Λογικά κάθε εβδομάδα αν δεν κάνω λάθος πρέπει να προβάλετε και από ένα επεισόδιο.
Αν είναι εύκολο, παρακαλώ μη διπλοποστάρετε αν θέλετε να προσθέσετε κάτι κάντε το με το edit button
Πραγματικά το one piece ειναι άπαικτο... Το έβλεπα αρχικά στο alter φοβέρη μεταγλώτισση,οσο για τα ονόματα μονο άπαικτα Όταν ανακάλυψα πριν απο κανα δύμηνο οτι υπάρχουν 300+ επεισόδεια έμεινα..
Δεν ξέρω για σας αλλα ο πιο cool χαρακτήρας νομίζω ειναι αυτος ο mihawk (θυμίζει χαρακτήρα απο τους 3 σωματοφυλακες ) Πως και δεν τον αναφέρετε καθόλου στα comments σας?(ειμαι στο 210 μήπως εμφανίζεται μετά?)
Ένα φιλαράκι μου είπε οτι η σείρα θα έχει τουλάχιστον αλλα τόσα επεισόδεια αληθέυει?
Ένα φιλαράκι μου είπε οτι η σείρα θα έχει τουλάχιστον αλλα τόσα επεισόδεια αληθέυει?
Στα τελευταία επεισόδια αναφέρεται, νομίζω, ότι
βρίσκονται περίπου στα μισά της διαδρομής τους στην Grand Line.
Βέβαια αυτό δεν ξέρουμε αν μεταφράζεται σε διπλάσιο αριθμό επεισοδίων από αυτά που είχαμε μέχρι τώρα. Πάντως, μιας και έχουμε πιάσει τα 330, πιστεύω ότι σίγουρα θα ξεπεράσει τα 400! _________________
Δεν ξέρω για σας αλλα ο πιο cool χαρακτήρας νομίζω ειναι αυτος ο mihawk (θυμίζει χαρακτήρα απο τους 3 σωματοφυλακες ) Πως και δεν τον αναφέρετε καθόλου στα comments σας?(ειμαι στο 210 μήπως εμφανίζεται μετά?)
Μέχρι τα 300 eps κάνει κάνα δύο ψιλό εμφανισούλες αλλά όχι κάτι το ιδιαίτερο.
Πάρα ταύτα έπεται να σκίσει πολλούς *ώλους παρακάτω
Ένταξη: 15 Φεβ 2007
Δημοσιεύθηκε: Δευ Νοέ 19, 2007 11:39 pm
Τίτλος:
Shiroikage έγραψε:
Πάρα ταύτα έπεται να σκίσει πολλούς *ώλους παρακάτω
Λες να προλαβει?Γιατι πλησιαζει ο zoro ολο και ποιο γρηγορα και δεν εχει καμια σχεση με την πρωτη τους μαχη.
Πολυ θα χαιρομουνα να πεθανει ο mihawk μου την σπαει που ενω ολοι οι αλλοι λενε οτι στην Grand Line που τα καιρικα φαινομενα ειναι ακραια και κινδυνευεις οτι πλοιο και να εχεις και οσο καλος και να ειναι ο navigator σου
αυτος ειναι με μια σχεδια με καντιλια απανω που ειναι παντα αναμενα _________________
Μπορώντας πλέον εφ'όσον είδα και τα 331 επισόδια, που έχει προβάλει ως τώρα, να κρίνω πως το One Piece είναι ενα απ'τα καλύτερα anime που έχω δει. Έχει σχεδόν τα πάντα (και δεν νομίζω πως τα παραλέω ), δράμα, χιούμορ, δράση, αγωνία κ.τ.λ. κ.τ.λ.
ONE PIECE RULES!!!
ΥΓ: Όσο αφορά τώρα το Naruto και bleach δεν μπορώ να κρίνω γιατί έχω δει ελάχιστα επισόδια _________________
Έχω δει μέχρι το επεισόδιο 40 και έχω πορωθεί
Πράγματι το One Piece είναι πολύ καλό.
Αγαπημένοι χαρακτήρες : Sanji και Luffy.
Το μόνο που μου τι σπάει σε αυτό το anime είναι οι χαρακτήρες με τα αυτιά γάτας στο κεφάλι τους _________________
Το μόνο που μου τι σπάει σε αυτό το anime είναι οι χαρακτήρες με τα αυτιά γάτας στο κεφάλι τους
το μονο που μου τη σπαει ειναι τα ονοματα..ακου Luffy φτου
το ντρεικ το προτιμω _________________ ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ
ΕΝΑ ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΤΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ
το μονο που μου τη σπαει ειναι τα ονοματα..ακου Luffy φτου
το ντρεικ το προτιμω
Το μόνο που μου τη σπάει είναι που ΔΕΝ είμαι σαν τον Luffy/Ντρέικ whatever, να μη σηκώνομαι από το pc αλλά να τεντώνω το χέρι μου και να πιάνω τον καφέ από την κουζίνα
Το μόνο που μου τη σπάει είναι που ΔΕΝ είμαι σαν τον Luffy/Ντρέικ whatever, να μη σηκώνομαι από το pc αλλά να τεντώνω το χέρι μου και να πιάνω τον καφέ από την κουζίνα
Και να έχω έναν Sanji να μου μαγειρεύει οπότε θέλω ότι θέλω _________________
Και να έχω έναν Sanji να μου μαγειρεύει οπότε θέλω ότι θέλω
Ναι και μια nami να σου κάνει τα g0u$t@ lol
Καραπορωτικό το One Piece, για μένα όμως 2 είναι τα κορυφαία σημεία το πρώτο στο Arlong Park και το άλλο στο Water seven αφού οι CP9 αιχμαλώτισαν την Robin. _________________
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Ενότητας Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Ενότητας