Συνδεθείτε, για να ελέγξετε τα προσωπικά σας μηνύματα
Συνδεθείτε, για να ελέγξετε τα προσωπικά σας μηνύματα
AnimeClipse Αρχική σελίδα » Death Note

[AC] Death Note Releases (εμπεριεχονται Spoilers) Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... 24, 25, 26 ... 55, 56, 57  Επόμενη
Προβολή προηγούμενου Θέματος :: Προβολή επόμενου Θέματος  
Συγγραφέας Μήνυμα

Ένταξη: 07 Μάρ 2007

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Πεμ Μάι 03, 2007 9:11 pm
Τίτλος:
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

πωπω.... πραγματικά απογοητεύτηκα με την εξέλιξη που δώσανε στη σειρά... Είναι η πρώτη φορά που δεν περιμένω με ανυπομονησία το επόμενο επεισόδιο.
Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος

Ένταξη: 31 Μάι 2005

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Πεμ Μάι 03, 2007 10:58 pm
Τίτλος:

Α οκ, τοτε ας το παρατησουμε...... big smile
Ελα μωρε, μην απογοητευεσαι, μια χαρα βλεπεται.
Εξαλλου, αλλα 10 επεισοδια μειναν Wink
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του συγγραφέα MSN Messenger

Ένταξη: 31 Αύγ 2006

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Παρ Μάι 04, 2007 1:02 am
Τίτλος:

Ρε παιδιά για ποιο spoiler μιλάτε; Είδα την ανακοίνωση και χτες και σήμερα και δεν είδα κάποιο σοβαρό spoiler;
Δεν νομίζω να εννοείτε εκείνο που έλεγε για τα πρώτα 10 λεπτά περίληψης στο 26;
Αν είναι αυτό σιγά το spoiler... o xHATEBREEDx έχει κάνει και καλύτερα!!!Razz

Θωμά μην τους δίνεις σημασία ρε, keep spoilering!! Razz

Επί του θέματος:
Ρε παιδιά ο Near είναι ίδιος ο L ή μου φαίνεται;
Κι ακόμα χειρότερα, ο Mello δεν είναι ίδιος ο Light;
Φανταστείτε το κακόμοιρο καθίκι να έχει να αντιμετωπίσει τώρα έναν δεύτερο L (Near) και έναν δεύτερο εαυτό του (Mello)....
Πάντως αν καθαρίσει την ίδια την οικογένεια του, θα βάλω τον satanakia να γράψει το όνομα του στο δικό του Death Note.
Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του συγγραφέα MSN Messenger

Ένταξη: 02 Οκτ 2005

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Παρ Μάι 04, 2007 2:12 am
Τίτλος:

Αυτό συμβαίνει αν αλλάζουν οι ανακοινώσεις και σβήνονται και posts.

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Παρ Μάι 04, 2007 11:47 am
Τίτλος:

Gkatzos έγραψε:
Αυτό συμβαίνει αν αλλάζουν οι ανακοινώσεις και σβήνονται και posts.

Μην τρελενεσαι πανο, εκει που εκανες το reply, δεν θα το διαβαζε κανεις, και εξαλλου το εκλαβα ως παρατηρηση (οπου μπορουσες να μου την στειλεις μεσω pm).
Οπως και να χει, ναι υπηρξε παρεξηγηση gpanos, για τον λογο οτι οταν μπηκα χτες το πρωι, ειδα αλλαγμενο το post που ειχα κανει στην Ανακοινωση για τα 26-27, και οπως γνωριζεις, δεν νιωθεις και ομορφα οταν πειραζουν το post σου.

