Ειλικρινα με συγκινησατε παιδες, μιας και τωρα ειδα και διαβασα το συγκεκριμενο Thread. Σας ευχαριστω ολους απτ'την καρδια μου για τα θερμα σας λογια και ευχες.
Η αληθεια ειναι οτι τις τελευταιες τρεις μερες με ειχε καταβαλλει μια σημαντικου ποσοστου μελαγχολια, μιας και οπως εχει η κατασταση, ο στρατος δεν σου προσφερει και πολλα, σε αντιθεση με την απραγια και ρουτινα.
Το θετικο αντισταθμισμα στην κατασταση μου, αποτελει το γεγονος πως θα καταταγω στο κεντρο εκπαιδευσης (Κοζανη-Μαυροδενδρι) μαζι με δυο παιδικους κολλητους-διδυμα, οποτε θα μειωθει δραστικα-εξαλειφτει αυτη η ολη στεναχωρια (τουλαχιστον για ενα μηνα-οσο διαρκει η εκπαιδευση δηλαδη).
Θα ηθελα να παρακαλεσω ενα πραγμα σε ολα τα τωρινα και σε ολα τα μελλοντικα μελη εδω περα: Να γουσταρετε οσο πιο πολυ γινεται τα anime (συμπεριλαμβνομενου των projects μας η μη), μιας και ολα οσα γινονται εδω περα, εναν μοναδικο σκοπο εχουν, την αναγνωριση και ευχαριστηση σας για αυτο που κανουμε.
Φιλοδοξιες σε ενα fansub group δεν υπαρχουν, παρα μονο μερακι, διαθεση, και επιθυμια προς δικη σας τερψη.
Πιστευω πως δεν χρειαζεται να καταγραψω περισσοτερα αισθηματα, μιας και εσι θα φαινοταν πως αποχωρω. Εξαλλου, δεν θα απεχω για πολυ μεγαλο διαστημα απο το φορουμ (απο τα της ομαδος δυστυχως ναι), ομως το σιγουρο ειναι οτι θα κρατω συχνη επικοινωνια με τα μελη της ομαδος, μιας και μεσα απο ολο αυτο το εγχειρημα μας, εχω κανει πολλους και πραγματικους φιλους.
Ειλικρινα εχω περασει μεχρι στιγμης (και επιδιωκω να περασω επ'αοριστον) πολλες καλες στιγμες με πολλα στελεχη της ομαδος (δεν χρειαζεται να ονομαζω, μιας και ξερουν οι ιδιοι).
Αυτα προς το παρον λοιπον, ευχαριστω ακομη μια φορα ολους σας για τις ενεσεις κουραγιου και αυτοπεποιθησης που μου δωσατε, και εις το επανειδιν
ΗΘΙΚΟΝ = ΑΚΜΑΙΟΤΑΤΟΝ
ΑΝΤΟΧΗ = Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