Επιτέλους κάθομαι κι εγώ στο PC μετά από τόσες μέρες για να γράψω τις εντυπώσεις μου.
Κατ'αρχάς να ευχαριστήσω όλους όσους συνέβαλαν με τον τρόπο τους για την πραγματοποίηση της προβολής. Όλα κύλησαν άψογα.
Η προσέλευση του κόσμου ήταν αρκετά καλή, δεδομένων δύο παραγόντων: της ημερομηνίας (20/12 κοντά στα Χριστούγεννα όπου οι φοιτητές την έχουν κάνει) και της ταινίας η οποία δεν είναι και ό,τι πιο ευκολοχώνευτο. Καλό ήταν που εξελίχθηκε σε ένα άτυπο reunion ατόμων που είχαν καιρό να βρεθούν, αλλά και ατόμων που δεν είχαν συναντηθεί ποτέ πέραν των τηλεφωνικών γραμμών ή του MSN.
Όσον αφορά την ποιότητα της ταινίας, αν και δεν ήμουν στην προηγούμενη, δεν έμεινα και πολύ ικανοποιημένος. Να τονίσω ότι πέρα από τον υπολογιστή, η ταινία είχε τεσταριστεί σε σύστημα αναπαραγωγής σε σπίτι φίλου.
Κατ'αρχήν η ταινία προβαλλόταν interlaced (θέμα projector ή DVD-player). Επίσης, κόβονταν τα άκρα με αποτέλεσμα κάποια γράμματα διαλόγων να μη φαίνονται. Και τέλος, υπήρχε ένα περίεργο τρεμόπαιγμα της εικόνας, κάτι που ίσως κούραζε. Από την άλλη δεν μπορώ να μην σταθώ στην φοβερή ακουστική που είχαμε εκεί μέσα και με συνδυασμό το πλούσιο σε εφέ και μουσικές soundtrack της ταινίας, δημιούργησε μια φοβερή ατμόσφαιρα.
Όσο για τις σημειώσεις, όλοι όσοι διαμαρτύρονται έχουν δίκιο, καθώς και στο release ήταν softsub για όσους ενδιαφέρονταν. Απλά το παραμέλησα κατά τη μετατροπή και τους έκαψα και αυτούς.
Συμπερασματικά, ήταν πολύ ωραία κατά την προβολή (αλλά και στη συνέχεια σε παρακείμενο bar!) με παλιούς και καινούριους γνωστούς και φίλους. Άντε και στην επόμενη με Candy-Candy (ν'αναστενάξει το παιδαγωγικό -> (c) gerund_infinitive).
Ergo Proxy
The Agent Of Death
Quote from Mentar: "The day I release h264 in an .avi container is the day I quit encoding..."
t3h Master of Lolis ~ Now with MOAR kawai-ness ~ moé rulz ~ lol