Συνδεθείτε, για να ελέγξετε τα προσωπικά σας μηνύματα
Συνδεθείτε, για να ελέγξετε τα προσωπικά σας μηνύματα
AnimeClipse Αρχική σελίδα » Τεχνική Υποστήριξη

Unrealistic tracker stats :(
Προβολή προηγούμενου Θέματος :: Προβολή επόμενου Θέματος  
Συγγραφέας Μήνυμα
zoo
Μωρό

Ένταξη: 25 Μάρ 2007

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Δευ Μάρ 26, 2007 11:57 pm
Τίτλος: Unrealistic tracker stats :(
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Στις 25 Μαρ, 19:00 έβαλα για κατέβασμα το τελευταίο πακέτο Ergo Proxy, που είναι το 1ο torrent που βάζω να κατέβει από τον tracker, με μέγεθος αρχείων 755Mb.
Από το μtorrent είδα σε κάποια στιγμή σήμερα ότι είχε κατέβει full (super - thanx seeders!) και ότι είχα ήδη ανεβάσει 310Mb.
Οπότε up 310, down 755, ratio 0,41 ok?

Γιατί τώρα στον tracker φαίνεται ότι έχω
up 893, down 2,47Gb(!) & ratio 0,35?

Όχι τίποτε άλλο, αλλά ξεκίνησα από τα τελευταία Proxy με το σκεπτικό να seedάρω τώρα και να κατεβάσω τα 1α επεισόδια αργόοοοτερα...

Thanx for your time!

Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος

Ένταξη: 05 Ιαν 2006

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Τρι Μάρ 27, 2007 2:40 pm
Τίτλος:

Απλά ο tracker αργεί ν' ανανεώσει τα στατιστικά σου. Κάνε ένα stop το torrent στο utorrent και μπες στο site να δεις τα στατιστικά σου. Γενικώς για ενημερωθεί πλήρως ο tracker πρέπει να κάνεις stop το αρχείο που κατεβάζεις. Επίσης μην ξεχνάμε πως κατά τη διάρκεια της όλης διαδικασίας όλο και κάποια mb μπορεί να μην καταγραφούν. Κράτα το torrent ενεργό και δεν θα έχεις πρόβλημα. Wink
Επιστροφή στην κορυφή

Ένταξη: 21 Δεκ 2006

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Τρι Μάρ 27, 2007 3:18 pm
Τίτλος:

Να προσθεσω σ'αυτά που είπε ο rath πως καλό θα είναι να έχεις απενεργοποιημένο το DHT, ακόμα κι αν δεν το υποστηρίζει ο συγκεκριμένος tracker, καθώς ευθύνεται σε πολλές περιπτώσεις για τη λανθασμένη καταγραφή στατιστικών.
Επιστροφή στην κορυφή

Ένταξη: 27 Νοέ 2006

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Τρι Μάρ 27, 2007 3:50 pm
Τίτλος:

χωρίς να ξέρω και πολλά νομίζω ότι εκεί γράφει το συνολίκο ratio των torrent σου. και όχι μόνο αυτά που κάνεις για το animeclipse

Ένταξη: 30 Μάι 2005

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Τρι Μάρ 27, 2007 4:41 pm
Τίτλος:

Μήπως έδωσες πουθενά αλλού το torrent που κατέβασες; Το κάθε torrent είναι μοναδικό για κάθε χρήστη, και δημιουργείται την ώρα που το κατεβάζεις. Έκανα reset το Pid σου, ξανακατέβασε όσα torrents είχες.
Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του συγγραφέα

Ένταξη: 31 Δεκ 2006

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Τρι Μάρ 27, 2007 4:44 pm
Τίτλος:

Erisabetsu όπως είπε ο zoo είναι το πρώτο torrent που κατεβάζει από τον Tracker της AC.
Αυτό που λες zoo οφείλετε στις ρυθμίσεις του προγράμματος και εμφανίζει πλασματικά αποτελέσματα, συνήθως με μεγαλύτερο download, ενός private tracker.
Επειδή κι εγώ δεν έχω καταλάβει πως λειτουργεί αυτό το πράγμα θα σε παραπέμψω σε έναν οδηγό για σωστές ρυθμίσεις του client ώστε να εμφαίζει το πραγματικό ratio ένας private tracker.
Αυτόν τον οδηγό τον βρήκα σε έναν άλλον private tracker, αυτόν του blue-whitegt.com και αν είσαι μέλος πήγαινε εκεί να τον διαβάσεις -->
http://www.blue-whitegt.com/FaqHtml/index.html
Αν δεν είσαι μέλος και δεν μπορείς να γίνεις γιατί στις εγγραφές εκεί έχουν κάποιο όριο και όποιος προλάβει,...πρόλαβε, δεν μπορώ να σου μεταφέρω τις οδηγίες εδώ γιατί έχει και εικόνες οι οποίες είναι πολύ σημαντικές και θέλει πολύ ώρα η διαδικασία για να τις εμφανίσω εδώ.
EDIT:
Σε αυτό το σημείο, αφού έψαξα το forum και δεν το βρήκα, θέλω να παρακαλέσω κάποιον από τους mod/admin να φτιάξει κι εδώ έναν τέτοιο οδηγό(αν είναι μπορεί να τον πάρει ίσως από το blue-whitegt.Δεν ξέρω που αλλού υπάρχει κάτι τέτοιο)και να τον κάνει sticky στο forum ώστε να τον βρίσκουν αμέσως τα νέα μέλη, γιατί πιστεύω ότι είναι κάτι το ιδιαιτέρως σημαντικό σε έναν private tracker και πρέπει να υπάρχει.

''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.''
Το Σιλμαρίλλιον
Επιστροφή στην κορυφή
zoo
Μωρό

Ένταξη: 25 Μάρ 2007

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Τρι Μάρ 27, 2007 9:09 pm
Τίτλος:

Καταρχήν να'στε καλά όλοι για τον χρόνο σας happy
Λοιπόν,
@sunday: το DHT είναι απενεργοποιημένω γιατί κατεβάζω και από άλλους private trackers

@Erisabetsu: το ratio που αναφέρω από τον client είναι μόνο για το συγγεκριμένο torrent (standard, αλλού έχει το συνολικό και δεν του δίνουμε ποτέ σημασία... Whistling )

@Left64Vegeta: Δεν το έδωσα πουθενά - το κατέβασα και το φόρτωσα στον client, that's all... και ήταν το 1ο μου torrent. Thanx for rseting (& for your trust Thumbs UP )

@fingolfin: Σ'ευχαριστώ για τη βοήθεια και για το link happy Στο bw-gt είμαι γραμμένος καιρό τώρα (ευτυχώς Razz ) και η αναφορά σου μου θύμισε ότι τα faqs ανανεώνονται, οπότε τους ξανάριξα μια ματιά για πληροφοριακούς λόγους.

Thumb 2 Up and I keep on sharing...

Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέου Θέματος     Απάντηση στο Θέμα     AnimeClipse Αρχική σελίδα » Τεχνική Υποστήριξη Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:   
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτήν την Ενότητα
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Ενότητας
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Ενότητας