Μαγκες καλα οσα λεμε αλλα εγω την πατησα... crushare ο σκληρος και ο τεχνικος μου λεει οτι δε σωζετε. Προφανως πρεπει να ξανακατεβασω οτι ειχα (ειχα χαμηλο ratio τωρα θα γινει ακομα χαμηλοτερο). Και δεν ειναι μονο οτι ειχα απο εδω... κατι basilisk, vision of escaflowne, gunXsword...(ευτυχως καποια ειχα προλαβει να κανω backup)
Υ.Γ Ξερω οτι δεν ειμαι στο σωστο thread αλλα καπου επρεπε να πω και εγω τον πονο μου
Υ.Γ 2 Μη βριζετε, σεβαστειτε τo προβλημα μου (να σας γινει μαθημα οπως εγινε σε εμενα) _________________ Dreams never come true. Nightmares always do
Μπορεί κάποιος να κάνει σιντ το [AC] Elfen Lied Episodes 01 - 13 γιατί πάει πολύ αργά;;;Για καμία 4 5 μέρες το πολύ...μπας και τελειώσει... _________________
Δημοσιεύθηκε: Σαβ Μάρ 10, 2007 4:44 pm
Τίτλος: Προσπαθω να seedaro κι εγω αλλα τιποτα ...δωστε οδηγιες
Λοιπον γερόλυκος εδω ..... (αν και νεος στο φορουμ)......
φιλε xHATE......x σε σενα απευθυνομαι περισσοτερο.... γιατι διαβασσα καποιο ποστ σου για το πως θα μπορουσαμε να κανουμε seed.
Eγω εχω κατεβασει καποια επισοδια plawress sanshiro... οχι ολα ακομα...
επιθυμω να βοηθησω στο σινταρισμα.... (οσο μπορω μια απλη 1024αρα εχω)
με τον τροπο που περιγραψες ... δηλαδη ξανακατεβασμα του τορεντ επιλογη των επισοδιων και σωσιμο στο φακελο που ειναι ηδη αποθηκευμενα τα αρχεια .... το μονο που καταφερα να κανω με το μτορεντ ειναι overwrite τα αρχεια μου...!!!!
Ξαναεξηγησε λιγο την διαδικασια ..... σε παρακαλω !
μηπως υπαρχει καποιος εναλλακτικος τροπος ;
και μια παρακληση παιδια seedarete και λιγο γιατι αν δεν seed(arei) κανεις δεν θα μπορει και να κατεβασει και κανεις !
Δημοσιεύθηκε: Δευ Μάρ 12, 2007 1:50 am
Τίτλος: ok το προβλημα λυθηκε !
οκ το προβλημα λυθηκε .... βασικα απο μ....κια μου πηγαινε να κανει overwrite
στα αρχεια .... τωρα κανει seed κανονικα ..... οποτε μην κανεις τον κοπο να απαντησεις ..... xHATEBREEDx ..... my mistake.
Δημοσιεύθηκε: Τετ Μάρ 14, 2007 1:22 am
Τίτλος: Re: ok το προβλημα λυθηκε !
gerolykos έγραψε:
οκ το προβλημα λυθηκε .... βασικα απο μ....κια μου πηγαινε να κανει overwrite
στα αρχεια .... τωρα κανει seed κανονικα ..... οποτε μην κανεις τον κοπο να απαντησεις ..... xHATEBREEDx ..... my mistake.
gerolykos
Overwrite αποκλειεται να σου κανε, αλλα μπορει να μην στα εβλεπε, εφοσον δεν ειχες διαλεξει την σωστη διαρομη αποθηκευσης. Οποτε ολα οκ _________________ Διαβάστε τουςΚανόνες του Forum Διαβάστε το Playback FAQ
Sas parakalw synexiste to seed gia ta Death Note 1-10 pou yphrxe ews twra.
Exw ftasei sto 92%, exw seedarei 2 fores oti exw katevasei kai de mporw na to teleiwsw.
!Gracias muchos mis amigos!
Sas parakalw synexiste to seed gia ta Death Note 1-10 pou yphrxe ews twra.
Exw ftasei sto 92%, exw seedarei 2 fores oti exw katevasei kai de mporw na to teleiwsw.
!Gracias muchos mis amigos!
Τα Death note torrents είναι 1-5 και 6-10. Δε θυμαμαι αν υπήρχε 1-10. Καλύτερα να ξανακατεβάσεις τα torrents και να επιλέξεις το φάκελο μ'αυτά που έχεις ήδη κατεβάσει σαν προορισμό. Υπάρχουν seeds και δε θα έχεις πρόβλημα.
Death.Note.1-10.torrent
Ayto einai kai einai diaforetika ta arxeia
Einai ola .mp4
Parakalw pali an kapoios mporei na dwsei seed gia ligo (100mb mou meinan).
Alliws tha ta xanakatevasw xwria
Death.Note.1-10.torrent
Ayto einai kai einai diaforetika ta arxeia
Einai ola .mp4
Parakalw pali an kapoios mporei na dwsei seed gia ligo (100mb mou meinan).
Alliws tha ta xanakatevasw xwria
μπορεί να κάνει κάποιος Seed το Νοειν έσβησα κατα λάθρος το τορεντ και τώρα που προσπαθώ να το κάνω seed μου λείπει το 1ο επεισόδιο και θέλω να το κατεβάσω για να μπω seeder _________________
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Ενότητας Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Ενότητας