Log in to check your private messages
Log in to check your private messages
AnimeClipse Forum Index » Off-Topic

Καλός πολίτης, αρχηγέ! Goto page 1, 2, 3, 4  Next
View previous topic :: View next topic  
Author Message

Post Posted: Sun Feb 11, 2007 12:59 pm
Post subject: Καλός πολίτης, αρχηγέ!
Reply with quote

Αύριο ξημερώνει μια καινούρια ημέρα για την AnimeClipse. Ο εκ των ιδρυτικών στελεχών της, γνωστός και ως xHATEBREEDx, παρουσιάζεται στην Κοζάνη για να υπηρετήσει τη μαμά πατρίδα. Ελπίζουμε ότι θα το κάνει με το ίδιο σθένος όπως και για την AnimeClipse όλα αυτά τα χρόνια.
Αφήνει πίσω του ένα μεγάλο έργο, που θέλουμε να πιστεύουμε ότι τα νέα μέλη της ομάδας θα το συνεχίσουν με την ίδια όρεξη και μεράκι όπως έκανε ο Θωμάς. Το πνευματικό του παιδί, το Death Note, θέλουμε να πιστεύουμε ότι θα συνεχίσει στους ίδιους ρυθμούς, κάτι πρωτόγνωρό για την AnimeClipse ως τώρα.
Φίλε Θωμά, σου ευχόμαστε καλή θητεία (και μακριά από τα όπλα!) και ελπίζουμε να σε ξαναδούμε σύντομα. Να είσαι σίγουρος ότι όταν ξαναμπείς στη σελίδα, ο αριθμός τον releases θα έχει αυξηθεί! Είμαστε σίγουροι, ότι ακόμα και από εκεί που θα βρίσκεσαι θα είσαι πάντα μαζί μας.

Gkatzos & Raziel666

エルゴ プラクシー
死の代理人
Ergo Proxy
The Agent Of Death

Quote from Mentar: "The day I release h264 in an .avi container is the day I quit encoding..."

t3h Master of Lolis ~ Now with MOAR kawai-ness ~ moé rulz ~ lol

Last edited by Raziel666 on Sun Feb 11, 2007 8:25 pm; edited 2 times in total
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website

Post Posted: Sun Feb 11, 2007 1:06 pm
Post subject:
Reply with quote

'Ελα ρε συνφορουμίτη Raziel666 μην κάνεις έτσι δεν φεύγει και στην ξενητιά...φαντάρος πάει...

υ.γ. Στην πρώτη σου άδεια στείλε ένα μνμ...άμα έρθεις Θεσσαλονίκη να σου δώσω τα Κένσιν...

Άντε και καλός πολίτης Cool Cool Respekt Respekt Worthy Worthy Thumbs UP Thumbs UP Thumb 2 Up Thumb 2 Up clapping clapping Greek Flag Greek Flag

Post Posted: Sun Feb 11, 2007 1:24 pm
Post subject:
Reply with quote

Καλή θητεία xHATEBREEDx!!!
Ο καιρός περνάει γρήγορα και όταν με το καλό σε ένα χρόνο θα απολυθείς θα λες πότε πέρασε!
Κοίτα εκεί μέσα να τους γράφεις όλους τους καραβανάδες...ξέρεις που και ότι σου λένε να λες ναι ακόμα και αν είναι παράλογο και μετά ας μην το κάνεις(δικαιολογίες θα βρίσκεις πολλές Wink ) γιατί νομίζουν πως ότι λένε είναι και το σωστό! Evil or Very Mad :wallbash: Ranting Ranting
Σου εύχομαι να βρεις καλά παιδιά να κάνεις παρέα γιατί είναι πολύ σημαντικό αυτό όταν είσαι μέσα, και να κοιμάσαι αρκετά γιατί...ο ύπνος πραγματικά μειώνει την θητεία Laughing Laughing Laughing
Ότι σου λέω στο λέω από προσωπική εμπειρία καθώς τον Νοέμβριο απολύθηκα και τώρα είμαι ψαράς πολίτης! HaHa Razz

''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.''
Το Σιλμαρίλλιον
Back to top
View user's profile Send private message

Post Posted: Sun Feb 11, 2007 1:24 pm
Post subject:
Reply with quote

Κουραγιο φιλε μου.....σου λεω οτι θα περασεις και καλα! Θα δεις! Αντε και καλη θητεια.
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website MSN Messenger

Post Posted: Sun Feb 11, 2007 2:07 pm
Post subject:
Reply with quote

καλή θητεία φίλε Wink
Back to top
View user's profile Send private message MSN Messenger

Post Posted: Sun Feb 11, 2007 2:22 pm
Post subject:
Reply with quote

Από αύριο θα κοιμάμαι ήσυχος...Χωρίς ανασφάλειες...
Γιατί τώρα ξέρω...

