Συνδεθείτε, για να ελέγξετε τα προσωπικά σας μηνύματα
Συνδεθείτε, για να ελέγξετε τα προσωπικά σας μηνύματα
AnimeClipse Αρχική σελίδα » Off-Topic

Αυγερινός Μπρουσάλης: Τα Ανέκδοτα anime Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Επόμενη
Προβολή προηγούμενου Θέματος :: Προβολή επόμενου Θέματος  
Συγγραφέας Μήνυμα

Ένταξη: 24 Μάι 2006

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Κυρ Ιούλ 29, 2007 5:32 pm
Τίτλος:
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

faido ξέρεις τι με ανησυχεί εμένα; Όσο εύκολα τελικά κοροϊδεύουν με σκουπίδια τους ανθρώπους που δεν γνωρίζουν περί anime και anime, τόσο εύκολα θα μπορούσαν αυτές οι ψευτοφυλλάδες να κοροϊδεύουν κι εμάς που δεν γνωρίζουμε από πολιτική (όσους τέλος πάντων) με "αντικειμενικά" πολιτικά ρεπορτάζ!

Ενημέρωση = internet και crosscheking με πολλές πηγές. Τελικά σιγά σιγά θα χαθεί και το γόητρο της "ενημέρωση" των φυλλάδων.... εκτός κι αν κάνουν κάτι (που δεν θα κάνουν γιατί τα λεφτά τους τα βγάζουν και με το παραπάνω οπότε κλάιν)...

Ένταξη: 29 Ιούλ 2007

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Κυρ Ιούλ 29, 2007 7:07 pm
Τίτλος:

Καταρχάς καλησπέρα στην κοινότητά σας, ήμουν πολύ καιρό μακριά και μόνο άκουγα και δεν κοιτούσα.. έχετε ένα πολύ ορθό και ολοκληρομένο σύστημα που θα χρησιμοποιώ για πολύ καιρό, εύχομαι να έχω χρόνο αργότερα να μπορέσω να βοηθήσω κάποιο team μετάφρασης.

Τώρα στα του θέματος που μαστίζει τα anime forums τελευταία..

Ulver έγραψε:
...******"Το Blog πυγή για τους αποριμένους"?? Για όνομα...δεν μου κάνει καρδιά να διαβάσω τα υπόλοιπα...
done..

είναι 3 μέρες online και χωρίς τα μέλη που θα το κάνουν δυνατό και πραγματική πηγή..

Narita-L-Saru έγραψε:
Χαχαχα το είδα τώρα, ναι το απίστευτο είναι ότι και καλά το προλογίζει σαν επίσημο blog που αναφέρεται στην υπόθεση.!! με όρους όπως πυγή και μυνήματα....
done..

sorry ήταν πολύ αργά ήμουν από 12ωρο και δεν έβλεπα τι έγραφα μπροστά μου.. με ψιλο-ξύπνησε ο dante80 και το μάζεψα όσο γίνεται μέχρι να το αναλάβουν τα μεγάλια κεφάλια μας!

Επίσης στο Blog υπάρχουν και audio clips από μια εκπομπή που είχε δημιουργηθεί από μένα και αυτόν για κάτι RPGάδες.. [link]

όσο για το θέμα.. αύριο ξεκινάει μια νέα βδομάδα, ελπίζουμε να είναι βδομάδα αποκαλύψεων!!!!

| Magician.gr | MagicWeb.gr |

Super Mod. @ DsPlanet.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger Αριθμός ICQ

Ένταξη: 07 Μάι 2007

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Κυρ Ιούλ 29, 2007 7:23 pm
Τίτλος:

Somnius, νομιζω το να βγαλεις αυτες τις ηχογραφήσεις προς τα έξω, δεν εξυπηρετεί κάποιο σκοπό. Γίνεται πολυ προσωπικό μετά, αν καταλαβαίνεις τι εννοώ. Δημοσιεύεις προσωπικά δεδομένα. Ο στόχος σας θα πρέπει να είναι οι εφημερίδες, που δημοσιεύουν ψεύδη, και όχι να ρεζιλέψετε το παιδί. Ήδη έχει ρεζιλευτεί αρκετά απο μόνος του. Είναι μια λεπτή γραμμή, και μετά κινδυνεύεις να χάσεις και το δίκιο σου.

Πάντα φιλικά.

Justice and Liberty, you can buy - but you don't get free
Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος

Ένταξη: 03 Ιαν 2007

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Κυρ Ιούλ 29, 2007 7:40 pm
Τίτλος:

faido έγραψε:

hihi καλό σχόλιο candicted Thumbs UP

ευχαριστώ που δε στράβωσες happy

Παράθεση:

δεν θέλω να αλλάξει η κυβέρνηση, ούτε διαλυθεί ο όμιλος Μπόμπολα. Επίσης το να ενισχυθεί η δημοσιογραφική δεοντολογία μετά από ένα τέτοιο συμβάν πάλι είναι ουτοπικό.

