Προβολή προηγούμενου Θέματος
::
Προβολή επόμενου Θέματος
|
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
Ένταξη: 31 Μάι 2005

|
Δημοσιεύθηκε: Τρι Δεκ 04, 2007 9:44 pm
Τίτλος:
|
|
|
Εννοεις οτι το βρηκες στο αdc φιλε μου, ομως δεν πιανει καθολου ταχυτητα.
Εδω και 3 μερες το χω το τορρεντ ανοιχτο, και χω φτασει μονο μεχρι 1%  _________________ Διαβάστε τους Κανόνες του Forum
Διαβάστε το Playback FAQ
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 01 Ιούλ 2007
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|

|
Δημοσιεύθηκε: Τρι Δεκ 04, 2007 11:55 pm
Τίτλος:
|
|
|
Το mononoke hime θυμαμαι απο παρα πολυ παλια εχει βγει στα videoclub Με ελληνικη μεταφραση, οποτε δεν μπορουμε με τιποτα να το αναλαβουμε _________________ Διαβάστε τους Κανόνες του Forum
Διαβάστε το Playback FAQ
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|

|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 09 Μάι 2007

|
Δημοσιεύθηκε: Τετ Δεκ 05, 2007 5:37 pm
Τίτλος:
|
|
|
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 15 Μάι 2007

|
Δημοσιεύθηκε: Τετ Δεκ 05, 2007 11:08 pm
Τίτλος:
|
|
|
Άντε και καλή αρχή...
Κρίμα τώρα να την δω από ΚΑΑ!
Υγ.Τελικά το αρχείο να το στείλω εγώ ή την βρήκατε την άκρη?  _________________ www.ookami-fansubs.com for your Fullmetal Alchemist fix...
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 01 Δεκ 2006
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ Ιαν 05, 2008 5:01 am
Τίτλος:
|
|
|
Καταρχάς καλή χρονιά σε όλους..είμαι σχετικά νέος στον χώρο και ομολογώ ότι είναι η πρώτη φορά που επισκέπτομαι το forum.επειδή σίγουρα έχω χάσει πολλά επεισόδια μήπως είχατε ανεβάσει ποτέ το grendeizer? η κάτι απο getta robot?απο το grendeizer έχω βρεί και τα 74 επεισόδια αλλά δυστυχώς είναι στα αραβικά  και κάπως ρίχνει την ποιότητα του torrent.επίσης στεναχωριέμαι pου δέν έχω δώσει στον εαυτό μου μιά ευκαιρία να δεί τα καινούργια anime (death note κτλ) (μεγάλωσα βλέπετε με transformers,gi joe,thundercats,voltron,getta robot,grendizer,saber rider,silverhawks,bravestar,plawres sanshiro & robotech) έχετε να προτείνεται κάτι που είναι must have?Η μόνη μου παρηγοριά είναι οι φιγούρες που έχω απο τα anime που έβλεπα  .
Ευχαριστώ και πάλι καλή χρονιά σε όλους. 
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 14 Οκτ 2006

