VINCENT! ama 8eorisoume oti den einai sistimeno to gramma ginete epistrofi ston apostolea apo oso gnorizo 8a proteina na pas apo ekei kai na tin psakseis tin douleia kalitera kai rota tous gia tin epistrofi poso diarkei as min viazomaste as kanoume ipomoni alles 2 -3 meres
_________________ X---Kage Bushin No Jutsu---X
ποιο είναι το password για τα rar??κανένα από τα προφανή/γνωστά δε δουλεύει..
Επίσης, επειδή τα κατέβασα όλα,όσοι είναι από Θεσσαλονίκη και για οποιοδήποτε λόγο προτιμούν να τα πάρουν χέρι χέρι αντί να τα κατεβάσουν, στείλτε μου pm να βρεθούμε κάπου κοντά στο Α.Π.Θ. να σας τα δώσω.
Τα DVD τα έστειλα όπως μου ήρθαν...
έτσι είδα έτσι έπραξα διότι δεν ξανασυμμετείχα σε αλυσίδα...
Επίσης έχω και άλλη κόπια από τα DVD..τα ξαναστέλνω συστημένο αυτή τη φορά αν είναι...
πάντως ΕΛ.ΤΑ. είναι..chill..
ποιο είναι το password για τα rar??κανένα από τα προφανή/γνωστά δε δουλεύει..
Επίσης, επειδή τα κατέβασα όλα,όσοι είναι από Θεσσαλονίκη και για οποιοδήποτε λόγο προτιμούν να τα πάρουν χέρι χέρι αντί να τα κατεβάσουν, στείλτε μου pm να βρεθούμε κάπου κοντά στο Α.Π.Θ. να σας τα δώσω.
Δέν ξέρω ποία password θεωρείς εσυ προγανή και γνωστά
Ένταξη: 12 Ιούν 2006
Δημοσιεύθηκε: Πεμ Νοέ 16, 2006 1:52 pm
Τίτλος:
Kala exo xasei tin mpala me afta ta blue noah?Telika posa irthan ellada?
Kai ta exoume ola?
Mporei kapoios pou kserei na pei.... _________________ God didn't send me to earth to shine.He put me here to show you how it's done...
3 βιντεάκια είναι όλα κι όλα....τώρα άλλος λέει ότι ειναι 10 άλλος 9 και άλλος 12 δηλαδή 4 επεισόδια στο κάθε βιντεάκι.Να σου πώ την αλήθεια τα έβαλα για να τα ξεχωρίσω αλλα δεν γίνεται ,δεν μπορείς να καταλάβεις πόσα είναι. _________________
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Ενότητας Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Ενότητας