εγώ ΘΕΛΩ Twisted Evil
δυστυχώς όμως δε γίνεται... δε λεγόμαστε "ελληνάρες" για το τίποτα. άντε και τον έφτυσε η κοινωνία τον Αυγερινό, πόσοι άλλοι καραγκιόζηδες κυκλοφορούν ελέυθεροι εκεί έξω Evil or Very Mad

ό,τι και να κάνουμε πιστεύω πως κάπου θα σκαλώσει.. και σε φαινομενικά ανταγωνιστικό έντυπο να το καταγγείλεις, συνεργάζονται μέσω των εταιριών διανομής. από την άλλη δε νομίζω ότι αρκούν και τα στοιχεία.. αν βρίσκαμε πχ άλλα 2 παιδιά μεγαλοδημοσιογράφων με πλαστά πτυχία και θεσάρες στο δημόσιο, κάτι πάει κι έρχεται...

Παράθεση:

Με αυτή την απάτη δεν πιστεύω πως κερδίζει και πολλά

δε νομίζω πως θα έμπαιναν στον κόπο να κατασκευάσουν αυτά τα άρθρα για το τίποτα...

Cougar έγραψε:
faido ξέρεις τι με ανησυχεί εμένα; Όσο εύκολα τελικά κοροϊδεύουν με σκουπίδια τους ανθρώπους που δεν γνωρίζουν περί anime και anime, τόσο εύκολα θα μπορούσαν αυτές οι ψευτοφυλλάδες να κοροϊδεύουν κι εμάς που δεν γνωρίζουμε από πολιτική (όσους τέλος πάντων) με "αντικειμενικά" πολιτικά ρεπορτάζ!

εκεί είναι το θέμα..
όμως δύσκολα βγάζεις κάτι μεγαλύτερο από τη συγκεκριμένη ιστορία, ποιος νοιάζεται για τα anime εκτός από μας??
Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Κυρ Ιούλ 29, 2007 7:44 pm
Τίτλος:

Έτσι κι αλλιώς η εκπομπή προοριζόταν για public audience.. δεν υπάρχει θέμα σε αυτό.. απλά αντί για ολόκληρη είναι σε 11 μέρη που επικεντρώνονται στον κ.

Όσο για το προσωπικό επίπεδο.. ως τώρα ο dante80 από την ομάδα θεώρισε όπως κι εγώ να παραμείνουν τα audio clips.

Επίσης δεν είναι μόνο να βρούμε το δίκιο μας διαδηκαστικά από τις εφημερίδες.. κατά βάθος αποσκοπούμε εμείς τον γνωρίζαμε παλιά να ξυπνήσει, βασικά προσπαθούμε στα όρια να τον ξυπνήσουμε.

Έτσι είχε γίνει και ένα παλιό forum που είχε σχέση με rpg (athensbynight.com - abn) που είχε κάνει register με άλλο account και έβρησε τους πάντες.. ως διαχειρηστής είχα δει ποιος είναι (ΙΡ) και του είχα μιλήσει και ΠΡΩΤΗ φορά στα χρονικά είχε παραδεκτεί ότι ήταν αυτός αλλά με είχε ορκίσει να μην το πω σε κανέναν. Εγώ είχα κρατήσει τον λόγο μου μέχρι στο σημείο που άρχισαν ξανά οι απειλές με άλλα ψευδόνυμα που έριχναν "χαρακτηρισμούς" σε ανυποψίαστα μέλη με την ίδια ΙΡ, λες και δεν μπορούσα να δω και να επέμβω! Η όλη ιστορία κατέληξε να συζητείται στην παρέα και να είναι και ο ίδιος μπροστά και είχε πει ότι δεν θα ξαναγίνει κάτι τέτοιο..

Είπα αυτή την ιστορία για να καταλάβετε ότι ήμασταν κοντά του όσο καλύτερα μπορούσαμε γιατί ήταν μέλος της παρέας.. δεν είναι κανένας χαζός ή κάτι τέτοιο, είναι αρκετά έξυπνος απλά έχει κάποια προβλήματα.. αυτά όμως τα προβλήματα είχαν ξεφύγει από τα καθημερινά που αντιμετοπίζαμε στην παρέα και είχαν περάσει στο προσωπικό επίπεδο για τον καθένα ξεχωριστά, λες και τα έχωνε στο χώμα τα άφηνε να μεγαλώσουν σιγά σιγά και μετά μας έκανε όλους άνω κάτω αχταρμά!

Γενικά είναι θέμα που έχει πολυσυζητηθεί, και πολύς κόσμος που τον ήξερε ή όχι θα ήθελε να πει την άποψή του στο θέμα..