|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ Ιαν 05, 2008 5:34 am
Τίτλος:
|
|
|
Beckstam23 εδώ και αν θα έχουν τα παιδιά να σου προτείνουν τι να δεις... εγώ θα έλεγα ξεκίνα από εδώ... κατέβασε πρώτα ότι ολοκληρωμένο βρεις και μετα ότι ongoing... αν καταφερεισ να τελειώσεις με αυτά, τότε δες αυτό...
http://www.animeclipse.com/phpbb2/viewforum.php?f=44
για preiviews (όλα είναι ενα κι ένα)
και αυτό...
http://www.animeclipse.com/phpbb2/viewtopic.php?t=2717
που είναι ποστ ακριβώς όπως το θες
αυτά τα ολίγα... _________________
Ωωωω... με φωνάζουνε τρελό,
γιατί πίνω μπάφους και παίζω Pro.
Γαμώ το διδακτορικό
Πίνω μπάφους και παίζω Pro.
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 25 Ιαν 2008
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ Ιαν 27, 2008 12:04 pm
Τίτλος:
|
|
|
Γεια σας κι'απο μένα. Καταρχάς να δώσω συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά του forum, που με την δουλειά τους μας δίνουν την ευκαιρία να απολάυσουμε όλες αυτές τις εκπληκτικές σειρές και ταινίες anime.Εχωντας δει μέχρι τώρα δεκάδες ταινίες και αρκετές σειρές(death note,last exile,erementar gerad,claymore,tide line,bleach,elfen lied κ.α.) διαπίστωσα την τεράστια διαφορά που υπάρχει μεταξύ της ιαπωνικής κουλτούρας (ένας βαθύτατα φιλοσοφημένος λαός,με πνευματικές ανησυχίες και προβληματισμούς) και της "αμερικανιάς" που δυστηχώς μας έχει κατακλύσει.Ειναι τόσο έντονη και χαοτική αυτή η διαφορά, που τα περισσοτερα έργα "hollywoodιανης προέλευσης" μου μοιάζουν πλέον αφάνταστα ριχά,σαχλά και γλυκανάλατα...
Στο θέμα μας τώρα, είδα ότι στο anime.gr το Code Geass, ανακυρήχθηκε anime of the year 2007. Υπάρχει καμμία σκέψη για μετάφραση της εν λόγω σειράς? Βέβαια δεν ξέρω ακριβώς την υπόθεση αλλά από τις σειρές που ανέφερα παραπάνω νομίζω φαίνεται ποια είναι περίπου τα γούστα μου! 
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 28 Ιαν 2008
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι Ιαν 29, 2008 6:58 pm
Τίτλος:
|
|
|
Παιδια φοβερη δουλεια!!!
Ηθελα να ξερω αν ειναι στα υπ'οψην μια απο τις νεες ταινιες του Fist of the North Star (Raoh, yuria gaiden ή το shin hokuto no ken) για μεταφρασουλα. Tα εχω δει και πιστευω πως αξιζουν να τα μαθει το ευρυτερο ελληνικο ανιμε φαν κοινο _________________
No weapon formed against me shall prosper
And every tongue that shall rise against me in judgment thou shalt condemn
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 25 Ιούλ 2007
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ Μάρ 15, 2008 3:14 pm
Τίτλος:
|
|
|
Αρχικά πρέπει να σας δώσουμε ένα μεγάλο μπράβο για τις δουλειές σας!
Παίδες συνεχίστε έτσι Δυνατά!
Ένα anime που θα ήθελα να δώ μεταφρασμένο στα ελληνικά είναι o Captain Harlock. Παλιές αγάπες και παντοτινές βλέπετε!
Ξέρω ότι ζητάω πολλλά!
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 31 Αύγ 2006

|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 19 Οκτ 2007
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 19 Νοέ 2007
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ Μάρ 16, 2008 3:05 am
Τίτλος:
|
|
|
Αν και η μετάφραση είναι κατά 95% έτοιμη (δε ξέρω αν έχει γίνει έλεγχος και διορθώσεις ακόμη) και το raw υπάρχει, για την ώρα (απ'όσο ξέρω τουλάχιστον, διόρθωσέ με Hatebreed αν κάνω λάθος), το έχουμε καθυστερήσει αρκετούτσικα γιατί ο Leader του Project δεν είχε ιδιαίτερο χρόνο ελεύθερο λόγω πτυχιακής.
Άντε με το καλό και πτυχίο ρε XHatebreedX.
Φαντάζομαι πως κάποια στιγμή θα δει το thread και ίσως απαντήσει εδώ. _________________ My swords are said to instill in their
wielders the urge to kill, once they grip the hilt.
In the end, they are demonic swords.
A sword that cuts one free from ones karma and does not cut people
That is what I consider the ultimate sword.
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 19 Οκτ 2007
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
|