Και εξηγουμαι.
Εχω το εξης ιμειλ---> ραζζιελ666παπακιχοτμειλτελειακομ, το οποιο και χρησιμοποιω στο μσν.
Επειδη δε προλαβα ως συνηθως το προηγουμενο θρεντ, κανω καινουριο μπας και καταφερω να αποκτησω αυτο που τοσο καιρο επιθυμω, συν το γεγονος του οτι εκφραζω παρ'αυτα 1ον ενα μεγαλο παραπονο μου και στο 2ο σκελος μια τεραστια προσπαθεια αποκαταστασεως της αληθειας λεγω.
Ο χρηστης ραζιελ666 με μσν ραζιελ666παπακιχοτμειλτελειακομ, εκανε χακ το δικο μου μσν ακκαουντ (ραζζιελ666παπακιχοτμειλτελειακομ) και προσπαθησε να αναγκασει τον (κατ'αταλλα) φιλτατο γιουζερ αλξιμιστι να φυγει μονος απο ταυτο το μποουρντ.
Δε τα καταφερε οπως ηταν πολυ λογικο (αλλος εχει το σωστο ονομα αλλος την φυσικη χαρη φυσικως), με συνεπεια να παει το θεμα υψηλοβαθμως και ατομα τα οποια κατα το παρελθον εχουν δηλωσει επανηλλημενως αμνησια (με συχνοτατο εφφεκτ, απωλεση μνημης προσωπων και ιμειλς ειδικα της περιοδους αναγκης δημιουργιας αφισων), να λαβουν θεση επι του θεματος στον ανωτατο βαθμο.
Επειδη εχω διετελεσει προεδρος των απανταχου καθυστερημενων της ανιμεκλιπσε επι συνεχους, ανενδοτης, ανυπερβλητης ανενταχτης και αναισχυντης 20τιας εκφραζω τη βαθια μου λυπη και οργη και πλεον ως εν αποστρατεια προεδρος ΑΠΑΙΤΩ την παραδειγματικη τιμωρια των απανταχου ενοχων.
ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ επισης η παραδειγματικη λιθοβολιση και κρεμασμα ολων εκεινων των καθυστερημενων οι οποιοι ενοιγουν ΑΒΕΡΤΑ καινουρια θρεντς χωρις καμια μα καμια απολυτως σοβαρη η εστω σοβαροφανη αιτια.
ΥΓ 1: Hail to Iced Earth, Rhapsody (πριν γινουν φλωροι of fire), Nightwish (με την παλια), Metsal Hammer
YΓ 3: Σι γιου ιν του μανθς αγκεν ανιμεφρικς