Σ'ευχαριστώ lonestar! Πήρα σήμερα το πρωί ένα ειδοποιητήριο από την Έλτα. Λογικά είναι το δικό σου.Θα μάθουμε τη Δευτέρα.
Τέσπα, ο επόμενος, ο kostas μάλλον είναι, ας μου στεείλει με pm τα στοιχεία του!
Χαιρετώ παιδιά!
Λοιπόν τα DVD είναι στα χέρια μου.
Το έκανα προσωπικά αλλά θα ήθελα και μέσα από το forum να ευχαριστήσω τον Sadow που έκανε ολοκληρο "ταξίδι" από Εύοσμο μέχρι Τούμπα να μου φέρει τα DVD.
Ξεκινάω αντιγραφή.
Foukas7 είσαι ο επόμενος.
Έχω τα στοιχεία σου αλλά θα σου τα στείλω με ένα PM για επιβεβαίωση. Να έχεις το νου σου.
Αν πάνε όλα καλά θα φύγουν τη Δευτέρα συστημένα.
Last edited by gpanos on Sat Jan 06, 2007 5:12 pm; edited 1 time in total
Ειμαι στη διαδικασια αντιγραφής.
Τα αντιγράφω με CloneCD σε Taiyo Yuden That's DVD-R για σιγουριά
για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο.
Εχω αντιγράψει τα μισά.!!!
lonestar, τελικά πήρα σήμερα τα DVD. Fullmetal απλά καταπληκτική συλλογή!! Σας ευχαριστώ και τους δύο. ΄
Kostas, περιμένω τα στοιχεία σου ρε. Fullmetal, αν προηγείται κάποιος άλλος ή δεν απαντήσει ο Kostas σε 3-5 μέρες, πές μου σε παρακαλώ σε ποιόν να στείλω τα DVD.
Βασικά ρε συ Τσιλας
Ζεις;;;
να δηλωσω απλα οτι δε μου εχει ερθει τπτ... και δε βρισκω πουθενα τον τσιλα..ουτε βλεπω να ποσταρει εδω και καιρο...πρεπει κατι να του εχει τυχει.
τι να πω fullmetal εχεις κατι να μου προτεινεις;
ρε συ gpanos μπορεις να βρεθουμε να μου τα δωσεις;; τουλαχιστον
γιατι τα θελω ρε συ όπως όλοι οσοι πόσταραν εδω!!!!
_________________ NAI ΣΤΟΝ ΧΑΒΑΛΕ, ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΣΟΒΑΡΟΦΑΝΕΙΑ
H Γλυκήτητα Νικά Τη Σκληρότητα
Dancing with my Loneliness AtsouBaloi
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum