ασχετο,αλλα κριμα που δεν μας εξηγησε ο [φετας]ero-senin
πως καταφερε να γλιτωσει απο τον ναρουτο-demon_fox_cloak_με_τις_4_ουρες
μετα το φοβερο χτυπημα που δεχτηκε. θα χε ενδιαφερον! _________________
μπα αν το δειξουν θα ειναι σιγουρα για αργοτερα...το θεμα ειναι οτι εκει που καθε επ παει να σε βαλει στο κλιμα ξαφνικα μπαινουν οι τιτλοι τελους
μου φτιαχνουν την ατμοσφαιρα και μετα δινουν μια με το τσεκουρι και με αφηνουν στα κρυα του λουτρου προσμονωντας το επομενο επ...το καλο τουλαχιστον ειναι οτι βγαινουν καθε εβδομαδα τα επ και οχι καθε δευτερη οπως πριν..ας ελπισουμε να διατηρηθει ετσι _________________ ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ
ΕΝΑ ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΤΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ
Ένταξη: 12 Οκτ 2007
Δημοσιεύθηκε: Σαβ Δεκ 01, 2007 1:46 am
Τίτλος:
Παντως για να κανω ενα γενικο σχολιο, το naruto σε κολλαει χρησιμοποιωντας και τα μειονεκτηματα του. Π.χ. αυτη η εντελως ααααααααααααααργηηηηηηη αφηγηση με τις απειρες λεπτομερειες. Το death note, σου κοβει την ανασα, τι να πεις. Αλλα το naruto ειναι σκληρο ναρκωτικο...
Αλλο: αυτος ο φλωρος ο sai ποσο μπινελικι θα ριξει? Και αν τους εχει λουσει εντελως τους naruto-sakura, θα βριζει και εσενα, αγαπητε θεατη?
Ένταξη: 30 Νοέ 2007
Τοποθεσία: Στο διπλανό δωμάτιο από αυτό που είναι ο Serestrum...παίρνω μάτι xD
Δημοσιεύθηκε: Σαβ Δεκ 01, 2007 2:20 am
Τίτλος:
Σε περίπτωση που δεν έχετε δει ακόμα το διπλό....ένα έχω να πω...έρχεται μια φάση,που ο Sai απλά βουλώνει τον Naruto κανονικά και με τον νόμο
-That picture's nothing special...... - That's right. Like your dick .
Ντάξει.....ψιλοαργό στην πλοκή,δείχνει βέβαια λίγο από τις δυνάμεις του Yamato-taicho (και το πόσο παχουλό είναι το πορτοφόλι του ),αλλά κατά τα άλλα...ένα κανονικό,μέτριο επεισόδιο. Nothing special _________________ Kenshin got owned
Ένταξη: 21 Οκτ 2007
Δημοσιεύθηκε: Σαβ Δεκ 01, 2007 3:18 am
Τίτλος: Naruto episodes
Το τελευταίο επισόδειο ήταν κλασσικό παράδειγμα επισοδείου πουμας υπενθυμίζεο οτι το Naruto έχασε τον αρχικό του χαρακτήρα.Είδαμε και το σπιτάκι no jutsu το οποίο πιστεύω ήταν το αποκορύφωμα.Παρακαλώ την γνώμη σας.Ευχαριστώ. _________________ -Vegeta what's his power level?
-IT'S OVER 9000!!!
Δημοσιεύθηκε: Σαβ Δεκ 01, 2007 4:38 am
Τίτλος:
Θέλω αν γίνεται,να μου εξηγήσει κάποιος,τι στο καλό είναι αυτά τα secret passwords που δίνουνε. Σημαίνουν τίποτα,ή είναι απλά ιαπωνοβλακειούλες όπου αν πάρεις τηλέφωνο μετά στο κανάλι και πεις το σωστό password κερδίζεις κανα βιβλίο του Jiraya(Icha-Icha series FTW )? _________________ Kenshin got owned
Δημοσιεύθηκε: Σαβ Δεκ 01, 2007 11:30 pm
Τίτλος:
Βασικά αυτό που μου φαίνεται πιο βλακεία από όλα τα άλλα στο Naruto Shippuuden,είναι τα μικρού μήκους "Konoha tourist association",ή "Konoha villagers" και τα λοιπά,που βάζει....παραδείγματος χάρην,τις προάλλες έλεγε για τα jutsu που χρησιμοποιούν ο Shikamaru,ο Chouji και ο Neji(νομίζω).....σε τι ακριβώς χρησιμεύουν αυτά? Ντάξει,πες ότι λέει κάτι καινούριο για όσους δεν ξέρουν...αλλά αν δεν ξέρεις τα βασικά (πάντα λέει ΠΟΛΥ βασικά πράγματα),τι βλέπεις το Shippuuden? Κάτσε και δες το Naruto από την αρχή...να ήταν σαν το Bleach που μερικές φορές βάζει κάτι αστείο,να πω οκ....αλλά δεν έχω γελάσει και ποτέ με τα του Naruto Shippuuden.....(εγώ τουλάχιστον,δεν ξέρω για άλλους _ _________________ Kenshin got owned
Ένταξη: 22 Μάι 2007
Δημοσιεύθηκε: Κυρ Δεκ 02, 2007 8:05 pm
Τίτλος:
Αυτά στο τέλος έχουν συνήθως αρκετό γέλιο
Ένα ποθ μου έρχεται στο μυαλό είναι Kakashi-Jiraiya συζήτηση πάνω στο βιβλίο Make out tactics _________________
Το διπλό επεισόδιο ήταν αρκετά καλό, σιγά σιγά θα ξεδιπλώσει τον καινούριο χαρακτήρα (sai), θα μάθουμε περισσότερα για αυτόν και θα δούμε πώς θα εξελιχθούν οι σχέσεις ανάμεσα στα πρόσωπα της ομάδας. _________________
Ένταξη: 18 Οκτ 2005
Δημοσιεύθηκε: Τετ Δεκ 05, 2007 2:53 pm
Τίτλος:
Κάτι μου λέει ότι ακόμα και τα επεισόδια του γιοφυριού θα αντιμετωπιστούν απο μερίδα θεατών με τη γνωστή αρνητική αντίδραση. Μακάρι να βγώ ψεύτης. Μακάρι να συνεχίσει να έχει προσεγμένο σχέδιο η σειρά. _________________
Pleace Donate for a PC for Arvendui
Κατανταω κουραστικος μονο οταν καταντατε γραφικοι~ Azalin
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Ενότητας Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Ενότητας