Συνδεθείτε, για να ελέγξετε τα προσωπικά σας μηνύματα
Συνδεθείτε, για να ελέγξετε τα προσωπικά σας μηνύματα
AnimeClipse Αρχική σελίδα » Off-Topic

Macedonia: Over 4000 years Greek Homeland Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4 ... 9, 10, 11  Επόμενη
Προβολή προηγούμενου Θέματος :: Προβολή επόμενου Θέματος  
Συγγραφέας Μήνυμα

Ένταξη: 11 Ιαν 2006

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Δευ Ιαν 14, 2008 6:27 pm
Τίτλος:
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

gpanos έγραψε:
3) Δέχομαι ότι το θέμα δεν σε ενδιαφέρει και δικαίωμα σου. Όμως εσύ το θεωρείς προπαγάνδα ;;;;;;;;;
Επιμένεις στον όρο "προπαγάνδα";;;; Αν ναι σε αφήνω στην κρίση της κοινότητας της AC.

4) Θεωρείς δηλαδή τον Νίκο Δήμου (και την Ελευθεροτυπία) ακροδεξιούς;;;;;
Μήπως θα έπρεπε να το ψάξεις παραπάνω;;;;

Αν το θέμα δεν με ενδιέφερε, δεν νομίζω ότι θα σπαταλούσα από το χρόνο μου για να γράψω το κατεβατό που έγραψα. Επίσης, προσπαθώ να δω τέτοια θέματα ψύχραιμα και με ρεαλισμό. Αν αυτό στα μάτια σου συνιστά μη ενδιαφέρον / αδιαφορία, τι να πω.

Το να βάλεις banners και logos σε releases ενός fansub group, ναι, στα μάτια μου είναι προπαγάνδα και επιμένω σε αυτό. Και τι ακριβώς σημαίναι ότι θα με αφήσεις στην κρίση της κοινότητας; Θα με καταδικάσει δηλαδή η κοινότητα για τις απόψεις μου; Δεν μου ακούγεται και πολύ δημοκρατικό αυτό.

Επίσης, δεν χαρακτήρισα ούτε τον Νίκο Δήμου, ούτε την Ελευθεροτυπία. Μάλλον δεν πρόσεξες τα όσα έγραψα.

Τυγχάνει να έχω μεγαλώσει σε πόλη, όπου μεγάλο ποσοστό αποτελεί η μουσουλμανική μειονότητα. Έτσι ξέρω από πρώτο χέρι πώς είναι να μην βλέπεις ψύχραιμα τα πράγματα, ειδικά σε θέματα εθνικής σημασίας.

Φυσικά εδώ είμαστε, και ο καθένας μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματά του.

Υ.Γ. Σύμφωνα με το Λεξικό της κοινής νεοελληνικής (ευχαριστώ τον gpower2), ο ορισμός της προπαγάνδας είναι ο εξής:

προπαγάνδα η [propaγánδa] O25α : 1α. η (έντυπη ή προφορική) συστηματική και οργανωμένη προσπάθεια διάδοσης πολιτικών, θρησκευτικών κτλ. ιδεών και απόψεων με σκοπό τον επηρεασμό της συνείδησης της κοινής γνώμης προς συγκεκριμένη κατεύθυνση και με συγκεκριμένους στόχους: Kομμουνιστική / αθεϊστική / ανθελληνική ~. Kάνω / ασκώ ~. H εφημερίδα ήταν το όργανο της προπαγάνδας του κόμματος. β. αυτός που διενεργεί προπαγάνδα: Πράκτορας της αγγλικής προπαγάνδας, της Aγγλίας. 2. μονομερής, στρεβλή, μεροληπτική μετάδοση πληροφοριών με ιδιοτελείς στόχους: Tο δελτίο ειδήσεων κατάντησε κυβερνητική ~. [λόγ. < γαλλ. propagand(e) -α (ορθογρ. δαν.)]

