Προβολή προηγούμενου Θέματος
::
Προβολή επόμενου Θέματος
|
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
Ένταξη: 09 Ιαν 2006
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 11 Οκτ 2007

|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 04 Ιούλ 2006
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ Νοέ 25, 2007 1:08 am
Τίτλος:
|
|
|
χμμμ για να δουμε...εκτος λοιπον απο το να βλεπω ανιμε και ταινιες παιζω medieval 2 και ''λιγο'' wow  _________________ ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ
ΕΝΑ ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΤΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ

|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 25 Σεπ 2007
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 15 Φεβ 2007
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 25 Νοέ 2005

|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 10 Σεπ 2007
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ Νοέ 25, 2007 2:06 pm
Τίτλος:
|
|
|
Heavenly Sword για PS3. Το God of War βρήκε άξιο αντίπαλο.
Το παιχνίδι έχει σχεδόν τέλεια γραφικά, χειρισμό και ένα καλό σενάριο.
Ειδικά όμως ο χειρισμός είναι όλα τα λεφτά . Το PS3 ρίχνει φάπα στο Wii
Και του λέει ότι δεν έχω να ζηλέψω τίποτα . _________________ 
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 21 Ιαν 2007

|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ Νοέ 25, 2007 10:56 pm
Τίτλος:
|
|
|
ps2 :
Shadow Hearts III (ό,τι και να πω για τη σειρα είναι λίγο. Το σύστημα μάχης είναι ότι καλύτερο έχω δει σε RPG. Εαν δε είχαν και καλύτερη μουσική σίγουρα ο θρόνος μερικών Final Fantasy θα έτριζε)
Φυσικά ακολουθούν κι άλλα
pc :
Infernal (μόλις το τελείωσα. Πολύ καλά γραφικά χωρίς τρελές απαιτήσεις. Υπόθεση οκ, αρκετά διασκεδαστικό, με καλή μουσική επένδυση)
Blacksite Area 51 (νέο FPS, καλά γραφικά, απαιτητικό ναι μάλλον είναι λιγάκι, έχει αρκετή πλάκα, μερικές καυστικές ατάκες, το sniper gun είναι όλα τα λεφτά)
Unreal Tournament 3 (Ω ναι απίστευτο. Πολλά επίπεδα πάνω από τα προηγούμενα της σειράς. Καταπληκτικά γραφικά και ήχος και μάλιστα οι απαιτήσεις δε μου φάνηκαν καθόλου υψηλές)
Oblivion - Shivering Isles (No comments  η τρέλα δεν πάει στα βουνά αλλά στα Shivering Isles)
Two Worlds (RPG άλλος ένας μαγικός κόσμος στα πόδια σου. Ενδιαφέρον στα χνάρια του oblivion, όμορφα γραφικά και μουσικές)
Σιγά σιγά θα ακολουθήσουν Hellgate London, Crysis, Timeshift, Jericho και μάλλον και Call of Duty 4 _________________
Ōkami-Fansubs
Ōkami IRC channel
_________
'Cause Wolves don't bite... They Fansub.
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 11 Οκτ 2007

|
Δημοσιεύθηκε: Δευ Νοέ 26, 2007 6:18 pm
Τίτλος:
|
|
|
Καταλαβα lexalkon... με τοσο καψιμο καινουργιο επεισοδιο στο Darker than Black θα δουμε απο Φλεβαρη  -- χουμορ κανω, χουμορ!!!
Καψου και για μενα ρε φιλε, γιατι πλεον με την 6600 128 mbαρα μου σκεφτομαι τι θα βαλω στο PC μου...
καλη ωρα: Timeshift, το βαζω ολα καλα και στο φορτωμα των shaders με πεταει, Crysis και Call of Duty 4 στα ονειρα μου.
Υ.Γ. Το Infernal δεν ηταν μαματο; Τρελα εφε και χωρις μεγαλες απαιτησεις, το ειχα παιξει οταν πρωτοβγηκε...
Και ενα αλλο game που συνιστω ανεπιφυλακτα, βεβαια λιγο παλιο.... Call of Juarez, FPS τυπου Half-Life που ολα διαδραματιζονται στο... Far-far West!
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 30 Νοέ 2006
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ Νοέ 26, 2007 7:14 pm
Τίτλος:
|
|
|
Gears of War (μεσ' το bug.....)
Crysis (μόλις τέλειωσε...καλά τα γραφικά, αλλα χαλαρά θα μπορούσε να παίζει με χαμηλότερες απαιτήσεις...)
Call of Duty 4 (δεν ξέρω γιατί αλλα διασκέδασα περισσότερο με το 2...)
Darkness Within...old school horror adventure...όλα τα λεφτα (προς το παρόν..) _________________ 
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 15 Ιαν 2007
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 09 Μάι 2007

