Χα, οπως το υποψιαζόμουν...
Which character are you test by Naruto - Kun.com _________________ Drinkin' beer in the hot sun / I fought the law and I won Justice and Liberty, you can buy - but you don't get free
οχι, η αληθεια ειναι οτι δεν το περιμενα.
αλλα μου αρεσειειειειειε _________________ everything has two sides.keep the good one learn from the bad one.
http://anathemanga.forumotion.com/index.htm
Αν και πατάω το link για να με βγάλει στο τεστ της ιστοσελίδας δεν ξέρω γιατί δεν μπορώ να βρώ αυτό το τεστ.Υπάρχει κάποια πρόταση?Έχω περιέργεια να δω τι χαρακτήρας είμαι! _________________
Ένταξη: 27 Ιαν 2008
Δημοσιεύθηκε: Παρ Μάρ 28, 2008 8:26 pm
Τίτλος:
Kαι εγώ έχω το ίδιο πρόβλημα με τον skarman.Μήπως έχει κανείς καμιά ιδέα?Δεν πιστεύω επειδή έχει περάσει καιρός _________________ Life is for one generation,a good name is forever!
Ποπο πρέπει να ήταν το πρώτο topic που έφτιαξα αυτό!
Λογικά το test δεν υπάρχει πλέον, αφού δεν δείχνει και την εικόνα του χαρακτήρα σε κανέναν πια. Πάντως υπάρχουν άλλα τόσα τέτοια tests. Just google it.
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη1, 2
Σελίδα 2 από 2
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Ενότητας Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Ενότητας