エルゴ プラクシー
死の代理人
Ergo Proxy
The Agent Of Death

Quote from Mentar: "The day I release h264 in an .avi container is the day I quit encoding..."

t3h Master of Lolis ~ Now with MOAR kawai-ness ~ moé rulz ~ lol
Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του συγγραφέα

Ένταξη: 15 Ιαν 2007

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Δευ Ιαν 14, 2008 6:37 pm
Τίτλος:

Raziel666 έγραψε:

Ασχέτως αν συμφωνώ ή όχι με τα πεπραγμένα των κυβερνήσεων Σημίτη.... τα πράγματα θα ήταν ακόμα χειρότερα.

Συμφωνω με την ΟΝΕ,διαφωνω μερικως με το υπολοιπο γιατι το εργο που αφηνεις εχει αμεση σχεση με τους πορους που καταναλωσες για να πετυχεις κατι.

Raziel666 έγραψε:

ΒΥπάρχει Αθήνα στην Georgia των ΗΠΑ, μήπως θα έπρεπε να το απαγορέψουμε; Νέα Σμύρνη, Νέα Ιωνία, κλπ. μήπως θα έπρεπε να αλλάξουν όνομα, επειδή κι αυτά είναι «κατοχυρωμένα» όπως λες;

Αστοχος ο παραλληλισμος. Αλλο ενας μεταναστης που θελει να παρει μαζι του το ονομα της πατριδας του και αλλο καποιος αλλος που φαινομενικα δεν εχει καμια σχεση και πιθανοτατα να εχει σφαιτεριστικες βλεψεις.Δεν εννοω εδαφικη επεκταση προφανως[ειναι αστειο] αλλα πιθανον για να το θελουν τοσο πολυ να χουν αλλες βλεψεις. Τετοιοι συμψηφισμοι δεν ωφελουν την λογικη διαδικασια της συζητησης , ως ειναι λιγο επικινδυνοι..

Raziel666 έγραψε:

Στην αρχαία δημοκρατική Ελλάδα είχαν δούλους αν θυμάμαι καλά. Δεν μου ακούγεται και τόσο δημοκρατικό αυτό. Άλλωστε το βαθύτερο νόημα της δημοκρατίας είναι η ελευθερία του λόγου.

Φυσικα και δεν ηταν δημοκρατικο αυτο αλλα σκεψου λιγο ποσο ριζοσπαστικο ηταν τοτε να μιλησει καποιος για δημοκρατια. Μην κρινεις με τα σημερινα δεδομενα την πρωιμη μορφη της δημοκρατιας στην αρχαιοτητα.

Την αποχη απο τα κοινα την θεωρω αποτελεσμα σοβαρου κοινωνικου προβληματος και απογοητευσης/ματαιοτητας.
Τωρα αν θα λυθει με νουθεσιες ή οχι δεν ξερω.. ΜΑλλον οχι. Δεν γινεται να νουθετησει καποιος -πχ ως γονεας ή δασκαλος- και στην πραγματικοτητα να ειναι μερος του συστηματος. Φακελακια,γρηγοροσιμα,λαδωματα,ρουσφετια για το στρατο και αλλα πολλα.

Ολοι ενεργοποιουνται οταν χρειαστουν κατι.. Παραδειγμα οταν με το καλο φτασουμε στη συνταξη θα μας τσουξει που θα παρουμε @@ καλαβρεζικα αλλα τοτε δεν θα μπορουμε να κανουμε κατι γιατι οταν αποφασιζονταν αυτα εμεις απηχαμα και παιζαμε πχ lineage 24/7 <προσωπικη εμπειρια.

ΜΕ πραγαμτικη φιλικη διαθεση,καθως απολαμβανω πολιτικες συζητησεις που δεν ξεφευγουν, πιστευω οτι το μεγαλο προβλημμα της χωρας ειναι ο κομματισμος(<εδιτ) και θα σου πω το εξης.
Φιλαρακι που τελειωσε τα ΣΜΥ το 2006 τον εστειλαν να βοηθησει στην κατασβεση των πυρκαιων και αυτο που ειχε διαδωθει στις ταξεις στρατου και πυροσβεστικης ηταν "γιατι να σβησουμε εμεις τις φωτιες, για να επωφεληθει ο Κωστακης?"
Αν δεν ειναι αυτο αρρωστημενη λογικη , αποτελεσμα σοβαρου κοινωνικου προβληματος τοτε τι ειναι.

