Συνδεθείτε, για να ελέγξετε τα προσωπικά σας μηνύματα
Συνδεθείτε, για να ελέγξετε τα προσωπικά σας μηνύματα
AnimeClipse Αρχική σελίδα » Τεχνική Υποστήριξη

Πρόβλημα με τον tracker
Προβολή προηγούμενου Θέματος :: Προβολή επόμενου Θέματος  
Συγγραφέας Μήνυμα

Ένταξη: 11 Σεπ 2006

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Πεμ Φεβ 15, 2007 1:20 am
Τίτλος: Πρόβλημα με τον tracker
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

to teleutaio kairo prospa8o na katevaso ta death note, alla otan patao sto torrent na katevi (hrisimopoio bit comet) prospa8o na sinde8o me ton tracker. telika den iparhi apotelesma kai to mono pou kani einai na prospa8i na sinde8i me ton tracker... exodas omos 7-8 seeders/leacher. iparhi kamia idea gia to ti bori na simvaini?den exo kanena provlima me alla torrents i torrents sites

ty for ur help prokatavolika happy
Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος

Ένταξη: 04 Ιαν 2006

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Πεμ Φεβ 15, 2007 11:56 am
Τίτλος:

Δοκιμασε ν'αλλαξεις client.
Δες τον μtorrent.Η καλυτερη λυση.

.:: Gungrave Released By AC ::.
Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του συγγραφέα MSN Messenger

Ένταξη: 05 Σεπ 2006

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Πεμ Φεβ 15, 2007 12:06 pm
Τίτλος:

xexexe
φιλε όταν πρωτο μπήκα και εγώ στη διαδικασία αυτή εδώ
είχα ακριβώς το ίδιο πρόβλημα.και ρωτουσα τα ίδια από δω και από εκει.
Η λυση στο πρόβλημα..??
¨ΕΧεις μάλλον την καινούρια έκδοση του bitcomet που παρουσίαζε προβλήματα και ειδικά εδώ στον τράκερ.

Ή κατεβάζεις την έκδοση 0.7 (παλιοτερη-κατι που έκανα εγω)
ή προτιμάς το utorrent που χρησιμοποιεί η πλειοψηφία.

Dancing with my Loneliness
AtsouBaloi
Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του συγγραφέα

Ένταξη: 27 Νοέ 2006

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Κυρ Φεβ 18, 2007 9:52 pm
Τίτλος:

Γεια σε όλους! είμαι κάπως καινούριος στο anime και δεν μπορω πλεον να ξεκολλήσω! όλα ξεκίνησαν όταν η κοπελιά μου ήθελε να βρει τα candy candy, κάτι που έγινε, thx to you guys! Respekt έγω προσωπικά έχω κολλήσει με το Death Note... αρρώστια... anyways, προσπαθώ εδώ και κάποιες μέρες να φτιάξω το ratio μου, γιατί θα πέσω στον λάκκο με τα περιττώματα αλλά... δεν μπορώ!!! ενώ το bitcomet κατεβάζει μια χαρά, απ'την άλλη, δεν μπορεί να κάνει upload ενώ βλέπω στον tracker ότι υπάρχουν leechers Sad το'χω αφήσει ανοιχτό κάτι μερόνυχτα τώρα αλλά τα αποτελέσματα είναι μηδαμινά... ή θα είναι όλη την ώρα στο connecting ή θα κάνει upload 1-2, άντε 5 kb/s... να αλλάξω και εγώ client; γιατί διάβασα παραπάνω ότι αυτή είναι μια λύση... Ευχαριστώ εκ των προτέρων για οποιαδήποτε συμβουλή-απάντηση Wink Keep up the good work...

