Και εγώ είδα το 23 με γαλλικούς υπότιτλους. Αυτοί οι Γάλλοι πολύ καμένοι είναι, αμέσως το μετέφρασαν! Αν και δεν κατάλαβα και πολλά...
Έχω να πώ τα εξής:
To anime έχει πάρει τελείως διαφορετική εξέλιξη από το manga και αυτό είναι βλακεία! κρίμα που δεν έδειξε το awakening στα χέρια της Clare. όπως τα λέει ο Βoss, σαν το Elfen Lied θα είναι!
Πρωτα απο ολα θελω να ξεκαθαρισω κατι.Ολα τα επεισοδια βγαινουν απο τα παιδια της animeclipse γιατι το γουσταρουν και οχι γιατι ειναι η δουλεια τους η γιατι πληρωνονται.Αφιερωνουν προσπαθεια και προσωπικο χρονο,την ωρα που ολοι εμεις οι υπολοιποι βγαινουμε για καφε,η κανουμε οτι αλλο μας αρεσει.Η ανυπομονησια ειναι δεκτη αλλα με μετρο και καλο τροπο.Λετε να μην θελουν τα παιδια να βγαζουν 10-10 τα επεισοδια αν γίνεται;Αν εχουμε τετοιες απαιτησεις,ας κανουμε και εμεις την δουλεια που κανουν αυτοι να δουμε ποσα απο αυτα που λεμε τωρα θα λεμε και μετα.Υποστηριξη θελουν και οχι κακοπροαιρετη κριτικη.Ενα μπραβο ενα χαμογελο αρκει .Και το λεω και εγω που στην αρχη εκανα παρομοια ανοησια.Ας σκεφτουμε λοιπον λιγο ολοι εμεις.Και δευτερο και φλέγον, ειναι τελικα βέβαιο οτι οι δημιουργοι του claymore θα το σταματησουν στο 26 επεισόδιο;Ειναι πολυ νωρις ακομα και με την τροπη που εχουν παρει τα πραγματα αν το κανουν τελικα το τελος που θα δωσουν θα ειναι βιαστικο και σιγουρα προχειρο.Γιατι βιαζονται τοσο πολυ να το τελειωσουν αφου απο οτι ξερω ειναι ιδιαιτερα επιτυχημενο διεθνως;Μα ειναι τρελλοι επιτελους αυτοι οι Ιαπωνες;;;
Όντως η σειρά θα τελειώσει στο 26. Τώρα αν θα κάνουν δεύτερη season μετά από 2-3 χρόνια, αυτό δεν το ξέρω.
Παρεμπιπτόντως είδα το 23, αρκετά καλό, αν και
όντως δεν αφυπνίστηκαν τα χέρια της Clare , θα έδειχνε τέλειο στο anime
H γνώμη μου είναι πως ξεφεύγουν λίγο από το anime για να λήξουν κάπως καλά την όλη season. Ας μην ξεχνάμε
πως ο κύριος εχθρός της Clare είναι η Priscilla, και λογικά δε θα τελειώσει το anime χωρίς μια μάχη μεταξύ τους
Ένταξη: 11 Ιαν 2006
Δημοσιεύθηκε: Πεμ Σεπ 06, 2007 11:06 am
Τίτλος:
auron12 έγραψε:
Και δευτερο και φλέγον, ειναι τελικα βέβαιο οτι οι δημιουργοι του claymore θα το σταματησουν στο 26 επεισόδιο;Ειναι πολυ νωρις ακομα και με την τροπη που εχουν παρει τα πραγματα αν το κανουν τελικα το τελος που θα δωσουν θα ειναι βιαστικο και σιγουρα προχειρο.Γιατι βιαζονται τοσο πολυ να το τελειωσουν αφου απο οτι ξερω ειναι ιδιαιτερα επιτυχημενο διεθνως;Μα ειναι τρελλοι επιτελους αυτοι οι Ιαπωνες;;;
Σύμφωνα με τα anidb και animenewsnetwork, το Claymore έχει 26 επεισόδια. Τώρα το αν θα βγει 2η season ή κάτι άλλο, είναι ακόμα νωρίς.
Δεν νομίζω ότι βιάζονται να το τελειώσουν, απλά το κάθε studio κάνει έναν προϋπολογισμό για τις σειρές του και για το συγκεκριμένο προφανώς είχε ληφθεί απόφαση να σταματήσει (όπως σταματήσει) στα 26 επεισόδια. Ας μην ξεχνάμε ότι το studio που κρύβεται πίσω από το Claymore, είναι το MADHOUSE, από τα γνωστότερα και ποιοτικότερα στην Ιαπωνία.
Προφανώς το studio αυτό έχει σχεδιασμό σε βάθος (τουλάχιστον) εξαμήνου. Δεδομένου ότι (λόγω της ποιότητας) μια τέτοια σειρά είναι σχετικά ακριβή, δεν νομίζω να έμπαιναν στη λογική να χαλάσουν τα σχέδιά τους, ασχέτως της επιτυχίας της σειράς.
Αν είναι τόσο επιτυχημένο διεθνώς όπως λες, τότε η συνέχεια, είτε υπό μορφή OVA/ταινίας/2ης season είναι κάτι παραπάνω από βέβαια.
Κατά την ταπεινή μου γνώμη, καλά κάνουν και το σταματούν στα 26 επεισόδια, μια και αν συνεχίζανε στη δεδομένη χρονική στιγμή σε κάποια στιγμή θα τους τελείωνε το πρωτότυπο υλικό (βλ. manga, το οποίο νομίζω "τρέχει" ακόμα), και θα καταφεύγανε σε λύσεις τύπου Naruto, Bleach, κλπ. (βλ. fillers). Έτσι φαντάζομαι ότι θα επανέλθουν όταν θα υπάρχει υλικό για να γεμίσει άλλη μια season χωρίς να καθυστερεί η εξέλιξη από ιστορίες άσχετες με το manga. _________________ Brighter Death Now エルゴ プラクシー
死の代理人
Ergo Proxy
The Agent Of Death
Quote from Mentar: "The day I release h264 in an .avi container is the day I quit encoding..."
t3h Master of Lolis ~ Now with MOAR kawai-ness ~ moé rulz ~ lol
εγώ λέω ότι μέσα σε 3 επεισόδια η Clare θα τους σκοτώσει όλους και μετά θα κλεφτεί με τον Raki και θα πάνε στην Καραϊβική! ό,τι να 'ναι...
σοβαρά, πάντως, κάνουν μεγάλη βλακεία που δεν ακολουθούν την πλοκή του manga. και αυτό έχει σταματήσει εδώ και καιρό και δεν ξέρουμε πότε θα συνεχιστεί...
Ειδα στο wiki οτι εχουν βγει 12 volumes στο manga αλλα σε τορρεντ βρηκα κι αλλα.Μπορει καποιος να μου δωσει τα φωτα του?Ειχα την εντυπωση οτι το manga ειχε ολοκληρωθει... _________________ Ta ptixia copies ktontai
Βασικά τα bonus είναι side stories το 1 αφορά την Teresa, και το 3 την Prischilla, για το 2 δεν ξέρω .
Είναι απλά για να γεμίσει κάποια κενά, δε δίνει κάτι παραπάνω.
Αν είσαι μεγάλος φαν πάντως αξίζει να τα έχεις.
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Ενότητας Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Ενότητας