Δημοσιεύθηκε: Σαβ Ιαν 20, 2007 12:50 am
Τίτλος: Καταραμένο seeding...
εχω ενα μικρο προβληματακι με το seeding...δεν ξερο τι πρεπει να κανω για να γινω seeder....μηπωσ μπορει καποιος να με διαφωτισει?!!!!!! _________________
Για να γίνεις seeder, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι όταν τελιώσεις το Download tou torrent αρχείου να το αφήσεις ακόμα ενεργό! Όταν τελιώσει το downloading αυτομάτος το πρόγραμμα κάνει seeding δλδ ουσιαστικά κάνει μόνο upload! _________________ My Blog | Blood Berets Athens Paintball Team @ Facebook
ολα καλα μεχρι εκει,οταν ειδα λοιπον οτι εχω χαμηλο ratio και πηρα γραμμη τι γινεται ξαναεβαλα να κατεβασω ολα τα επεισοδια death note και τα αφησα κανονικα να κανουνε seeding,ελα ομωσ που δεν κανουνε καθολου upload και οχι τιποτα αλλο,αν δεν ανεβει το ratio συντομα με κοβω να μπαινω shitlist.. δεν ηξερα στην αρχη οτι θα πρεπει να γινω και seeder και τα εκανα remove..βλακεια ε? _________________
Ένταξη: 04 Ιαν 2006
Δημοσιεύθηκε: Σαβ Ιαν 20, 2007 1:42 pm
Τίτλος:
stainer_l2 έγραψε:
δεν ηξερα στην αρχη οτι θα πρεπει να γινω και seeder και τα εκανα remove..βλακεια ε?
Η ρηση των torrent λεει:Οτι κατεβαινει-ανεβαινει.Τωρα το μονο που μπορω να σου προτεινω ειναι να κατεβασεις κατι που εχει αυξημενη ζητηση για να το κανεις upload. _________________ .:: Gungrave Released By AC ::.
εφαρμοσα λοιπον τιν θεορια σου sokollate,ολα τα επεισοδια death note κανουνε seeding και πραγματι κανει upload απο τις 12,δεν θα επρεπε λοιπον το ratio μου να εχει ηδη ανεβει??το ratio παραμενει σ τ α θ ε ρ ο ... _________________
Για να ενημερωθεί το ratio σου πρέπει να κάνεις stop τα torrent. Μόλις τα κάνεις stop ενημερώνεται ο tracker. Μετά μπορείς να τα ξαναξεκινήσεις φυσικά.
εφαρμοσα λοιπον τιν θεορια σου sokollate,ολα τα επεισοδια death note κανουνε seeding και πραγματι κανει upload απο τις 12,δεν θα επρεπε λοιπον το ratio μου να εχει ηδη ανεβει??το ratio παραμενει σ τ α θ ε ρ ο ... _________________
rath σε ευχαριστω για το hint θα τα σταματησω και θα σου πω.επισης ζητω συγγνωμη για το double-posting αλλα εφαγε το pc μια φρικη περιποιημενη.. _________________
Παρόμοια περίπτωση ή θα κάνει seeding κανονικά ή δεν θα κάνει καθόλου και το πιο κουφό είναι πως στον δαίμονα δεν έχω πρόβλημα εδώ γιατί έχω :wallbash: ;;; ) . _________________
Εγώ προσωπικά δεν έχω πρόβλημα. Απά κοιτάζω τον tracker για να δω που χρειαζονται seeds και στο σχετικό thread. Αν το έχω το βάζω κι ανεβαίνει. Αν δεν υπάρχουν leechers είναι λογικό να μην ανεβαίνει καθόλου. Καμιά φορά φαίνεται στον torrent client να υπάρχουν leechers αλλά δεν ισχύει. Ίσως γιατί είναι λίγο παλιός ο tracker.
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Ενότητας Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Ενότητας