Erisabetsu όπως είπε ο zoo είναι το πρώτο torrent που κατεβάζει από τον Tracker της AC.
Αυτό που λες zoo οφείλετε στις ρυθμίσεις του προγράμματος και εμφανίζει πλασματικά αποτελέσματα, συνήθως με μεγαλύτερο download, ενός private tracker.
Επειδή κι εγώ δεν έχω καταλάβει πως λειτουργεί αυτό το πράγμα θα σε παραπέμψω σε έναν οδηγό για σωστές ρυθμίσεις του client ώστε να εμφαίζει το πραγματικό ratio ένας private tracker.
Αυτόν τον οδηγό τον βρήκα σε έναν άλλον private tracker, αυτόν του blue-whitegt.com και αν είσαι μέλος πήγαινε εκεί να τον διαβάσεις -->
http://www.blue-whitegt.com/FaqHtml/index.html
Αν δεν είσαι μέλος και δεν μπορείς να γίνεις γιατί στις εγγραφές εκεί έχουν κάποιο όριο και όποιος προλάβει,...πρόλαβε, δεν μπορώ να σου μεταφέρω τις οδηγίες εδώ γιατί έχει και εικόνες οι οποίες είναι πολύ σημαντικές και θέλει πολύ ώρα η διαδικασία για να τις εμφανίσω εδώ.
EDIT:
Σε αυτό το σημείο, αφού έψαξα το forum και δεν το βρήκα,
θέλω να παρακαλέσω κάποιον από τους mod/admin να φτιάξει κι εδώ έναν τέτοιο οδηγό(αν είναι μπορεί να τον πάρει ίσως από το blue-whitegt.Δεν ξέρω που αλλού υπάρχει κάτι τέτοιο)και να τον κάνει sticky στο forum ώστε να τον βρίσκουν αμέσως τα νέα μέλη, γιατί πιστεύω ότι είναι κάτι το ιδιαιτέρως σημαντικό σε έναν private tracker και πρέπει να υπάρχει.
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.''
Το Σιλμαρίλλιον