ΥΓ προσπαθησα να κανω τις παραθεσεις οσο το δυνατον μικροτερες για να μην γινει περισσοτερο κουραστικο το ποστ. big smile

Έχει επεξεργασθεί από τον/την mpakatsias στις Δευ Ιαν 14, 2008 11:35 pm, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος

Ένταξη: 27 Νοέ 2006

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Δευ Ιαν 14, 2008 6:43 pm
Τίτλος:

nice thread, NOT

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Δευ Ιαν 14, 2008 6:46 pm
Τίτλος:

^^
Συγγμωμη που σε αναγκασαμε να ποσταρεις..
δεν θα το ξανακανω Embarassed

soz αλλα δεν αντεξα Laughing

Ένταξη: 12 Δεκ 2007

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Δευ Ιαν 14, 2008 7:02 pm
Τίτλος:

Παιδιά ήμουν σήμερα στην homepage και είδα το topic και έμεινα έκπληκτος. Θετικά βέβαια. Αρχικά να δώσω τα συγχαρητήριά μου στον gpanos ο οποίος δημιούργησε αυτό το thread.Και εγώ έχω ασχοληθεί αρκετά έως πολύ με αυτό το θέμα όπως πολύ από εσας (όπως φαίνεται από τα σοβαρά και υπεύθυνα posts των περισσοτέρων).

@gpanos
Και πιστεύω ότι η ηλικία δεν παίζει και ιδιαίτερο ρόλο. Εγώ ασχολούμαι από την 3η γυμνασίου με αυτό το θέμα. Καλά βασικά στην αρχή το μόνο που έκανα είναι να βρίζω τους Σκοπιανούς χωρίς επειχηρήματα. Απλά έλεγα ότι η Ελλάδα έχει δίκιο.

Αλλά πλέον (στα 17) πιστεύω έχω μία αρκετά σφαιρική άποψη. Έχω ακούσει και δει τα επειχηρήματα και από τις δύο πλευρές. Και θα ήθελα να σας δείξω κάποια από αυτά. Ίσως να τα έχετε δει αυτά, ίσως και όχι.

Δείτε λοιπόν επειχηρήματα από Έλληνες:
1)http://www.youtube.com/watch?v=YBOQ8427FUk&feature=related
2)http://www.youtube.com/watch?v=-oHivXjiX_w&feature=related

Και αντίστοιχα από Σκοπιανούς:
1)http://www.youtube.com/watch?v=9q-yirIRsNg&feature=related
2)http://www.youtube.com/watch?v=jyEQOqh4SV8&feature=related

Βεβαίως και οι δύο πλευρές στέλνουν βλακείες με βρισίδια κλπ αλλά πραγματικά σας μιλάω ότι δεν έχω δει ούτε ένα Σκοπιανό που να παρουσιάζει επιχειρήματα, γεγονότα ή κάτι τέτοιο. Κάτι μουφοχάρτες συνήθως, και μπόλικο βρισίδι... !Α! Επίσης δείτε και αυτό. Μόλις το είδα έπαθα εγκεφαλικό!!! Αν είναι αληθινό ουσιαστικά ο υπουργός εξωτερικών της Μακεδονίας παραδέχεται την προπαγάνδα των Σκοπίων:
http://www.youtube.com/watch?v=aWIKDhhTvnU&feature=related

Εννοείται πως το youtube δεν είναι η μόνη μου πηγή πληροφοριών σχετικά με το θέμα. Έχω διαβάσει άπειρα άρθρα σε εφημερίδες, αλλά δεν τα πολύ παίρνω στα σοβαρά, γιατί πολλά από αυτά είναι και "ψιλοΰποκινούμενα" κατά την γνώμη μου.