Ας μου στειλει pm αυτος που μου αλλαξε το αρχικο μου post στις Ανακοινωσεις, για να λυθει η παρεξηγηση Wink
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του συγγραφέα MSN Messenger

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Παρ Μάι 04, 2007 12:15 pm
Τίτλος:

Δεν τρελαίνομαι απλά τα έχουμε πει τόσες φορές για τα spoilers οπότε τι να στείλω pm. Είδες ότι και άλλος κόσμος ήθελε να το θίξει το θέμα.
Η σωστή αλλαγή στην ανακοίνωση είναι : Αλλάζω λίγο την ανακοίνωση μετά από κάποια παράπονα κτλπ.
Και σε καμία περίπτωση σβήσιμο του post (φαντάσου πως είναι να σου σβήνουν post). Σβήνοντας ένα post και αλλάζοντας απλά την ανκοίνωση έχεις ως αποτέλεσμα άλλα posts που ρωτάνε τι στο καλό έγινε.

Πραγματικά πάντως εμένα τα φιλαράκια μου εδώ δεν το ξεκινάνε επειδή φάγανε spoiler από τις ανακοινώσεις. H δε banshee μου είπε ότι μπαίνει με κλειστά τα μάτια στον tracker Worthy .

Πραγματικά No Hard Feelings, τα λέμε από κοντά σε τρεις εβδομάδες

big smile

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Παρ Μάι 04, 2007 12:28 pm
Τίτλος:

Gkatzos έγραψε:
Δεν τρελαίνομαι απλά τα έχουμε πει τόσες φορές για τα spoilers οπότε τι να στείλω pm. Είδες ότι και άλλος κόσμος ήθελε να το θίξει το θέμα.
Η σωστή αλλαγή στην ανακοίνωση είναι : Αλλάζω λίγο την ανακοίνωση μετά από κάποια παράπονα κτλπ.
Και σε καμία περίπτωση σβήσιμο του post (φαντάσου πως είναι να σου σβήνουν post). Σβήνοντας ένα post και αλλάζοντας απλά την ανκοίνωση έχεις ως αποτέλεσμα άλλα posts που ρωτάνε τι στο καλό έγινε.

Πραγματικά πάντως εμένα τα φιλαράκια μου εδώ δεν το ξεκινάνε επειδή φάγανε spoiler από τις ανακοινώσεις. H δε banshee μου είπε ότι μπαίνει με κλειστά τα μάτια στον tracker Worthy .

Πραγματικά No Hard Feelings, τα λέμε από κοντά σε τρεις εβδομάδες

big smile

Μα και παλι σου λεω οτι το reply που ειχες κανει, το δεχτηκα ως προσωπικη παρατηρηση, κατι σαν pm, γιαυτο και το εσβησα, αφου ακολουθησα την παρατηρηση σου και ξανααλλαξα το Post στην ανακοινωση. Κανοντας reply στις Ανακοινωσεις, ξερεις οτι δεν προκειται να το διαβαζε κανεις. Και σου ειπα μεσω πμ, ξαναγραψτο εδω περα, οπου γραφονται ολες οι παρατηρησεις.
Στην τελικη, θα πω τον Left να ανατρεξει στην βαση και να το ανακτησει.

Να ενημερωσω πως ηδη εχει ξεκινησει η μεταφραση του 28 απο τον γιατρο μας, Narita-L-Saru, οποτε εν αναμονη Thumbs UP

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Παρ Μάι 04, 2007 12:45 pm
Τίτλος:

ΒΑΒΕΛ

Ένταξη: 02 Απρ 2006

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Παρ Μάι 04, 2007 1:21 pm
Τίτλος:

Την πρώτη αλλαγή στην ανακοίνωση την έκανα εγώ, τα ξημερώματα, θέλοντας να προλάβω όσους δεν είχαν ακόμη μπει στο site για να το κατεβάσουν. Φανταζόμουν ότι ο xHATEx δε θα έμπαινε τέτοια ώρα, οπότε μέχρι την επομένη η ανακοίνωση θα έμενε απαράλλαχτη. Sorry, δε μου έκοψε να σου στείλω ένα pm εκείνη την ώρα, για να σε ενημερώσω. Embarassed
Μαλακία μου το ξέρω.
Και συγνώμη και για την αναστάτωση/παρεξήγηση που προκλήθηκε.

