Συνδεθείτε, για να ελέγξετε τα προσωπικά σας μηνύματα
Συνδεθείτε, για να ελέγξετε τα προσωπικά σας μηνύματα
AnimeClipse Αρχική σελίδα » Death Note

Τι θα έκανες αν "έπεφτε" στα χέρια σου ένα Death n Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... 9, 10, 11 ... 13, 14, 15  Επόμενη
Προβολή προηγούμενου Θέματος :: Προβολή επόμενου Θέματος  
Συγγραφέας Μήνυμα

Ένταξη: 22 Μάρ 2006

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Πεμ Νοέ 15, 2007 1:46 am
Τίτλος:
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

gpanos έγραψε:
Ωραία τα είπε o Phantom παραπάνω, όμως έμεινε στην θεωρία και μόνο.
Δυστυχώς η Ιατρική σε περισσότερες παθήσεις από όσες φαντάζεστε αντιμετωπίζει τα συμπτώματα κι όχι την αιτία που τα προκαλεί (π.χ. πλειοψηφία των καρκίνων).
Οπότε μέχρι να βρούμε την ριζική θεραπεία θα πρέπει να ακολουθήσουμε συμπτωματική - παρηγορική θεραπεία.

Δυστυχώς η σύγχρονη ιατρική, για πολλούς λόγους όντως ασχολείται με τα συμπτώματα αντί να θεραπεύσει την αιτία. Με την εξέλιξη της τεχνολογίας έχουμε πάρα πολύ καλές αντιμετωπίσεις σε σύντομες επεμβάσεις όπως διαστρέματα, σπασίματα οστών, χειρουργία λόγω ατυχημάτων κλπ.
Όμως σε μακροχρόνιες ασθένειες, η συμβατική ιατρική έχει αποτύχει, μιας και το μόνο που κάνει είναι να καταπολεμά περιστασιακά τα συμπτώματα. Έτσι σε περιπτώσεις καρκίνων όπως είπε ο gpanos, οι ασθενείς αναγκάζονται να υποστούν την διόλου ευχάριστη θεραπεία των χημειοθεραπειών και διάφορων άλλων φαρμάκων.

Ένας από τους κυριότερους λόγους που γινεται αυτό, είναι επειδή η εταιρίες φαρμάκων έχουν στήσει ολόκληρη βιομηχανία στα φάρμακα και έχουν διαπιστώσει πως κερδίζουν περισσότερα έτσι, παρά θεραπεύοντας τους ασθενείς. Δηλαδή βάζουν το προσωπικό κέρδος πάνω από την ανθρώπινη ζωή, κάτι εντελώς αντίθετο με τον όρκο του Ιπποκράτη.

Ο καρκίνος πληροφοριακά δεν υπήρχε πριν 100 χρόνια, τουλάχιστον στον βαθμό που υπάρχει σήμερα. Επομένως ένα πόρισμα είναι πως φταίει ο σύγχρονος τρόπος ζωής, το άγχος, τα καυσαέρια κλπ κλπ. Και όντως οι καρκίνοι είναι περισσότεροι αναλογικά στις πόλεις, παρά στην επαρχία. Επομένως αντί για την θεραπεία του, θα μπορούσαμε να ασχοληθούμε με την πρόληψή του.

Ευτυχώς τον τελευταίο καιρό γίνονται όλο και πιο πολλές προσπάθειες εναλλακτικής ιατρικής (π.χ. ομοιοπαθητική) οι οποίες έχουν καλύτερα αποτελέσματα στα χρόνια νοσήματα, ακριβώς επειδή δεν στηρίζονται στην καταπολέμηση των συμπτωμάτων, αλλά των αιτιών.

Όσον αφορά την Μακεδονία, εννοείται πως και εγώ είμαι κατά της όλης επιχείρησης. Είμαι περήφανος που είμαι Έλληνας και δεν μου αρέσει να εκμεταλεύονται την ιστορία και το όνομα της χώρας μου.
Το θέμα είναι πως όσους Σκοπιανούς και αν σκοτώσω με το Death Note μου (για να είμαι και εντός θέματος Wink ) δεν νομίζω να καταφέρω και τίποτα. Αν η νοοτροπία του συγκεκριμένου κράτους παραμένει η ίδια, θα χρειαστώ πολύ περισσότερα πράγματα από ένα Death Note για να αλλάξω την κατάσταση.

ΤΟ ADN είναι ένα σύστημα προώθησης των anime στην Ελλάδα.Ορισμένες αλυσίδες:
AnimeClipse Releases//Saint Seiya Collection//High Definition Movies

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Phantom Duck στις Κυρ Ιαν 04, 2009 7:52 am, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του συγγραφέα MSN Messenger

Ένταξη: 09 Μάι 2007

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Πεμ Νοέ 15, 2007 2:23 am
Τίτλος:

Phantom Duck έγραψε:
Αν η νοοτροπία του συγκεκριμένου κράτους παραμένει η ίδια, θα χρειαστώ πολύ περισσότερα από ένα Death Note για να αλλάξω την κατάσταση.