Ένταξη: 02 Απρ 2006

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Δευ Ιαν 14, 2008 7:07 pm
Τίτλος:

Μια υποσημείωση:
Προσπάθησαν δυο διαφορετικές κυβερνήσεις να λύσουν το θέμα ευνοϊκά για την Ελλάδα, ναι ή όχι; Ποιοι ήταν αυτοί που είχαν αντιδράσεις τότε; Μήπως οι ίδιοι που φωνάζουν και τώρα, γιατί έχουμε χάσει τ' αυγά και τα πασχάλια;
Να τρέξουμε τώρα για ποιο πράγμα; Μήπως είναι λίγο αργά πλέον, και θα πρέπει να κοιτάξουμε πως μπορούμε έστω να περιορίσουμε τη χρήση του ονόματος; Γιατί κάτι ευνοϊκότερο απ' αυτό δε βλέπω στον ορίζοντα.

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Δευ Ιαν 14, 2008 7:16 pm
Τίτλος:

Καταλαβαινεις οτι αυτα δεν πολυαξιζει να τα παιρνεις υποψην..

Διορθωση: το τελευταιο βιντεακι απο ρεπορταζ του Τσιμα ειναι πολυ ενδιαφερον

Ένταξη: 01 Οκτ 2007

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Δευ Ιαν 14, 2008 7:34 pm
Τίτλος:

Δεν μπορω να ακουω ασυναρτησιες μου ερχεται να ξερασω ειναι δυνατον να υποστηριζουν κατι τετοια δεν ειναι δυνατον, αλλα οπως ειπε ο Malevski καλα να παθουμε αφου δεν κατα φεραμε να διαπραγματευτουμε απο την αρχη. Οσο τα βλεπω τοσο τσιτονομαι και με πιανουν τα εθνιστικα μου (και οχι εθνικιστικα). Τελως παντων αν ειναι κατι να κανουμε σχετικα με την διαδοση της πραγματικης ιστοριας...μεσα, γιατι το οφειλουμε ολοι σαν ελληνες και οχι μονο οσοι ειμαστε Μακεδονες.

Ένταξη: 12 Δεκ 2007

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Δευ Ιαν 14, 2008 7:35 pm
Τίτλος:

mpakatsias έγραψε:
Καταλαβαινεις οτι αυτα δεν πολυαξιζει να τα παιρνεις υποψην..

Διορθωση: το τελευταιο βιντεακι απο ρεπορταζ του Τσιμα ειναι πολυ ενδιαφερον

Μα ίσα ίσα είπα πως η γνώμη μου δεν βασίζεται σε αυτά τα βίντεο. Όμως τα στοιχεία που παρουσιάζει το πρώτο παλικάρι είναι αρκετά "δυνάτα". Δεν νομίζεις; Και όντως το βιντεάκι του Τσίμα είναι πολύ καλό. Βέβαια ουσιαστικά αποδεικνύει και τα δικά μας χάλια και την ανικανότητά μας να λύσουμε οποιοδήποτε θέμα εξωτερικής πολιτικής. Σε λίγο θα αρχίσουμε να μοιράζουμε τα νησιά μας στους Τούρκους!!! (Εντάξει υπερβάλλω λίγο, αλλά έχω φτάσει στα όριά μου και μ'αυτό το θέμα! Παρ'όλο που είναι Off topic big smile Soz γι'αυτό Embarassed Ban )

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Δευ Ιαν 14, 2008 7:39 pm
Τίτλος:

χαχαχααχ γραψε οτι θες εισαι σε οφ τοπικ thread! Τα βιντεακια απο ατομα δεν μου λενε κατι,δεν εχουν κυρος. Του Τσιμα ειναι φοβερο και κατα τη γνωμη μου προσπαθει να ειναι κ αντικειμενικο..

Ένταξη: 09 Νοέ 2005

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Δευ Ιαν 14, 2008 7:50 pm
Τίτλος:

Δεν εχω καμια ορεξη να κανω κανα βαρυγδουπο ποστ οπως πχ εκανε ο Ραζιελεξακοσιαεξινταεξι και ΧΑΡΑΜΙΣΕ το χρονο του σε σενα. Εχω ακουσει για διαφορες τραγικες αποψεις σου και συζυτησεις περι διαφορων θεματων και γιαυτο το λογο σου εδωσα 3 λεπτα απτον πολυτιμο χρονο μου, οχι παραπανω.