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Παρ Μάι 04, 2007 2:36 pm
Τίτλος:

Hehehe, επιτελους τελος καλο ολα καλα Thumbs UP

Ένταξη: 11 Ιαν 2006

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Παρ Μάι 04, 2007 3:38 pm
Τίτλος:

Μια φορά είπα κι εγώ να διαβάσω για το πανεπιστήμιο και έγινε χαμός. Τέλος πάντων.
Σίγουρα Θωμά δεν αισθάνεσαι καλά όταν σου αλλάζουν το post (χωρίς να ξέρεις ποιος είναι, αλλά σίγουρα μέλος της ομάδας), όπως επίσης δεν πρέπει να αισθάνθηκε καλά και ο Παναγιώτης, ο οποίος και αυτός όντας μέλος της ομάδας, είδε κάποιον άλλο να του σβήνει το post.
Επίσης, καλό θα ήταν πιστεύω να προσέξουμε το θέμα των spoiler, γιατί όπως πολύ σωστά ειπώθηκε κάποιοι που μπαίνουν στην AnimeClipse και διαβάζουν την πρώτη σελίδα, έχουν αποφασίσει να δουν κάποια σειρά όταν ολοκληρωθεί, αλλά με το Death Note έχουν μάθει τη μισή υπόθεση.
Τέλος πάντων, καλό θα ήταν να μη συνεχιστεί η κουβέντα επ'αυτού του θέματος και να αναμένουμε το επόμενο επεισόδιο από την ομάδα. Cool

エルゴ プラクシー
死の代理人
Ergo Proxy
The Agent Of Death

Quote from Mentar: "The day I release h264 in an .avi container is the day I quit encoding..."

t3h Master of Lolis ~ Now with MOAR kawai-ness ~ moé rulz ~ lol
Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του συγγραφέα

Ένταξη: 31 Αύγ 2006

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Παρ Μάι 04, 2007 6:50 pm
Τίτλος:

Επαναλαμβάνω:

gpanos έγραψε:

Επί του θέματος:
Ρε παιδιά ο Near είναι ίδιος ο L ή μου φαίνεται;
Κι ακόμα χειρότερα, ο Mello δεν είναι ίδιος ο Light;
Φανταστείτε το κακόμοιρο καθίκι να έχει να αντιμετωπίσει τώρα έναν δεύτερο L (Near) και έναν δεύτερο εαυτό του (Mello)....
Πάντως αν καθαρίσει την ίδια την οικογένεια του, θα βάλω τον satanakia να γράψει το όνομα του στο δικό του Death Note.

ΥΓ: Πραγματικά δεν πήρα χαμπάρι για τη σοβαρότητα της παρεξήγησης γι' αυτό έκανα πλάκα παραπάνω. Ελπίζω να έχετε χαλαρώσει. Δεν νομίζω να είναι τόσο σοβαρό το θέμα. Cool Thumbs UP
Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του συγγραφέα MSN Messenger

Ένταξη: 25 Μάι 2006

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Παρ Μάι 04, 2007 8:04 pm
Τίτλος:

Παιδια ειμαι καινουριος στο site και συγχαρητηρια για τη δουλεια στο Death note.Γνωρίζετε μηπως καθε ποτε θα βγαινει καινουριο release, ετσι για να φτιαξω και τοο προγραμμα μου
Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger

Ένταξη: 01 Ιούν 2005

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Σαβ Μάι 05, 2007 12:01 am
Τίτλος:

bruce έγραψε:
Παιδια ειμαι καινουριος στο site και συγχαρητηρια για τη δουλεια στο Death note.Γνωρίζετε μηπως καθε ποτε θα βγαινει καινουριο release, ετσι για να φτιαξω και τοο προγραμμα μου

Το μέλλον είναι αβέβαιο Razz . Συνήθως γίνεται μια μικρή ενημέρωση για το στάδιο που βρίσκετε το επόμενο release εδώ, δεν υπάρχει κάποια συγκεκριμένη μερα. BTW ρίξε μια ματιά στα παραπάνω posts έχω την εντύπωση ότι κάπου αναφέρετε κάτι σχετικά με το 28.