Όλοι μαζί μπορούμε να κινητοποιηθούμε ώστε να βρεθεί δίκαιο από τα λανθασμένα δημοσιεύματα στις εφημερίδες κι εμείς οι λίγοι γνωστοί επίσης αποσκοπούμε να αποκαταστήσουμε την πραγματικότητα στο μυαλό του Αυγερινού.. αν δεν τα καταφέρουμε.. δεν πειράζει.. τουλάχιστον όμως να μην εκμεταλεύεται άλλους και να μαθευτούν τα ψεύδη που διαδώθηκαν στον τύπο.

Super Mod. @ DsPlanet.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger Αριθμός ICQ

Ένταξη: 30 Νοέ 2006

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Κυρ Ιούλ 29, 2007 7:44 pm
Τίτλος:

Somnius, o -=S=- έχει ένα δίκιο παρότι βοηθάνε και εμάς που δεν τον ξέρουμε προσωπικά να καταλάβουμε τι τύπος είναι. Απλά μην γίνουμε και Τατιάνες (όχι οτι δεν εχει και την πλάκα του καμιά φορά). Όσον αφορά τα ορθογραφικά, δεν σε κατηγορεί φυσικά κανείς και όλοι καταλαβαίνουμε σε τι κατάσταση βρίσκεσαι τα τελευταία εικοσιτετράωρα. Δεν έχεις κάνει και λίγα... Απλά έπρεπε να προλάβουμε να διορθωθούν πριν τα δεί πολύς κόσμος...

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Κυρ Ιούλ 29, 2007 7:49 pm
Τίτλος:

Καλά δεν μπορείς να φανταστείς σε τι σοκ ήμουν όταν έμαθα για το 1ο δημοσίευμα.. το ξέρεις ότι κρατήθηκα μέχρι χθες να μην διαβάσω το 2ο γιατί τις τελευταίες μέρες αντιμετοπίζω προβλήματα ύπνου..

είναι κάποιες καταστάσεις που πραγματικά θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας, αλλά αν τα μοιραστώ κι εγώ αισθάνομαι ότι όχι μόνο ξεκατίνιασμα θα κάνω, αλλά οτι δεν θα συνεισφέρω περισσότερο.. γιαυτό και διατυπώνονται μικρού εύρους ιστορίες από τους γνωστούς του και όχι τα τόσο σοβαρα, γιατι εμπλέκονται και άτομα που δεν έχουν internetική υπόσταση και δεν θα ήθελα να αναφερθούν τα ονόματά τους ή η κατάσταση που τους είχε βάλει online,..,

Πραγματικά κι από γνωστούς όταν το μάθανε.. πάθανε..
όταν λέμε πάθανε.. πάθανε..

Super Mod. @ DsPlanet.gr
Επιστροφή στην κορυφή

Ένταξη: 08 Μάρ 2007

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Κυρ Ιούλ 29, 2007 9:24 pm
Τίτλος:

τελικά τον μπουζουριάσανε τον τύπο ή όχι ακόμα? Razz
Επιστροφή στην κορυφή

Ένταξη: 21 Μάι 2007

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Δευ Ιούλ 30, 2007 12:46 am
Τίτλος:

Ήμουνα διακοπές (Χαλκιδική 2ο πόδι sugeeeee!) και γύρησα Σάββατο βράδυ. Την Κυριακή μπήκα στο φόρουμ μας που μου έλειψε πάρα πολύ και τι να πρωτοδιαβάσω? Ότι ο φίλος μας είναι ο Anime-Taicho. Δεν κατάλαβες...εγώ είμαι το κρυφό ταλέντο των άνιμε...είπαμε και λίγη σοβαρότητα δεν βλάπτει...

Ένταξη: 09 Νοέ 2005

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Δευ Ιούλ 30, 2007 2:47 am
Τίτλος:

Αν νομιζετε πως αυτος ο τυπος ειναι μυθομανης σε σημειο που να γινεται επικινδυνος, τοτε προφανως δεν εχετε γνωρισει καποιον πραγματικα τετοιο.

Ο συγκεκριμενος τυπος λοιπον, δεν ενοχλει κανενα και στην τελικη δε θηγει και κανενος τα συμφεροντα για να ειμαστε και ειλικρινεις. Αν απο την αλλη, εσεις νοιωθετε ετσι και "αγωνιζεστε" ετσι ωστε να δικαιωθειτε κατ'αρχην εσεις προσωπικα καθως και να προστατεψετε τα δικαιωματα των ανιμε (που προφανως θεωρειτε τσιφλικι σας), τοτε εμπρος στον αγωνα.

