Ευχαριστώ παιδιά για την πληροφορία.Όσο για τα caps συγγνώμη αλλά και για το reply. _________________ -Vegeta what's his power level?
-IT'S OVER 9000!!!
Δημοσιεύθηκε: Δευ Οκτ 22, 2007 5:56 am
Τίτλος: Πως το λενε, πως το λενε.......
Ρε παιδια θυμαται κανεις ενα παλιο mechanime με ενα κοκκινο ρομποτ που οι χειριστες του ηταν ενας με ενα μπλε κρανος και μια με ενα ροζ....?....και λεγοταν Voltran. Η ελληνικη εκδοση τουλαχιστον.Μιλαμε για 1992-6!Η καπου εκει γυρω τελος παντων... Αν ψαχνει κανεις αλλος mechanime απτα παλια ας κανει post μια σαφη περιγραφη(σαν τη δικια μου ), ξερω αρκετα και θα χαρω να βοηθησω!
Καλημέρα παιδεία θα ήθελα να πω ένα μεγγγγααααααααααααααλο ευχαριστώ στο team και τα υπόλοιπα παιδία για την προσπάθεια που κάνουν.Θα ήθελα να ρωτήσω αν ξέρει κάποιος για ένα anime που ήταν 2 αμάξια ενα κόκκινο και ένα μπλε αγωνιστικά.Είχαν έναν κομπιούτερ σαν τον κnight rider ενα πράγμα με νταλίκα για αρχιγείο και πήγεναν σε διάφορες αποστολές.Έλπίζω να έγινα κατανοητός για το τι ενοό.Όποιος έβλεπε το junior TV σίγουρα θα το ξέρει.Όποιος μπορεί να βοηθείση ας στείλει ενα pm με τυχών ερωτήσεις που θα μπορέσω να βοηθήσω.Ευχαριστώ
fifini φιλε μου εισαι ο καλυτερος Βρηκα τουλαχιστον 3 anime που εψαχνα καιρο στη λιστα σου με links youtube! Μαζι και αυτο που εκανα post το Korean MAZINGER taekwon V ( ελληνικη μεταφραση : Voltran ) Thx alot!!!!!!
Εγώ θυμάμαι ένα παιδικό που έπαιζε η έρτ παλιά με κάτι ανθρωπάκια που ζούσανε σε ένα νησί και είχαν μπλε ή πράσινα μαλλιά φουντωτά . Προστάτευαν το περιβάλλον και τα κυνηγούσαν συνέχεια κάποιοι με ένα καράβι που μόλυναν την θάλασσα. Μάλλον γαλλικής παραγωγής θα είναι....
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Ενότητας Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Ενότητας