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Σαβ Μάι 05, 2007 12:16 am
Τίτλος:

Raziel666 έγραψε:
Μια φορά είπα κι εγώ να διαβάσω για το πανεπιστήμιο και έγινε χαμός. Τέλος πάντων.
Σίγουρα Θωμά δεν αισθάνεσαι καλά όταν σου αλλάζουν το post (χωρίς να ξέρεις ποιος είναι, αλλά σίγουρα μέλος της ομάδας), όπως επίσης δεν πρέπει να αισθάνθηκε καλά και ο Παναγιώτης, ο οποίος και αυτός όντας μέλος της ομάδας, είδε κάποιον άλλο να του σβήνει το post.
Επίσης, καλό θα ήταν πιστεύω να προσέξουμε το θέμα των spoiler, γιατί όπως πολύ σωστά ειπώθηκε κάποιοι που μπαίνουν στην AnimeClipse και διαβάζουν την πρώτη σελίδα, έχουν αποφασίσει να δουν κάποια σειρά όταν ολοκληρωθεί, αλλά με το Death Note έχουν μάθει τη μισή υπόθεση.
Τέλος πάντων, καλό θα ήταν να μη συνεχιστεί η κουβέντα επ'αυτού του θέματος και να αναμένουμε το επόμενο επεισόδιο από την ομάδα. Cool

Εχεις απολυτο δικιο βασιελ-σαμα και ζητω συγνωμη, μιας και ειχα ενεργησει περισσοτερο εν βρασμω, βλεποντας πειραγμενο το Post. Αναγνωριζω το λαθος μου περι των spoiler και περι της διαγραφης του reply που ειχε κανει ο Gkatzos στην ανακοινωση (οσο και αν δεν επροκειτο να διαβαζοταν εκει που το ειχε κανει απο τους υπολοιπους χρηστες, παρα μονο απο εμενα κυριως, το οποιο ειχα λαβει ως προσωπικη παρατηρηση, και για αυτο το εσβησα, μιας και αναγνωρισα το λαθος μου, και ξαναλλαξα το Post σε μη spoiler περιεχομενου)

Τελοσπαντων, εγω απτη μερια μου δεν θελω να υπαρχει καμια συγχυση (ποσο μαλλον βλεποντας σπασμενο το τζαμι του αμαξιου σου και με κλεμμενο το ολοκαινουριο sony xplod ραδιο-cd αξιας 400 ευρω, με το που γυρισα σημερα απο την καφετερια, σε κεντρικο σημειο της πολης και απογευμα μαλιστα!!!! Sad ) και ποσο μαλλον με τον Gkatzo, οπου γνωριζομαστε 1μισι χρονο κοντα.

Πιστευω πως βγηκαμε αρκετα εκτος επι του θεματος, οποτε εγω ειμαι ανοιχτος απο την μερια του σε οποιαδηποτε παρατηρηση, και αν ειναι ακομη συγχυσμενος μαζι μου (που μαλλον ειναι ), δεν μπορω να κανω κατι αλλο, παρα να ξαναζητησω συγνωμη, και να μην τον ξαναενοχλησω, αν αυτο επιθυμει.

Οσον αφορα τα release απο την AnimeClipse, δεν εχουμε καποιο συγκεκριμενο χρονοδιαγραμμα, αλλα οπως βλεπεις, προσπαθουμε να τα βγαζουμε οσο γρηγορα γινεται (αυτη τη στιγμη βρισκομαστε 2 επεισοδια πισω απο αυτα που εχουν προβληθει στην Ιαπωνια Wink
Προβολή όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέου Θέματος     Απάντηση στο Θέμα     AnimeClipse Αρχική σελίδα » Death Note Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... 24, 25, 26 ... 55, 56, 57  Επόμενη
Σελίδα 25 από 57

Μετάβαση στη:   
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτήν την Ενότητα
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Ενότητας
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Ενότητας