Υ.Γ: Τo port που χρησιμοποιεί το BitComet είναι ανοιχτό στο router καθώς και το fw (Kerio) στο οποίο έχω δημιουργήσει "κανόνα"...
Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger

Ένταξη: 05 Μάι 2006

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Δευ Φεβ 19, 2007 5:18 pm
Τίτλος:

Steel_Fighting έγραψε:
Γεια σε όλους! είμαι κάπως καινούριος στο anime και δεν μπορω πλεον να ξεκολλήσω! όλα ξεκίνησαν όταν η κοπελιά μου ήθελε να βρει τα candy candy, κάτι που έγινε, thx to you guys! Respekt έγω προσωπικά έχω κολλήσει με το Death Note... αρρώστια... anyways, προσπαθώ εδώ και κάποιες μέρες να φτιάξω το ratio μου, γιατί θα πέσω στον λάκκο με τα περιττώματα αλλά... δεν μπορώ!!! ενώ το bitcomet κατεβάζει μια χαρά, απ'την άλλη, δεν μπορεί να κάνει upload ενώ βλέπω στον tracker ότι υπάρχουν leechers Sad το'χω αφήσει ανοιχτό κάτι μερόνυχτα τώρα αλλά τα αποτελέσματα είναι μηδαμινά... ή θα είναι όλη την ώρα στο connecting ή θα κάνει upload 1-2, άντε 5 kb/s... να αλλάξω και εγώ client; γιατί διάβασα παραπάνω ότι αυτή είναι μια λύση... Ευχαριστώ εκ των προτέρων για οποιαδήποτε συμβουλή-απάντηση Wink Keep up the good work...

Υ.Γ: Τo port που χρησιμοποιεί το BitComet είναι ανοιχτό στο router καθώς και το fw (Kerio) στο οποίο έχω δημιουργήσει "κανόνα"...

Έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα. Χρησιμοποιώ την τελευτάια έκδοση του uTorrent και πατώ "stop" στα torrents κάθε φορά που κλείνω το πρόγραμμα, όπως συμβούλεψε κάποιος σε ένα ανάλογο ερώτημα, αλλά το θέμα είναι ότι, αφού κάνω login στο site και μπω στη σελίδα του tracker, πατάω "start" στο torrent απο το πρόγραμμα, συνδέεται, αλλά απλά δεν στέλνει/seedάρει. Sad

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Δευ Φεβ 19, 2007 7:08 pm
Τίτλος:

Όλα οκ τελικά με εμένα, το ratio μου έχει αρχίσει να ανεβαίνει, πολύ έως βασανιστικά αργά θα έλεγα, αλλά κάνω βήματα προόδου Wink τώρα, όσον αφορά για αυτό που λες, δεν ξέρω τι μπορεί να φταίει... πάντως πλέον για να είμαι απόλυτα σίγουρος ότι ο tracker μου μετράει το seeding, πάντα πατάω stop στα torrents που κατεβάζω και μετά κλείνω τον client... σ'εμένα μάλλον κάποιο κόλλημα του client θα ήταν τις συγκεκριμένες μέρες... τι να πω! τσέκαρε πάντως αν το port που χρησιμοποιεί το utorrent είναι ανοιχτό (αν έχεις router), καθώς και το fw... (αν έχεις modem, δεν ξέρω καθόλου... Sad ) εγώ πάντως θα δοκιμάσω το μtorrent όταν τελειώσουν όλα τα downloads μου, όπως και αναφέρεται παραπάνω... καλά ξεμπερδέματα με το seeding σου εύχομαι Wink

Υ.Γ.: Έχεις τσεκάρει αν εκείνη την στιγμή που πας να κάνεις seed, υπάρχουν leechers; Ίσως να φταίει και αυτό και ο client κάνει όλη την ώρα connecting και τίποτα άλλο... Razz

Ένταξη: 05 Μάι 2006

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Δευ Φεβ 19, 2007 7:18 pm
Τίτλος:

Κατά ένα περίεργο τρόπο, φαίνετα τελικά ότι διορθώθηκε και το δικό μου πρόβλημα.
Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Δευ Φεβ 19, 2007 7:57 pm
Τίτλος:

Thumbs UP όλα μια χαρά λοιπόν... τελικά τους υπολογιστές πρέπει να τους παίρνεις με το καλό...but... beware... the time of the machines shall rise...!!! μουχαχαχα! big smile
Προβολή όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέου Θέματος     Απάντηση στο Θέμα     AnimeClipse Αρχική σελίδα » Τεχνική Υποστήριξη Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:   
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτήν την Ενότητα
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Ενότητας
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Ενότητας