άποψη μου, δεν ξέω τι πιστεύουν οι υπόλοιποι, αλλά θεωρώ πως υπάρχουν ήδη αρκετά projects σε εξέλιξη. Τώρα αν μιλάς γενικότερα, για να το αναλάβει κάποια στιγμή μια ομάαδα, δεν ξέρω. Αυτό που ξέρω πάντως, είναι ότι θα πέσει βαρύ και άλλο ένα project, με τα επιμέρους στοιχεία που απαιτεί για να φτάσει στο σημείο να γίνει release.(Εκφράζω δική μου άποψη φυσικά, και όχι της ομάδας ως σύνολο.Ναι μεν δεν είναι κακή σαν ιδέα, αλλά δεν ξέρω κατά πόσο μπορεί να υλοποιηθεί αυτή τη στιγμή.)
Υ.Γ.:τα πολλά λάθη οφείλονται στην ακατάπαυστη κατάποση ρακής μέχρι τις 6 το πρωί, οπότε give me a break και συγχωρέστε με. Καληνύχτα ή καλημέρα σε μερικούς.
Υ.Γ.2:για να μην παρεξηγηθώ:αν έχεις λύσει το θέμα του karaoke, των notes-επιγραφών και του encoding,τότε, και πάλι εκφράζοντας την προσωπική μου άποψη, θα μπορούσες να το προχωρήσεις. Το σημαντικότερο είναι να έχεις βρει τρόπο να γίνει το translation-editing. Kαι, αφου πρόκειται για μια παλιά σειρά (δεν την έχω δει, αλλά κοίταξα για info και είναι του 1999-2000), δε χρειάζεται να το θέμα να επιταχυνθεί. (Επειδή είναι 43 επεισόδια, απ' ό,τι βλέπω, καλό θα ήταν, αν τελικά πεις να το ξεκινήσεις, πριν γίνει κάποιο release, εσύ να είσαι αρκετά μπροστά όσον αφορά τη δουλειά που κάνεις σε translation-editing-karaoke κτλ κτλ.. α στο καλό, βαρέθηκα, θα τελειώσω τα μακαρόνια και θα πάω για ύπνο)
Υ.Γ.3 (και 3ο έντιτ, θα σπάσω το προσωπικό μου ρεκόρ σε λίγο): με το θέμα των raws τι γίνεται;_________________