Όχι αν κάνεις πολύ μικρά γράμματα Laughing
Μη το πάρεις στραβά, αφορμή έψαχνα για να ελαφρύνω το κλίμα.
Έχουμε αναπτύξει επικίνδυνες θερμοκρασίες σ' αυτό το post.
Άντε, να χαλαρώσουμε λίγο.
Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος

Ένταξη: 22 Μάρ 2006

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Πεμ Νοέ 15, 2007 2:31 am
Τίτλος:

Shiroikage έγραψε:
Phantom Duck έγραψε:
Αν η νοοτροπία του συγκεκριμένου κράτους παραμένει η ίδια, θα χρειαστώ πολύ περισσότερα από ένα Death Note για να αλλάξω την κατάσταση.

Όχι αν κάνεις πολύ μικρά γράμματα Laughing

Δεν εννοούσα περισσότερα Death Notes HaHa Εννούσα πως πρέπει να κάνω περισσότερα από το να χρησιμοποιώ το Death Note.

ΤΟ ADN είναι ένα σύστημα προώθησης των anime στην Ελλάδα.Ορισμένες αλυσίδες:
AnimeClipse Releases//Saint Seiya Collection//High Definition Movies
Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του συγγραφέα MSN Messenger

Ένταξη: 19 Απρ 2007

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Πεμ Νοέ 15, 2007 11:45 am
Τίτλος:

Shiroikage έγραψε:
adgeorge έγραψε:
Shiroikage έγραψε:
adgeorge έγραψε:
Εάν έπεφτε ενα death note στα χέρια μου θα το έπερνα κ θα το πήγαινα στην κρητη εκει θα το χρησιμοποιούσαν καλυτερα απο εμενα(για πολους λογους Laughing)

Σαν;

αν το death note επεφτε καπου στα Ζωγιανα θα ειχε αφανηστει ολοκληρος ο κοσμος επισης αν επεφτε σε χερια κανενος κρητηκαρου θα πεταγε την ντουφεκα του προπαπου του κ θα καθοταν ηρεμος στον καναπε του χωρις να ανησηχει πως θα εξαφανησει τους εχθρους του. suicide

Παρεκτρέπεσαι κομματάκι νομίζω.

μια πλακα εκανα μην το παιρνεις πρωσοπικα ισα ισα που εχω γνωρησει πολους κρητηκους που ειναι πολυ καλα παιδεια Kakashi Thumb up

Ένταξη: 14 Σεπ 2007

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Πεμ Νοέ 15, 2007 1:36 pm
Τίτλος:

Θα το κλείδωνα σε μπαουλακι που θα ανοιγε μονο σε πολυ μεγάλη ανάγκη. Whistling

Ένταξη: 11 Απρ 2007

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Πεμ Νοέ 15, 2007 11:31 pm
Τίτλος:

Θα ξεκινούσα από τους πολιτικούς (από τους "πάνω-πάνω" και συνεχίζουμε στους πιο "αδύναμους"), θα συνέχιζα με φασίστες, εθνικιστές, Χρυσαυ--- εχμ, και λοιπά αποβράσματα. Μετά έρχονται οι "λίγοι" που έχουν benefit από τη σημερινή "δημοκρατία" and so on...

Μόνο γι'αυτούς ένα Death Note σαφώς δεν φτάνει, αλλά εφόσον έχουμε καθαρίσει από έναν μεγάλο αριθμό απο δ'αύτους, θα μπορώ να ψοφίσω και εγώ ήσυχος.

Ούγκ
Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger

Ένταξη: 05 Αύγ 2008

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Πεμ Ιαν 01, 2009 10:46 pm
Τίτλος:

Ορισμένες φορές πάνω στα νεύρα μου σκέφτομαι να είχα ένα Death Note και να σκότωσω αυτον που με εκνεύριζε αλλά.... Και πάλι όμως θα ήθελα να εξοντώσω όλα τα καθάρματα της κοινωνίας και κάποιους κωλοψευτόμαγκες της Κοζάνης.

