Συνδεθείτε, για να ελέγξετε τα προσωπικά σας μηνύματα
Συνδεθείτε, για να ελέγξετε τα προσωπικά σας μηνύματα
AnimeClipse Αρχική σελίδα » Γενικά

ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ, Πείτε μας λίγα λόγια για εσάς Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... 18, 19, 20 ... 44, 45, 46  Επόμενη
Προβολή προηγούμενου Θέματος :: Προβολή επόμενου Θέματος  
Συγγραφέας Μήνυμα

Ένταξη: 31 Μάι 2005

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Δευ Σεπ 24, 2007 3:57 am
Τίτλος:
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μεταφερθηκε στο καταλληλο Thread τα δυο τελευταια posts.
Καλωσηρθες φιλε Wink
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του συγγραφέα MSN Messenger

Ένταξη: 24 Σεπ 2007

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Τρι Σεπ 25, 2007 6:41 am
Τίτλος:

καλημέρα/καλησπέρα.
Πήρα και εγώ την απόφαση να γραφτώ στο forum σας καθώς έγινα πρόσφατα λάτρεις των anime.
Είμαι ο Γιώργος από Κατερίνη και ήθελα να μπω και εγώ στη παρέα σας, έχω τελειώσει πρόσφατα 3 anime σειρές το Naruto, Bleach και Death Note(το λάτρεψα) και θα συνεχίσω με ότι καλό έχετε να μου προτείνετε Wink

Ένταξη: 04 Σεπ 2007

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Τρι Σεπ 25, 2007 10:07 am
Τίτλος:

Καλως ηρθες στο φορουμ nofeelings!
Πρεπει να σου πω οτι εχεις δει δυο απο τις καλυτερες ανιμε σειρες-εννοω φυσικα το Death Note(τελειο,ε?)και το Naruto.Συνεχισε ετσι! Thumb 2 Up

Y.Γ-Χιλια συγγνωμη για το avatar που ειχα,δεν το ειχα καταλαβει,σε μενα φαινοταν κανονικα... Embarassed

Naruto Eledia
Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger

Ένταξη: 11 Σεπ 2007

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Τρι Σεπ 25, 2007 2:09 pm
Τίτλος:

Καλησπερα σε ολους... Και ενα μεγαλο μπραβο σε σας παιδια που δουλευετε σκληρα να να βλεπουμε τετοια αποτελεσματα!!!
Με λενε νικο και ποτε δε τραγουδαω!!! Ουπς... Αυτο ειναι απο αλλου... Whistling
Παμε απ την αρχη... Με λενε Νικο και ειμαι απο Αθηνα. Εχω κανει sign up εδω και κανα 2 βδομαδες αλλα τις τελευταιες μερες ασχοληθηκα με το προφιλ μου αλλα και τις δημοσιευσεις... Embarassed
Το site το γνωρισα απο αυτο που προσπαθητε να προωθησετε.. αυτο που αποκαλειτε διαφημηση!!! Για τη ακριβεια κατεβασα το πρωτο μου ανιμε αποτο greek-tracker.. Τι αλλο??? Νaruto φυσικα!!! Razz
Και ετσι μπηκα στο τρυπακι να ψαξω και για τη συνεχεια του...
Με αποτελεσμα να βρεθω εδω και να μη προλαβαινω να βλεπω.. big smile
Απτη μια χαιρομαι... απτην αλλη με πετυχαινετε σε φαση εξεταστικης και μου κανετε κακο!!! Ας προσεχα!!! Τα θελα και τα παθα...HaHa
Παρολαυτα εχω ηδη τελιωσει Plawres Sanshiro (πριν κανα 6μηνο...) και απο τα επισοδεια που εχετε εδω Death-Note ,Claymore , Bleach , Seirei No Moribito , Karras και φυσικα το Naruto + OVA!!!
Διαβαζοντας αυτα καποιος αναρωτιεται... μα καλα κ ποτε διαβαζει αυτος??? Embarassed
Καπου αναμεσα στις προβολες , στο φαι , στον υπνο... Whistling

Λοιπον αυτα για μενα απο εμενα για αρχη... Συνεχιστε να δινεται στο λαο να τρωει...
Κατι σε αδηφαγα εχουμε καταντησει... Twisted Evil
Καλη συνεχεια σε ολους... Μικρους μεγαλους , εντος εκτος , μεσα στα κολπα και μη ,παλιους καινουργιους!!!

