Να και ενα καλο νεο! ¨
βασικα πιστευω οτι αν γινει οπως το λες και για τα 2 τιμς εμεις που οπως ειπες θα ειμαστε στο 2 τεαμ εφοσον θα προλαβουμε τα ρελεασε που εχουν γινει ως τωρα θα μπορουμε να βοηθαμε και το πρωτο τεαμ μεχρι να τελειωσει ο πρωτος κυκλος λεω τωρα δεν ξερω.... _________________ X---Kage Bushin No Jutsu---X
παιδια το bleach ειναι τελειο....εχω μονο τα δικα σας 20 πρωτα επεισοδια τα οποια τα τελειωσα εχ8ες..ειναι τελειο..αν και στην αρχη δε μου αρεσε τωρα πορω8ηκα....ποτε 8α εχετε νεα επεισοδια στο tracker?...να περιμενω η να αρχισω να κατεβαζω με αγγλικους υποτιτλους...
Υ.Γ μου φαινεται οτι η γλωσσα που χρησιμοποιητε στο subbing ειναι λιγο πιο υβριστικη απο οτι πρεπει.... _________________
Βασικα εγω δεν εχω δει τα επομενα επισοδεια επειδη ηθελα να το δω απο τα παιδια...Απο την αλλη επειδη η σειρα ειναι οντως τελεια και επειδη βλεπω οτι πααααααρα πολλα παιδια την θελουνε(σε αυτην κυριως οφειλετε το τεραστιο ratio μου)και επειδη ψινομαι τρελα να συνεχησει ειμαι μεσα και εγω για μεταφραση και ας δω το επισοδειο στα Αγγλικα.Αμα μπορω να βοηθησω πμ
αμα θέλετε μπορείτε να πάτε στο www.anime-eden.com και να βρείτε απο εκει να βρείτε χρήσιμα links για να βρείτε επισόδια για bleach ή να πάρετε επεισόδια απο εκεί. αλλα είναι με αγγλικά subs _________________ I AM THE LORD OF THE LORD OF THE RINGS(REALLY, I AM)
Ένταξη: 25 Νοέ 2005
Δημοσιεύθηκε: Πεμ Μάι 31, 2007 11:08 am
Τίτλος:
Ειλικρινά δεν ξέρω τι θα γίνει με το bleach...Επίσης δεν ξέρω αν θέλω να ξανασχοληθώ με το συγκεκριμένο πρότζεκτ...Και ο λόγος είναι γιατί έχω ξενερώσει...
Αν διαβάσει κάποιος τα προηγούμενα ποστ θα δει πως είχαμε ξεκινήσει
μια προσπάθεια για το καινούριο (τότε) arc, μαζί με άτομα που είχανε όρεξη για δουλειά...
Ξαφνικά λαμβάνω ένα πμ από κάποιο μέλος της ομάδας που ασχολούταν με το πρώτο arc που την έλεγε κανονικά για την πρωτοβουλία και τι είναι αυτά που κάνεις, κλπ, κλπ, κλπ...
Μετά από συνεννόηση καταλήξαμε πως θα υπήρχανε 2 ομάδες για το bleach. Μια για το 1ο και μια για το 2ο arc.
Όσο τις είδατε εσείς, άλλο τόσο τις είδα κι εγώ.
Προσωπικά το θεωρώ stalled, (για να μην πω dropped).
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Ενότητας Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Ενότητας