Ένταξη: 06 Αύγ 2008

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Πεμ Ιαν 01, 2009 11:29 pm
Τίτλος:

Θυμάμαι είχα απαντήσει σε ένα παρόμοιο thread στην .aNiMe//GR και μιας και δεν έχει αλλάξει ο τρόπος σκέψης μου από τότε (καλά δεν έχει περάσει και πολύς καιρός) λέω να παραθέσω την απάντησή μου και εδώ...
Αν έπεφτε λοιπόν στα χέρια μου ένα Death Note δεν είμαι καθόλου σίγουρη αν θα το χρησιμοποιούσα ή όχι... χμμ λογικά στην αρχή θα φοβόμουν, εε δεν συνηθίζω να σκοτώνω και κάθε μέρα... έπειτα θα σκεφτόμουν πως αν έκανα κάτι τέτοιο θα κουβαλούσα τις τύψεις μου για μια ζωή και στο τέλος θα τρελαινόμουν...ύστερα όσο θα ήξερα τι δύναμη έχω στα χέρια μου τόσο πιο πολύ θα με προσέλκυε να γράψω κάτι... το μόνο καλό είναι ότι σαν άτομο δύσκολα κάνω εχθρούς ή ακόμα και να κάνω δύσκολα μπορώ εγώ τουλάχιστον να μισήσω άνθρωπο, δηλαδή τώρα πρόχειρα έτσι όπως το σκέφτομαι δεν μου έρχεται κάποιο όνομα να γράψω...τι να πω το πολύ πολύ να έγραφα το όνομα κανενός πλούσιου συγγενή βάζοντας τον σαν τελευταία πράξη του να κάνει μια ωραιότατη διαθήκη μπας και τον κληρονομήσω... Razz

Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του συγγραφέα

Ένταξη: 06 Ιούλ 2008

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Παρ Ιαν 02, 2009 1:27 pm
Τίτλος:

Πρώτος πρώτος μου έρχεται ο κλόουν, λεκές, μπλιαξ του γραφείου Evil or Very Mad , αλλά έχοντας τα λογικά μου δεν θα τον έγραφα.
Βέβαια, εν βρασμώ ψυχής (συνέχεια δηλαδή, είναι περιπτωσάρα ο τύπος) δεν ξέρω τι θα έκανα.... Twisted Evil
Πιστεύω πως θα το έδινα σε κάποιον που είναι γενικά αποδεκτό ότι έχει ηθικές αξίες κλπ κλπ κλπ π.χ. στον Ghandi αν ζούσε ή στη μητέρα Tereza ή στην Balsa από το Seirei No Moribito.
Όχι, δεν μεταφέρω ευθύνες Whistling , αλλά αυτοί ξέρουν καλύτερα!

Ένταξη: 27 Ιαν 2008

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Παρ Ιαν 02, 2009 1:48 pm
Τίτλος:

Οποιος θα το ηθελε, θα ηθελε να το παιξει λιγο "θεος", αρα συνειρμικα, δεν του αρεσει η δουλεια που κανει ο ηδη υπαρχων.
Εγω δεν θα το ηθελα, αν το ειχα θα το εδινα στην μικρη μου που τρωει χαρτι να το κανει κακακια.

Ένταξη: 07 Δεκ 2007

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Παρ Ιαν 02, 2009 1:59 pm
Τίτλος:

Nadir έγραψε:

Εγω δεν θα το ηθελα, αν το ειχα θα το εδινα στην μικρη μου που τρωει χαρτι να το κανει κακακια.

Laughing Laughing Laughing
θα εξασφαλιζες για παντα το φαγητο της.... το DN δεν τελειωνει ποτε...

εγω αν το ειχα θα σκοτωνα τις κατσαριδες.... αφου τις βαφτιζα...

Ένταξη: 27 Ιαν 2008

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Παρ Ιαν 02, 2009 3:08 pm
Τίτλος:

Παράθεση:
εγω αν το ειχα θα σκοτωνα τις κατσαριδες.... αφου τις βαφτιζα...

big smile big smile big smile big smile big smile

Ένταξη: 14 Δεκ 2007

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Σαβ Ιαν 03, 2009 4:28 pm
Τίτλος:

Kisara έγραψε:
Πιστεύω πως θα το έδινα σε κάποιον που είναι γενικά αποδεκτό ότι έχει ηθικές αξίες κλπ κλπ κλπ π.χ. στον Ghandi αν ζούσε ή στη μητέρα Tereza ή στην Balsa από το Seirei No Moribito.
Όχι, δεν μεταφέρω ευθύνες Whistling , αλλά αυτοί ξέρουν καλύτερα!

Εγώ.. εγώ... εγώ είμαι άνθρωπος με ηθικές αξίας Innocent ,όπως οι παραπάνω... σε εμένα δώστο ...

Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος

Ένταξη: 06 Ιούλ 2008

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Σαβ Ιαν 03, 2009 7:58 pm
Τίτλος:

Μητέρα Ναυσικά HaHa

Ένταξη: 05 Ιαν 2009

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Σαβ Ιαν 24, 2009 12:44 pm
Τίτλος:

Εγώ έχω 9-10 καθηγητές στο μυαλό μου που θα άξιζαν την θεία δίκη μου! Twisted Evil
Δημοσίευση νέου Θέματος     Απάντηση στο Θέμα     AnimeClipse Αρχική σελίδα » Death Note Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... 9, 10, 11 ... 13, 14, 15  Επόμενη
Σελίδα 10 από 15

Μετάβαση στη:   
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτήν την Ενότητα
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Ενότητας
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Ενότητας