Αυτα ηταν τα απομνημονευματα του ntsatras Τομος Α
Επεται και συνεχεια. . . . . . . . Μπουχαχαχαχαχαχα

Ένταξη: 18 Οκτ 2005

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Τετ Σεπ 26, 2007 8:47 am
Τίτλος:

Καλως ήρθες Νίκο, καλή διαμονή! Μιά και είσαι naruto fan, να ξέρεις ότι κάνουμε ότι μπορούμε για να διατηρήσουμε ζωντανό το project και να προσφέρουμε ακόμα περισσότερα επεισόδια με ελληνικό sub. Ιν δε μίνταϊμ, μπορείς να ξεζουμίσεις τον tracker απο τα άλλα project της ομάδας (δέν και λίγα) και να χάσεις την εξεταστική σου!

Pleace Donate for a PC for Arvendui
Κατανταω κουραστικος μονο οταν καταντατε γραφικοι~ Azalin
Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος

Ένταξη: 09 Σεπ 2005

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Πεμ Οκτ 04, 2007 8:16 am
Τίτλος:

Καλημέρα!Φίλοι μου μετά από 2 χρόνια και κάτι είπα να γράψω κάτι και εγώ για τον εαυτό μου.Μερικοί ίσως με ξέρουν από το dragonball.gr, μετά έγινε animexlusive.gr...(ναι ναι θέλω να πω ότι είμαι αρχαίος Razz ).Τέσπα...είμαι 24 χρονών και δεν λέει να μεγαλώσω big smile .Ασχολούμε με τα οικονομικά(χρηματιστήρια κλπ κλπ).Χόμπυ πολλά και διάφορα. Ελπίζω να περάσω καλά εδώ.
Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του συγγραφέα MSN Messenger

Ένταξη: 31 Αύγ 2006

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Πεμ Οκτ 04, 2007 9:02 am
Τίτλος:

Archangel το να σου πω "καλώς όρισες", ενώ είσαι παλιότερος από εμένα θα ήταν λιγάκι "άτοπο", οπότε καλώς ήρθες και πάλι στην παρέα μας.
Εύχομαι αυτή την φορά περισσότερη ενεργή συμμετοχή στο forum big smile και γιατί όχι... ίσως και σε κάποιο project.
Wink Wink

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Πεμ Οκτ 04, 2007 10:50 am
Τίτλος:

Καλως ορισες Archangel, ελπιζω να γουσταρεις την προσπαθεια μας εδω περα Wink
Off Topic: Gpanos, Μολις ξυπνησα μιλαμε, και μου εφτιαξες την μερα με την sig σου Shocked

Ένταξη: 21 Ιαν 2007

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Πεμ Οκτ 04, 2007 11:28 am
Τίτλος:

Welcome home Archangel Wink

Ōkami-Fansubs
Ōkami IRC channel
_________
'Cause Wolves don't bite... They Fansub.
Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του συγγραφέα

Ένταξη: 11 Σεπ 2007

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Πεμ Οκτ 04, 2007 12:14 pm
Τίτλος:

Ενα μεγαλο ευχαριστο στον gerund_infinitive για τα καλα του λογια και τις ευχες του για την εξεταστικη μου... big smile
Δε κανω και τιποτα αλλο απτο να βλεπω!!! Αν και εχω φτασει στο ep140 (λιγο μετα τη μαχη naruto vs sasuke) με eng sub περιμενω να βγουν κ απο δω με ελλινικους κ την super ποιοτητα που προσφερετε!!! Worthy
Δε βαριεσαι μια εξεταστικη ειναι... Laughing
Θα ρθουνε κιαλλες κιαλλες κιαλλες...

Ένταξη: 31 Αύγ 2006

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Πεμ Οκτ 04, 2007 2:24 pm
Τίτλος:

xHATEBREEDx έγραψε:

Off Topic: Gpanos, Μολις ξυπνησα μιλαμε, και μου εφτιαξες την μερα με την sig σου Shocked

Δεν είναι πορωτική;;;;
Απεικονίζεται η LASIK. Πρόκειται για την γνωστή μέθοδο διαθλαστικής χειρουργικής κερατοειδούς - το γνωστό LASER για διόρθωση μυωπίας-
LASIK = Laser-Assisted in Situ Keratomileusis.