Να κρατησεις τις αποψεις που αφορουν το ατομο σου για το ατομο σου, τις αποψεις σου που αφορουν αλλα ατομα, κυβερνησεις, πολιτικα προσωπα και την ιστορια που ΕΣΥ εχεις διαβασει και εχεις ερμηνευσει επισης για το ατομο σου και τελος την προπαγανδα που εχεις στο μυαλο σου ΓΙΑ ΑΛΛΟ ΦΟΡΟΥΜ πιο σχετικο με το συγκεκριμενο θεμα..

Τωρα δηλωσεις του τυπου εισαι μικρη ακομα, σε αφηνω στην κριση του κοινου (μου - σιγα ρε Λε.Πα.), εγω το ψαχνω το θεμα πριν αρχισω να κλανω απλα τεραστιτοποιουν την γραφικοτητα σου.Ξεκινησες με ενα πολυ σοβαρο θεμα και κατεληξες να κανεις εκστρατεια εθνικοφροσυνης.ΟΧΙ εθνικισμου σε παρακαλω μη με παρεξηγησεις ουτε ο Νικος Δημου ειναι, αλλα υγειους εθνικοφροσυνης.

Στην τελικη, γαμω το κερατο μου (και φταιει αντμιν γιαυτο) με λενε ΣΚΟΠΙΑΝΟ και εκτος απο μενα, υπαρχουν και αλλα 3,5 δις ανθρωποι (εξαιρουνται οι Αμερικανοι και οι Αγλλοι αποικοι του Τιμπουκτου) που ξερουν και απο καλουν τα ΣΚΟΠΙΑ-ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ. Εσυ για ποιο λογο να τους αποκαλεις ακομα ΣΚΟΠΙΑ;Επειδη εχεις διαβασει την ΑΛΗΘΙΝΗ ιστορια;

Ζητω συγγνωμη απο τα υπολοιπα παιδια (ειδικα τους αντμινς που υπεραγαπαω και μου κανουν και γλυκο ερωτα που και που) επειδη γνωριζουν οτι δε κανω απευθειας επιθεσεις σε κανενα. Ας το κλειδωσει παλι τωρα!

ΠΣ1: Σε ενα μηνα που παρουσιαζομαι θα συστηνομαι ως ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ. Ο τραγουδιαρης πιο Ελληνας ειναι δηλαδης;
ΠΣ2: Χειλ του Αισντ Ερθ, Ραψοντι, Ναιτγουις
ΠΣ3: Να ελπιζω σε δημοσιευση;

Ένταξη: 02 Απρ 2006

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Δευ Ιαν 14, 2008 7:54 pm
Τίτλος:

Laughing RTFM Spam Off Topic Ban Whip Άσταδιαλα ρε!

Ένταξη: 07 Δεκ 2007

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Δευ Ιαν 14, 2008 7:56 pm
Τίτλος:

νομιζω πως απτη συζητηση ξεφυγαμε.....κριμα....

Ένταξη: 21 Δεκ 2006

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Δευ Ιαν 14, 2008 7:57 pm
Τίτλος:

ΔΙΚΙΟ... ΕΙΝΑΙ... ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΗ
Επιστροφή στην κορυφή

Ένταξη: 12 Νοέ 2007

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Δευ Ιαν 14, 2008 7:58 pm
Τίτλος:

Azalin έγραψε:
(ειδικα τους αντμινς που υπεραγαπαω και μου κανουν και γλυκο ερωτα που και που)

εμ τι εννοεις?? Whistling αμα ειναι αυτό που νομίζω τότε νομιζω οτι θα φας Ban Thumb Down
Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέου Θέματος     Απάντηση στο Θέμα     AnimeClipse Αρχική σελίδα » Off-Topic Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4 ... 9, 10, 11  Επόμενη
Σελίδα 3 από 11

Μετάβαση στη:   
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτήν την Ενότητα
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Ενότητας
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Ενότητας