Προβολή προηγούμενου Θέματος
::
Προβολή επόμενου Θέματος
|
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
Ένταξη: 04 Σεπ 2007
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 08 Μάρ 2007

|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 09 Απρ 2007
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 17 Αύγ 2007
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ Σεπ 09, 2007 5:56 pm
Τίτλος:
|
|
|
Black Kaiser έγραψε:
|
Kira έγραψε:
|
Nina έγραψε:
|
Oχι,σοβαρα,δε θα επαιρνα να σκοτωσω ολους τους εγκληματες οπως ο Κιρα,αλλα σιγουρα οσους εμειναν ατιμωρητοι ή ξεφυγαν απο τα χερια του νομου(μουσικη υποκρουση).Αλλα σιγουρα θα τιμωρουσα και οσους μου εκαναν κακο...Γι αυτο να μου φεροσαστε καλα εδω μεσα,μουααχαχα!Πλακα κανωωω...(ή οχι...?)
|
nina πιστεψε με εγω αυτο θα εκανα και πρωτα πρωτα τον καραμανλη
|
Αν ήθελες να σκοτώσεις εγκληματίες καλύτερα να σκότωνες κανέναν Λαλιώτη, φίλτατε Kira...
|
γιατι ρε καισερ ο λαλιωτης σε πειραξε??ο καραμανλης που κοροιδευει τον κοσμο δεν σε πειραζει??? _________________ 
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 21 Δεκ 2006

|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 09 Απρ 2007
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ Σεπ 09, 2007 9:36 pm
Τίτλος:
|
|
|
Kira έγραψε:
|
Black Kaiser έγραψε:
|
Kira έγραψε:
|
Nina έγραψε:
|
Oχι,σοβαρα,δε θα επαιρνα να σκοτωσω ολους τους εγκληματες οπως ο Κιρα,αλλα σιγουρα οσους εμειναν ατιμωρητοι ή ξεφυγαν απο τα χερια του νομου(μουσικη υποκρουση).Αλλα σιγουρα θα τιμωρουσα και οσους μου εκαναν κακο...Γι αυτο να μου φεροσαστε καλα εδω μεσα,μουααχαχα!Πλακα κανωωω...(ή οχι...?)
|
|
Αν ήθελες να σκοτώσεις εγκληματίες καλύτερα να σκότωνες κανέναν Λαλιώτη, φίλτατε Kira...
|
γιατι ρε καισερ ο λαλιωτης σε πειραξε??ο καραμανλης που κοροιδευει τον κοσμο δεν σε πειραζει???
|
Άσε καλύτερα να μην ξεκινήσουμε συζήτηση.Πάντως να βλέπεις καλύτερα ποιοι σε κοροιδεύουν και ποιοι όχι, φίλε...
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 06 Σεπ 2007
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ Σεπ 09, 2007 10:45 pm
Τίτλος:
|
|
|
θα σκοτωνα αυτον που καθηστερει ωστε να ερθει η ταινια του naruto στην ευρωπη  peace αδερφια
α και τον δαιμονα που σκοτωνει το naruto _________________ εδω υπαρχει ενας ερωτας μεγαλος

|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ Σεπ 12, 2007 1:32 am
Τίτλος:
|
|
|
Black Kaiser έγραψε:
|
Kira έγραψε:
|
Black Kaiser έγραψε:
|
Kira έγραψε:
|
Nina έγραψε:
|
|
|
|
γιατι ρε καισερ ο λαλιωτης σε πειραξε??ο καραμανλης που κοροιδευει τον κοσμο δεν σε πειραζει???
|
Άσε καλύτερα να μην ξεκινήσουμε συζήτηση.Πάντως να βλέπεις καλύτερα ποιοι σε κοροιδεύουν και ποιοι όχι, φίλε...
|
κοιτα οσον αφορα ποιοι με κοροιδευουν και ποιοι οχι πιστεψε με το ξερω πολυ καλα τωρα εαν θελεις να αρχισουμε τετοια συζητηση εγω δεν εχω προβλημα αλλα ειμαστε σε αλλο αντικειμενο οχι σε πολιτικο φορουμ για αυτο θα το σταματησω εδω _________________ 
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 05 Σεπ 2006