Αν για τον καθε καραγκιοζη που εβγαινε στο Ελλαντα και δηλωνε σε οποιοδηποτε μεσο πως "ειναι αυτο" και "εκανε εκεινο" αγωνιζοσασταν με τοσο σθενος, θα ησασταν περισσοτερο στους δρομους με πλακατ ακομα και απο τους κατακαημενους, κακοπληρωμενους και κακοδενπαιρνωποτεμεγαλεςαδειεσμενους διορισμενους δασκαλους του δημοσιου~

Δυστυχως το μονο που επετευχθη υστερα απο ολο αυτο το πανηγυρακι, ηταν 1) να αρχισει να ξανασκεφτεται το ποντικι (αρα λογικα και το εθνος εκτος και αν ζουν σε αλλο πλανητη) αν τελικα ηταν καλη κινηση να συνεντευξιασει εναν τυπακο που απλα δηλωσε πως ειναι κατι χωρις την παραμικρη επιβεβαιωση (αν οντως ο τυπακος ειναι μουφας) και αρα στην μικρη μας κενωνια να πληγει το κυρος της/τους, 2)να checkαρουμε αν οντως η ανιμε κενωνια ειναι συσπηρωμενη (ισως τελικα ολο αυτο να'ταν στημενο κολπο του Thomaυγερινου) 3) να γινει μια πολυ καλη διαφημιση των ανιμε (και αν παμε και λιγο βαθυτερα της animeclipse, του anime.gr και δε ξερω ποιου αλλου πονηροτυχερακια) σε κοσμο που πριν νομιζε πως τα ανιμε και τα μπαγκς μπαννυ ειναι για 17-. Φυσικα και αναμφισβητητα τελος 4) ο ιδιος τυπακος να παρει τα πολυ περισσοτερα απο 5 λεπτα δημοσιοτητας που του αναλογουν και που εκπληρωνουν τον απωτερο σκοπο του για προσωπικη διαφημιση για το καινουριο π.χ μαγαζι με καλλυντικα που ανοιγει.

Γι'αυτο σκατα και αδιαφορια σε καθε βλακα που δηλωνει οτι και οποτε γουσταρει.
Και για να επιχειρηματολογησω υπερ αυτου που μολις ειπα:

Είμαι ο Jack.
Είμαι Θεός.

ΥΓ: Κουλα πολυ καραγκιοζης ο ποντικογατουλης. Και στα @@ μας κιολας αν εχεις γραψει 30 βιβλια k?

Ένταξη: 05 Ιαν 2007

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Δευ Ιούλ 30, 2007 4:00 am
Τίτλος:

πστ εσύ ο από πάνω... όλο αυτό σου έμεινε κουσούρι από τη συναυλία των Heaven and Hell ? Cool

και ον τόπικ [αν και δεν το συνηθίζω]

υποτίθεται σήμερα γυρνάει και από άδεια η δημοσιογράφος που του πήρε την συνέντευξη για το Εθνος. Θα βρεθεί άραγε ή θα την έχουν στείλει για ρεπορτάζ στην Ταγκανίκα;
Επιστροφή στην κορυφή

Ένταξη: 26 Μάι 2006

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Δευ Ιούλ 30, 2007 7:44 am
Τίτλος:

Azalin επειδή κοιμάμαι όρθιος μιας και γύρισα μόλις από βάρδια, θα σου απαντήσω τηλεγραφικά.

Ο κόσμος σου/μου/μας είναι ένα απέραντο μπουρδέλο. Τι κάνεις?

Α> Σκάβεις τάφο και μπαίνεις μέσα να μην παιδεύεσαι χρόνια ολόκληρα προτού ψοφήσεις.
Β> Κοιτάς την πάρτι σου. Κανένας δεν πρόκειται να νοιαστεί για σένα, γιατί να νοιαστείς εσύ για τους άλλους?
Γ> Προσπαθείς να κάνεις τον κόσμο σου καλύτερο.

Διαλέγεις και παίρνεις. Απλά τα πράματα.

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Δευ Ιούλ 30, 2007 8:07 am
Τίτλος:

well said! +φωνώ!

Super Mod. @ DsPlanet.gr
Επιστροφή στην κορυφή

Ένταξη: 09 Νοέ 2005

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Δευ Ιούλ 30, 2007 1:02 pm
Τίτλος:

Να πεφτουν τα allignment checks χεχε Cool

Ένταξη: 04 Αύγ 2007

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Σαβ Αύγ 04, 2007 1:54 am
Τίτλος:

guys pantos auta ta aniparkta anime mporeite na ta breite sto
www.kanenaskaitipota.com Laughing Laughing Laughing Razz Razz Razz
Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέου Θέματος     Απάντηση στο Θέμα     AnimeClipse Αρχική σελίδα » Off-Topic Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Επόμενη
Σελίδα 6 από 8

Μετάβαση στη:   
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτήν την Ενότητα
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Ενότητας
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Ενότητας