Λίγα λόγια για την ιστορία: Η συγκεκριμένη μέθοδος ξεκίνησε από τον καθ. Ιωάννη Παλλήκαρη διευθυντή της Παν/κής Οφθαλμολογικής Κλινικής του Ηρακλείου (Παν/μιο Κρήτης) το 1990-91. Για να είμαι ακριβέστερος ο συγκεκριμένος δεν το ξεκίνησε απλώς, αλλά έχει όλα τα credits της μεθόδου.

Και στην διαθλαστική χειρουργική πρωτοπόροι οι Έλληνες!
Ρε μήπως τελικά έχει δίκιο ο Λιακόπουλος; Razz Laughing

Off Topic

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Πεμ Οκτ 04, 2007 4:47 pm
Τίτλος:

Ευχαριστώ παιδιά!Για project δεν ξέρω αλλά αν θέλετε να ανεβάσω κάτι πείτε μου.ή καλύτερα στείλτε μου:P
Επιστροφή στην κορυφή

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Παρ Οκτ 05, 2007 12:46 am
Τίτλος:

Ευχαριστουμε για την προσφορα σου φιλε, απλα να σου υπενθυμισω, σε πέριπτωση που δεν το γνωριζεις, οτι στον tracker ανεβαινουν μονο δικα μας releases Wink

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Παρ Οκτ 05, 2007 6:38 am
Τίτλος:

Μα αυτό εννοούσα και εγώ.Αν για κάποιο λόγο δεν μπορείτε εσείς δώστε σε εμένα.Να ρωτήσω γιατί πλέον δεν μου ανεβαίνει το ratio?
Επιστροφή στην κορυφή

Ένταξη: 28 Οκτ 2007

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Κυρ Οκτ 28, 2007 6:45 pm
Τίτλος: Γεια χαρά σε όλους

Είμαι νέο μέλος και μάλιστα έκανα register πριν λίγο. Δεν είχα καθόλου υπ' όψιν μου τα anime μέχρι που πριν από δυο εβδομάδες ένας φίλος μου έδωσε το Death Note. Είναι απίστευτα πολύ καλό, το είδα όλο και μάλιστα πολύ γρήγορα. Είμαι σχεδόν δυο χρόνια user του blue-white.gt και μπήκα να δώ τι άλλα υπήρχαν εκεί, μιας που όπως προείπα δεν είχα καμμία σχέση. Από εκεί λοιπόν βρήκα το site εδώ, και ομολογώ πως δεν περίμενα ότι θα υπήρχε ελληνικό site για anime. Έχει γίνει πολύ καλή δουλειά, συγχαρητήρια για τις μεταφράσεις και για το ότι τα δίνετε απλώχερα. Είδα στις συναντήσεις ότι δυστηχώς είχατε χθες συνάντηση στην Αθήνα. Ειλικρινά κρίμα, θα ήθελα πολύ να ερχόμουν, να γνωριζόμασταν και να έβλεπα το πολύ καλό κλίμα που φαντάζομαι ότι υπάρχει μεταξύ σας (αν θέλατε φυσικά κάποιον με σχεδόν μηδαμινή εμπειρία). Έχω ενθουσιαστεί τόσο με το DN που με έχει πιάσει μια απληστία να τα δω όλα. Ήδη λίγο που τα κοίταξα στο internet, αποφάσισα να δω το Claymore και το Gungrave.
Επειδή ήδη το έχω κουράσει και οι περισσότεροι ίσως να μην το έχουν διαβασει καν μέχρι εδώ, κλείνοντας θέλω να αναφέρω ότι κερδίσατε έναν ακόμα φίλο στην παρέα σας. Καλή συνέχει στην ήδη πολύ καλή δουλειά σας.
Γιάννης από Μαρούσι
Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Προβολή όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέου Θέματος     Απάντηση στο Θέμα     AnimeClipse Αρχική σελίδα » Γενικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... 18, 19, 20 ... 44, 45, 46  Επόμενη
Σελίδα 19 από 46

Μετάβαση στη:   
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτήν την Ενότητα
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Ενότητας
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Ενότητας