|
Δημοσιεύθηκε: Τετ Σεπ 12, 2007 2:35 am
Τίτλος:
|
|
|
off topic.
Καλά ρε τι ωραίο τρισδιάτατο σχήμα είναι αυτό με τα παράθυρα από πάνω;;
Αν μη τι άλλο εικαστικά πετυχημένο πόστ.
εύγε
(για κάθε off topic ποστ που θα κάνω παρακαλώ να βρίζετε τον gerund.. όχι δε συννενοηθήκαμε για κάτι τέτοιο, μόνος μου παίρνω την πρωτοβουλία)_________________ NAI ΣΤΟΝ ΧΑΒΑΛΕ, ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΣΟΒΑΡΟΦΑΝΕΙΑ
H Γλυκήτητα Νικά Τη Σκληρότητα
Dancing with my Loneliness
AtsouBaloi
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 18 Οκτ 2005

|
Δημοσιεύθηκε: Τετ Σεπ 12, 2007 1:39 pm
Τίτλος:
|
|
|
Kira έγραψε:
|
Black Kaiser έγραψε:
|
Kira έγραψε:
|
Black Kaiser έγραψε:
|
Kira έγραψε:
|
Nina έγραψε:
|
|
nina πιστεψε με εγω αυτο θα εκανα και πρωτα πρωτα τον
&@%@+@^(!
|
Αν ήθελες να σκοτώσεις εγκληματίες καλύτερα να σκότωνες κανέναν
&@&!ʽ#!, φίλτατε Kira...
|
γιατι ρε καισερ ο &@&!ʽ#! σε πειραξε??ο &@%@+@^(! που κοροιδευει τον κοσμο δεν σε πειραζει???
|
ʼσε καλύτερα να μην ξεκινήσουμε συζήτηση.Πάντως να βλέπεις καλύτερα ποιοι σε κοροιδεύουν και ποιοι όχι, φίλε...
|
κοιτα οσον αφορα ποιοι με κοροιδευουν και ποιοι οχι πιστεψε με το ξερω πολυ καλα τωρα εαν θελεις να αρχισουμε τετοια συζητηση εγω δεν εχω προβλημα αλλα ειμαστε σε αλλο αντικειμενο οχι σε πολιτικο φορουμ για αυτο θα το σταματησω εδω
|
Και έτσι ολοκληρώνεται αυτή η μικρή ιδεολογική (?) αντιπαράθεση...
Narita-L-Saru έγραψε:
|
(για κάθε off topic ποστ που θα κάνω παρακαλώ να βρίζετε τον gerund.. όχι δε συννενοηθήκαμε για κάτι τέτοιο, μόνος μου παίρνω την πρωτοβουλία)
|
Και επειδή ο gerund_infinitive ξέρει να διακρίνει τη ρίζα του κακού:
Nina έγραψε:
|
(Κείμενο χωρίς σημασία, που άρχισε το flame)
|
Nina, εσύ τα άρχισες όλα! Πρόσεχε! Την επόμενη φορά θα σε κάνω report στο κατάλληλο authority!
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ Σεπ 12, 2007 2:09 pm
Τίτλος:
|
|
|
Tιιιιιιιιι???Ενστασις!
Οσοι διαβασουν τα προηγουμενα posts θα καταλαβουν οτι ο φιλτατος προλαλησας ψευδεται ασυστωλως!
((Παντα κατηγορειται ο αθωος και ανυπερασπιστος otakουλης...  )) _________________
Naruto Eledia
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 08 Μάι 2007
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ Νοέ 03, 2007 10:15 pm
Τίτλος:
|
|
|
αμα είχα death note?χωρίς δευτερη σκέψη θα εγραφα τον raziel666  _________________ zorro vs hawk eyes mihawk
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
|