Σχετικά με τον droonky.
Είδαμε τα posts του εδώ σ΄αυτό το thread, παλιός ..γνώριμος αυτού του φόρουμ είναι, μιλήσαμε και λίγο pm. και anyhow, εγώ κρατάω τη γνώμη που σχημάτισα από τα λεγομενα του ή και για τον ίδιο ακόμα, για τον εαυτό μου.
ΟΜΩΣ,
την εποχή εκείνη, που ο droonky ποστάριζε ακόμα στο παρόν thread και έγραψε ό,τι έγραψε για 2 συγκεκριμμένα ατομα (vetus & somnius), είχα ετοιμάσει πόστ-Ξεγυρισμένο-που άμα δεν έφερνα το selfcontrol με τον κέρσορα απάνω στο submit επί 10 λεπτά, θα είχε γίνει...της εκδιδομένης επί χρήμασι...
(και μιλάμε για "δημόσιο" πόστ, όχι pm)
O droonky τους vetus & somnius δεν τους έχει δει μάλλον ποτέ στη ζωή του. Εμένα όμως, αυτοί οι 2 είναι φίλοι μου! Κι όταν "τους έπιασε στο στόμα του", τσίτωσε η πέτσα μου. Τελος πάντων, ο καιρός πέρασε πια...
Πάντως ένα, τελευταίο, πραγματάκι θα ήθελα να το πω στον droonky, και προτιμώ να του το πω δημόσια. Είναι κάτι που συμπεριλαμβανόταν "στο ποστ που ΔΕΝ έκανα τότε".
Droonky, αποκάλεσες τον vetus, κε-κε. Τον σαρκάστηκες (αυτή είναι η σωστή λέξη).
Τα μικρά παιδάκια (5-6 χρονών περίπου), όταν βλέπουν στο δρόμο κάποιον με πατερίτσες, μπορούν να του φωνάξουν "που πας, ρε κούτσαβλε?"
Αυτά όμως είναι παιδάκια, 5-6 χρονών. Δεν ξέρουν τι θα πει σαρκασμός και λένε απλώς την "παιδική τους αλήθεια". Είναι όμως 5-6 χρονών, ρε droonky! Πως θα χαρακτηρίζαμε έναν άνθρωπο 16 ετων και άνω ή εναν ενήλικο, αν έκανε ακριβώς αυτό που έκαναν τα παραπάνω παιδάκια?
Εσύ όμως, επειδή δεν είσαι πια 5-6 ετών, άλλαξε τακτική ως προς τους χαρακτηρισμούς σου. Είναι ΑΛΛΟ το να καταφέρνεις, ώντας ενήλικός πλέον, να διατηρείς "την καρδιά και την ειληκρίνεια" ενός μικρού παιδιού, και ΑΛΛΟ το να ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΕΣΑΙ σαν μικρό παιδί....