
Καλωσήρθες και καλά να περάσεις!!! Εχουμε καλό πράγμα στον tracker μας!!! _________________
Ōkami-Fansubs
Ōkami IRC channel
_________
'Cause Wolves don't bite... They Fansub.
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ Φεβ 17, 2008 5:07 am
Τίτλος:
|
|
|
πρωτάρα δεν είμαι αλλά το έφαγα το κράξιμο μου  ....οκ lexalkon....ότι πεις  !
θα συμμορφωθώ...
παντώς πιο πολυ να ενδιαφερομουν για την σωστη λειτουργεια του site παρα για το αν εγω γραφω ελληνικα ή οχι!πιο πολυ ζημια κανει το ratio χωρις οριο.
οσο για τους κανονες του forum μην με "ψαρευεις" γιατι ειναι οπως εχει συνηθισει κανεις....
xwris na thelw na fanw eristikh k eirwnikh (kati gia to opoio zhtaw syggnwmh ektwn twn protairwn) an pote thelw na graposw kati tha grafw opws me voleuei...den einai kati kako...opoios den mporei h den katafernei na diabasei, as prosperasei to post mou.
ευχαριστώ _________________ htan h zwh sas kolash k thn ekana apolaysh
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 07 Μάι 2007
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 21 Ιαν 2007

|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ Φεβ 17, 2008 12:40 pm
Τίτλος:
|
|
|
SunSoul έγραψε:
|
xwris na thelw na fanw eristikh k eirwnikh (kati gia to opoio zhtaw syggnwmh ektwn twn protairwn) an pote thelw na graposw kati tha grafw opws me voleuei...den einai kati kako...opoios den mporei h den katafernei na diabasei, as prosperasei to post mou.
ευχαριστώ
|
Σημασία έχει αν θέλεις ο λόγος σου να έχει αξία ή όχι. Όταν γράφω θέλω τα λεγόμενά μου να διαβαστούν, θέλω η άποψή μου να διαβαστεί. Αν δε σε ενδιαφέρει η γνώμη σου να έχει κάποια ισχύ τότε συνέχισε να γράφεις με αυτόν τον τρόπο. Μπορώ κάλλιστα να προσπεράσω τα post σου, όπως η ίδια προτείνεις  , όχι μόνο εγώ αλλά όλοι.
ΥΓ. Χωρίς να είμαι (κι όχι απλά χωρίς να θέλω να φανώ εριστικός), όπως συνήθισες να γράφεις greeklish μπορείς συμμετέχοντας ενεργά στις συζητήσεις του forum να συνηθίσεις να γράφεις ελληνικά  . Θα δεις ότι δεν είναι δύσκολο.  _________________
Ōkami-Fansubs
Ōkami IRC channel
_________
'Cause Wolves don't bite... They Fansub.
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 11 Ιαν 2006

|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ Φεβ 17, 2008 12:58 pm
Τίτλος:
|
|
|
SunSoul έγραψε:
|
|
Anarchy in the AnimeClipse - κατά το Anarchy in the UK... Μάλιστα, το είδαμε κι αυτό!
Σοβαρά τώρα,η στάση σου πέρα από την μη συμμόρφωση στους κανόνες λειτουργίας του forum, δηλώνει ασέβεια και προς τα υπόλοιπα μέλη που τους σέβονται και τους τηρούν. Λες ότι δεν είσαι πρωτάρα σε forum. Την ίδια συμπεριφορά επιδεικνύεις και στα υπόλοιπα που είσαι γραμμένη;
Στην τελική, πώς θα σου φαινόταν να βλέπεις υπότιτλους στα gr33klish; Just askin'...
Επιγραμματικά, φυσικά μπορείς να κάνεις ό,τι θέλεις, αλλά μην διαμαρτυρηθείς εφόσον με τη στάση σου αυτή διάφορα άτομα σε προτρέψουν με ευγενικό (π.χ. lexalkon) ή όχι και τόσο ευγενικό τρόπο να συμμορφωθείς με τους κανόνες λειτουργίας. _________________ Brighter Death Now
エルゴ プラクシー
死の代理人
Ergo Proxy
The Agent Of Death
Quote from Mentar: "The day I release h264 in an .avi container is the day I quit encoding..."
t3h Master of Lolis ~ Now with MOAR kawai-ness ~ moé rulz ~ lol

|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ Φεβ 17, 2008 8:11 pm
Τίτλος:
|
|
|
δεν ηθελα να προκαλεσω τετοια συγχηση  !
εχετε δικιο...ζητω συγγνωμη για οτιδηποτε σας ενοχλησε  ....
δεν μου φανηκε τοσο φοβερο,ειναι φοβερο για εσας ομως οποτε θα παραδεχτω οτι ημουν αγενης.
ελπιζω το θεμα να θεωρηθει ληξαν
κ παλι συγγνωμη..
(δεν εχω τονους...ελπιζω να μην μου γινει παρατηρηση για αυτο  ) _________________ htan h zwh sas kolash k thn ekana apolaysh
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
|