Εννοείται....
Απλά λίγο αυτές τις μέρες έχουμε ένα τρέξιμο με συνελευσεις για καταλήψεις...γ@μώτο, πάλι θα χάσουμε την εξεταστική...καταλαβαίνεις.
Τέλος πάντων.
Αν δεν βγάλεις άκρη τις 2-3 επόμενες μέρες πες μου θα σ'τα γράψω.
Που μένεις;
Στείλε PM αν θέλεις.
Σήμερα έλαβα και εγώ τα DVD απο τον gpanos. Τώρα δεν είναι κανένας απο κάτω μου στην αλυσίδα οπότε δεν ξέρω σε ποιόν να τα στείλα και γίνεται ενας ψιλοχαμός με τα ονόματα στην ουρα.Όποιος μπορεί να μου πει σε ποιόν να τα στείλω.
Προς τους νέους....
Οι κανόνες είναι στη πρώτη σελίδα.
Όπως και η λίστα με τους χρήστες.
Για οποιαδήποτε απορία ρωτάτε.
Οι προσθήκες των νέων χρηστών είναι αρμοδιότητα του Fullmetal
που είναι και ο ιδιοκτήτης και δημιουργός της αλυσίδας.
Να ξεκουράσουμε λίγο και τον Fullmetal.
Προτείνω όσοι τα έχουμε πάρει να συντονίσουμε κ εμείς λίγο.
Bebisnet ο fullmetal μου ειπε να σου στειλω τη διευθυνση του maevious να του τα στειλεις. Στη στελνω με pm. Τωρα αν θα τα στειλεις σε καποιον αλλο δεν ξερω. _________________
8a i8ela apla na kano mia episimansi ...
fullmetal tromeri allisida polles simetoxes poli oraio iliko elpizo na doume kai kati akoma kalitero apo esena! kai pali mprabo! _________________ X---Kage Bushin No Jutsu---X
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Ενότητας Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Ενότητας