|
Δημοσιεύθηκε: Δευ Νοέ 26, 2007 8:50 pm
Τίτλος:
|
|
|
Assassin's creed για XBrick360
Στην αρχή δεν φαίνεται να λέει και πολλά όταν αρχίσει και εξελίσσεται όμως σιγά, σιγά μαμεί.
Η μοναδική ξενέρα είναι ότι το παιγνίδι κάνει frames στο PS3 και αυτό οφείλεται στο ότι στήθηκε για XBrick360 ακόμα και το εγχειρίδιο οδηγιών του Assassin's Creed για PS3 να κοιτάξει κανείς, θα παρατηρήσει ότι ακόμα και στο button explanation δείχνει τα κουμπιά του XBrick.
Damn you Microsoft 
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 21 Ιαν 2007

|
Δημοσιεύθηκε: Δευ Νοέ 26, 2007 9:24 pm
Τίτλος:
|
|
|
Kixemta έγραψε:
|
Καταλαβα lexalkon... με τοσο καψιμο καινουργιο επεισοδιο στο Darker than Black θα δουμε απο Φλεβαρη -- χουμορ κανω, χουμορ!!!
|
 Καλά μη φανταστείς ότι τα παίζω όλα μαζι... Μερικα από αυτα τα έχω πολλούς μήνες, πχ το Infernal αν και είναι μικρό έκανα μήνες να το τερματίσω επειδή δεν έπαιζα  .
Όσο για το Darker than Black, το pc μας κάνει νερά με το encode γι' αυτό και καθυστερούν  . Διορθώσεις υπάρχουν κι όχι μόνο για ένα
Kixemta έγραψε:
|
Καψου και για μενα ρε φιλε, γιατι πλεον με την 6600 128 mbαρα μου σκεφτομαι τι θα βαλω στο PC μου...
|
Αντε το επόμενο Headshot αφιερωμένο σε όσους χρειάζονται αναβάθμιση
Kixemta έγραψε:
|
Υ.Γ. Το Infernal δεν ηταν μαματο; Τρελα εφε και χωρις μεγαλες απαιτησεις, το ειχα παιξει οταν πρωτοβγηκε... !
|
Ναι ήταν πολύ διασκεδαστικό με καλούτσικες ατάκες και ψιλοπερίεργο story  _________________
Ōkami-Fansubs
Ōkami IRC channel
_________
'Cause Wolves don't bite... They Fansub.
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 01 Δεκ 2006
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ Νοέ 26, 2007 10:04 pm
Τίτλος:
|
|
|
Αυτη την στιγμη παιζω το Mass Effect της Bioware. Ειχαν κανει το κοtοr για οσους ξερουν.Το παιχνιδι ειναι σαν το star wars και καλυτερο απο αποψη υποβαθρου.Ολοκληρος κοσμος _________________ Ta ptixia copies ktontai
http://www.youtube.com/watch?v=AZTlF-dbSuw (only for kabamaru and plokami fans)

|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 17 Μάρ 2007
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ Νοέ 26, 2007 10:31 pm
Τίτλος:
|
|
|
Όσο προλαβαίνω γιατί προς το παρόν ασχολούμαι με πιο σοβαρά θέματα (τι να εννοεί άραγε?? Ε LEX??  ) , το κλασσικό Football Manager 8, Unreal Tournament (το ΠΑΛΙΟ φυσικά!!!) και Chessmaster 10th edition... Έλα τα μυαλά στην πίστα!!
EDIT: ΝΑΙ ΜΠΑΚΑΤΣΙΑ, ΝΑΙ!!  _________________ life is flair
a brittle dress we wear
a fleeting sigh
but though pointless it may seem...
live as death were but a dream
Daniel Gildenlow - Leaving Entropia
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
|