Posted: Wed Sep 19, 2007 11:46 am
Post subject: single white animoclipiac seeking demonoid.com invitation..
..καλός ξε-καλός,,,έχω demonoid-ιαστεί και 'γωωωω!!!
...αν έχετε την καλοσύνη,στείλυε 1 invitation
*..μάλλον έκανα πατάτα...ε; ...sorry που το μήνυμα (μάλλον) δεν καταχωρήθηκε εκεί που έπρεπε..Αν το δει κάποιος υπεύθυνος,ας το πάει στο σωστό μέρος...
Posted: Wed Sep 19, 2007 11:35 pm
Post subject: Re: single white animoclipiac seeking demonoid.com invitatio
washcloud wrote:
..καλός ξε-καλός,,,έχω demonoid-ιαστεί και 'γωωωω!!!
...αν έχετε την καλοσύνη,στείλυε 1 invitation
*..μάλλον έκανα πατάτα...ε; ...sorry που το μήνυμα (μάλλον) δεν καταχωρήθηκε εκεί που έπρεπε..Αν το δει κάποιος υπεύθυνος,ας το πάει στο σωστό μέρος...
Posted: Thu Sep 20, 2007 11:57 am
Post subject:
Ρε παιδιά εγώ έχω άλλο πρόβλημα έχω λογαριασμό στο demonoid και θέλω να βγάλω ένα invitation για τον συγκάτοικο αλλά επειδή έχουμε την ίδια ip (μοιραζόμαστε την γραμμή) δεν του επιτρέπει να την χρησιμοποιήσει!
Καμιά βοήθεια ή καμια invitation;Θα σας είμαι υπόχρεος! _________________
Posted: Thu Sep 20, 2007 1:05 pm
Post subject:
Veinkein wrote:
Ρε παιδιά εγώ έχω άλλο πρόβλημα έχω λογαριασμό στο demonoid και θέλω να βγάλω ένα invitation για τον συγκάτοικο αλλά επειδή έχουμε την ίδια ip (μοιραζόμαστε την γραμμή) δεν του επιτρέπει να την χρησιμοποιήσει!
Καμιά βοήθεια ή καμια invitation;Θα σας είμαι υπόχρεος!
Σου έστειλα πμ... _________________ Arvendui for President
Μόνο torrents έχει στο demonoid?Αν έχει και direct downloads θα ήθελα και εγώ μια πρόσκληση.Αν δεν έχει δεν πολυενδιαφέρομαι τώρα που έχω ακόμα 768 σύνδεση. _________________
Γεια σας ρε παλικάρια του animeclipse . Το θέμα πιστεύω ότι δεν είναι μόνο να μας κάνετε invite αλλά μετά από πόσο καιρό θα μπορούμε να κάνουμε και μεις invite σε άλλα μέλη από εδώ που θέλουν μια πρόσκληση. Πάντος ένα invite θα το τιμούσα δεόντος. Ευχαριστώ προκαταβολικά
Hi παιδια ειμαι καινουργιος και θα ήθελα και εγω μια πρόσκληση αν γινεται για το demonoid γιατι εχω ακουσει καλα λογια για αυτο το site. please. Αν γινεται... Ευχαριστώ προκαταβολικα!!!
Hi παιδια ειμαι καινουργιος και θα ήθελα και εγω μια πρόσκληση αν γινεται για το demonoid γιατι εχω ακουσει καλα λογια για αυτο το site. please. Αν γινεται... Ευχαριστώ προκαταβολικα!!!
Δυστυχως δεν εχω αλλα invitations. Μολις κοιταξα κ εχω φτασει στο οριο, οποτε ειτε περιμενεις λιγο καιρο ειτε ελπιζεις καποιος αλλος απο την εκλειψη των ανιμε να εχει invitations
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum