Προβολή προηγούμενου Θέματος
::
Προβολή επόμενου Θέματος
|
full metal alchemist vs death note |
1)full metal alchemist |
|
53% |
[ 41 ] |
2)death note |
|
46% |
[ 35 ] |
|
Σύνολο Ψήφων : 76 |
|
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
Ένταξη: 27 Μάρ 2007
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 18 Δεκ 2006
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 08 Μάι 2007
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 21 Σεπ 2006
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι Σεπ 18, 2007 7:57 pm
Τίτλος:
|
|
|
Αν και ξετρελάθηκα και με τα δύο και τα θεωρώ top anime, βάζω λιιιιγο πιο πάνω το death note _________________ レイ規則! , レイはすべてを所有する!
"The fate of destruction is also the joy of rebirth"
- Kheel Lorenz
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 28 Μάι 2007
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 04 Σεπ 2007
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι Σεπ 18, 2007 8:54 pm
Τίτλος:
|
|
|
Το FMA ειναι καθαρα πιο ελαφρυ...πριν κατι μερες το ξεκινησα αλλα δεν εχει αυτο το κατι που ειχε και το DN για να με κρατησει...επισης το DN ειναι πιο καλοσχεδιασμενο,θεωρω. _________________
Naruto Eledia
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 22 Μάι 2007
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ Σεπ 19, 2007 7:31 pm
Τίτλος:
|
|
|
Άκυρη βέβαια η σύγκριση αλλά εγώ ευχαριστήθηκα περισσότερο το Death Note.Το FMA με κούρασε στην αρχή μέχρι να καταλάβεις τι παίζει, και μετά με το που ξεδιπλώνεται η ιστορία τότε βάζει άλλη ταχύτητα.Για μένα και τα 2 anime ήταν 2 ταχυτήτων αλλά το DN πραγματικά με έκανε να περιμένω πως και πως την εξέλιξη.. _________________
.:: My Cartoon List::.
BUGGY IS BACK!!!OP FTW!
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 11 Σεπ 2007
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 19 Δεκ 2005

|
Δημοσιεύθηκε: Παρ Σεπ 21, 2007 9:35 pm
Τίτλος:
|
|
|
Να ξεκινήσω κι εγώ λέγοντας ότι και τα δύο είναι κορυφαία και από τα αγαπημένα μου anime. Πέρα από αυτό, αν σώνει και καλά πρέπει να τα συγκρίνω συμβαίνει το εξής... Αν γινόταν η σύγκριση στα καλύτερα επεισόδια του Death Note και στα καλύτερα επεισόδια του FMA ή ανάμεσα στο πρώτο μισό του DN και στο πρώτο μισό του FMA, τότε σίγουρα νικητής θα ήταν το Death Note. Είχε τέτοιες στιγμές ιδιοφυίας που μόνο στις πολύ μελετημένες ταινίες βρίσκεις, τα πρώτα 18 επεισόδιά του είναι απίστευτα και έχει ένα πολύ λυτρωτικό τέλος.
Αν όμως το πάρουμε συνολικά το πράγμα, τότε θα έλεγα (με δυσκολία βέβαια) ότι το FMA σαν ιστορία ξετυλίχθηκε καλύτερα: άρχισε χλιαρά στα πρώτα επεισόδια και όσο προχωρούσε γινόταν όλο και καλύτερο, μέχρι που από το 2ο μισό και μετά "απογειώθηκε" και κορυφώθηκε εκεί ακριβώς που έπρεπε. Το Death Note όμως κάνει τέτοια κοιλιά στη μέση που παρά την εισαγωγή καινούριων χαρακτήρων μετά, δεν καταφέρνει ποτέ να ανακάμψει πλήρως παρά στα 2 τελευταία επεισόδια. Γενικότερα, το DN μου άφησε την εντύπωση ότι θα ήταν προτιμότερο να ήταν 26αρα σειρά - πιο σωστά βέβαια το πρόβλημα ξεκινάει από το manga, οπότε αυτό είναι που θα έπρεπε να ήταν πιο σύντομο και να μην ξεχείλωνε την ιστορία παρά τη δημοτικότητα της σειράς.
Αντίθετα, οι συντελεστές του FMA κατάφεραν κάτι που εγώ προσωπικά δεν έχω ξαναδεί σε άλλο anime: ακολούθησαν την ιστορία του manga μέχρι το πρώτο μισό και επειδή το έφτασαν και δεν είχαν original υλικό, έκατσαν και έφτιαξαν τη δική τους εκδοχή του σεναρίου. Ωστόσο το 2ο και κρισιμότερο μισό του anime εξελίχθηκε τόσο φυσικά (τι φυσικά, με τόσες ανατροπές αλλά τέσπα!) και η συνέχεια έδεσε τόσο πολύ και ανέβασε τόσο πολύ την υπόθεση, που πραγματικά βγάζω το καπέλο στο studio που έφτιαξε το FMA. Μακάρι κάθε anime που έφτανε την ιστορία του αντίστοιχου anime να τύχαινε τέτοιας προσοχής.
@tonypapadovic κι εγώ εκπλήσσομαι που προτιμάς το FMA, στο forum του Gtvsubs άλλα έλεγες!
Παράθεση:
|
FMA χωρίς δεύτερη σκέψη. Πραγματικά νοήματα και προώθηση αξιών αντίθετα με το DN με τον φασισμό και το πατάτε επί πτωμάτων
|
Μα το ακριβώς αντίθετο έλεγε το DN...
ΥΓ.Βέβαια και τα δύο τα βάζει κάτω το Monster. 
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 18 Δεκ 2006
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 19 Δεκ 2005

|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 21 Δεκ 2006

|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ Σεπ 22, 2007 4:39 pm
Τίτλος:
|
|
|
Steiner_Zidane έγραψε:
|
Παράθεση:
|
FMA χωρίς δεύτερη σκέψη. Πραγματικά νοήματα και προώθηση αξιών αντίθετα με το DN με τον φασισμό και το πατάτε επί πτωμάτων
|
Μα το ακριβώς αντίθετο έλεγε το DN...
|
 . Επέτρεψε μου να διαφωνήσω.
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 07 Μάι 2007
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 27 Απρ 2007
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ Σεπ 22, 2007 5:45 pm
Τίτλος:
|
|
|
Καλό το DN μέχρι ενός σημείου, αλλά το FMA ήταν πιο συγκροτημένο, πράγμα που φαίνεται και από τις πολύ λιγότερες κοιλιές που έγιναν. Άρα FMA! _________________ where death is most alive...
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 30 Νοέ 2006
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
|