Ο xHATEBREEDx οπλισμένος με το μυστικό υπερόπλο του, το Death Note, θα μας φυλάει από τους κακούς

yeah

Καλή θητεία man Thumbs UP
Back to top

Post Posted: Sun Feb 11, 2007 2:26 pm
Post subject:
Reply with quote

Θωμα καλη θητεια...
Οτι και να δεις, οτι κι αν ακουσεις μην το πιστεψεις.
Προσπαθησε να περασεις οσο καλυτερα μπορεις εκει μεσα και να μην δινεις σημασια στους μοχθηρους βαθμοφορους.

.:: Gungrave Released By AC ::.
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website MSN Messenger

Post Posted: Sun Feb 11, 2007 2:27 pm
Post subject:
Reply with quote

kalos politis man...ti na pw...kapote tha'rthei kai i dikia mas i seira oswn den exei erthei akoma (san ki eme)...opote...

Post Posted: Sun Feb 11, 2007 2:44 pm
Post subject:
Reply with quote

Καλή θητεία και από εμένα Θωμά.!

Εγώ δεν πήγα ακόμα φαντάρος, αλλά ένας παιδικός φίλος και κολλητός μου που απολύεται μεθαύριο (14/2) μου είπε ότι μια χαρά την περνούν τα στρατά την σήμερον ημέρα. Οπότε relax... στην αρχή λίγο θα σου φανεί περίεργα το όλο θέμα αλλά μετά μάλλον δε θα θέλεις να φύγεις.
Στην πρώτη άδεια κανόνισε να βρεθούμε!!! Thumbs UP
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website MSN Messenger

Post Posted: Sun Feb 11, 2007 2:59 pm
Post subject:
Reply with quote

Καλή θητεία Θωμά. Θα δεις, ένας χρόνος περνάει σφαίρα. Πριν το καταλάβεις θα είσαι στους τελευταίους μήνες. Μη μασάς. Από το να σου σπάνε τα νεύρα καλύτερα να τους τα σπας εσύ Twisted Evil
Σε περιμένουμε με το καλό να δεις το έργο που θα έχει κάνει η AnimeClipse όσο εσύ θα λείπεις. Και σε καμιά άδεια ρίξε καμιά ματιά στο forum να δεις πως παν τα πράγματα Wink
Καλός πολίτης man Thumbs UP

Loyalty comes at a price!
Back to top

Post Posted: Sun Feb 11, 2007 3:13 pm
Post subject:
Reply with quote

καλη θυτεια φιλε, δεν σε ξερω δεν με ξερεις απλα μαρεσει πολυ η δουελεια που εχεις κανει με τα υπολοιπα παιδια. μια συμβουλη απο καποιον που την πατησε, οταν σε ρωτανε να λες οτι δεν ξερεις τιποτα, ουτε να μαγειρεβεις ουτε να κουρεβεις (καλη ωρα εγω). μπορει να κανεις μια δυο αγγαριες αλλα ειναι μεσα στο προγραμμα, εγω που πηγα να το παιξω κομμωτης και οδηγος την πατησα τριπλα γιατι εκτος απο αυτα τα δυο εκανα και τις αγγαριες αλλα και σκοπιες και περιπολα. γιαυτο... τι ξερεις να κανεις ?τιποτα να λες... το μονο που ξερω ειναι να χρησημοποιω καλα τον υπολογιστη, αυτο ισως σε σωσει Thumbs UP

α... και κατι αλλο... δεν πιστεβω να πας σε τιποτα ΟΥΚ, μαυροσκουφηδες κτλπ κτλπ. δεν αξιζει... μονο και μονο για να βγενεις και να λες με καμαρι εμενα με ξυπνουσαν στις 4¨00 και με εριχναν στην θαλασσα... Thumb Down
Back to top

Post Posted: Sun Feb 11, 2007 3:33 pm
Post subject:
Reply with quote

Αντε και καλός πολίτης(μουαχαχα εγώ έχω μίνιμουμ 7 χρόνια μπροστά μου!!Twisted Evil ) Thumb 2 Up

Post Posted: Sun Feb 11, 2007 3:44 pm
Post subject:
Reply with quote

καλή θητεία αρχηγέ! big smile
Back to top
View user's profile Send private message

Post Posted: Sun Feb 11, 2007 4:10 pm
Post subject:
Reply with quote

Καλή θητεία και από μένα και καλός πολίτης. Θα περάσει γρήγορα ο καιρός και μετα θα το θυμάσαι σαν μια καλή εμπειρία.
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
Ark
Μωρό

Post Posted: Sun Feb 11, 2007 4:11 pm
Post subject:
Reply with quote

Θα είναι μια μεγάλη απώλεια αλλά θα το αντέξουμε για όσο καιρό λείπεις HaHa Αντε καλή θητεία,καλό κουράγιο και με το καλό όταν τελειώσεις καλός πολίτης Whistling
Post new topic     This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.     AnimeClipse Forum Index » Off-Topic All times are GMT + 2 Hours
Goto page 1, 2, 3, 4  Next
Page 1 of 4

Jump to:   
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum