Προβολή προηγούμενου Θέματος
::
Προβολή επόμενου Θέματος
|
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
Ένταξη: 26 Αύγ 2006
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ Νοέ 30, 2006 2:56 am
Τίτλος:
|
|
|
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 30 Αύγ 2006
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ Νοέ 30, 2006 7:12 am
Τίτλος:
|
|
|
vasika ego ida ta prota 6 me agglikous apo live-evil alla tha katevaso kai afta me tous elliniko...kala einai alla to manga dn to ftanoun...makari na eiha kai ego ena death note  _________________ Songoku & Naruto & Luffy & Ichigo & Alucard & Shinchan ruleeeeeeeeeeeeeeeeeesssssssssssssssssss
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 24 Νοέ 2006
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 07 Ιαν 2006
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 31 Μάι 2005

|
Δημοσιεύθηκε: Παρ Δεκ 08, 2006 2:31 am
Τίτλος:
|
|
|
Σημερα οπως προσεξατε, ανεβηκε και το 7ο και ενα απο τα καλυτερα επεισοδια που χω δει ποτε μου.
Ειδικα το τελευταιο σημειο με τον Kira Και την μαυρομαλλα, το χω δει καμια 10 φορες
Τσιμπηστε το οπως και δηποτε
Λογω καποιων τεχνικων προβληματων του Left64Vegeta, πιθανως να ργησουμε να χουμε χρονισμους, αρα και μεταφραση αρα και release, οποτε λιγακι υπομονη _________________ Διαβάστε τους Κανόνες του Forum
Διαβάστε το Playback FAQ
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 24 Μάι 2006

|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 05 Σεπ 2006

|
Δημοσιεύθηκε: Παρ Δεκ 08, 2006 7:38 am
Τίτλος:
|
|
|
Παιδιά πράγματι το 7ο επεισόδιο είναι απίστευτο.. θα πάθετε την πλάκα σας
και όπως λέει κ ο Hate τα τελευταία λεπτά θα κρατάτε την αναπνοή σας με την "τρίχα κάγκελο"... _________________ NAI ΣΤΟΝ ΧΑΒΑΛΕ, ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΣΟΒΑΡΟΦΑΝΕΙΑ
H Γλυκήτητα Νικά Τη Σκληρότητα
Dancing with my Loneliness
AtsouBaloi
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 04 Ιαν 2006

|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 30 Οκτ 2006
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 29 Ιούλ 2006
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 08 Ιούν 2006
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 01 Μάι 2006
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ Δεκ 14, 2006 6:12 am
Τίτλος:
|
|
|
Μια θερμή παράκληση. Έχω δει ότι έχουν βγει RAW σε HD μορφή. Μπορείτε ταυτόχρονα με το κανονικό release να κάνετε κι ένα σε HD; Είναι κρίμα να υπάρχουν τα RAW και να μην υπάρχει ένα γκρουπ που να προσφέρει μετάφραση σε HD μορφή. Θέλω να το χαρώ στο έπακρο το Death Note
PS: Αν δεν γίνεται θα παρακαλούσα τα παιδιά που κάνουν το sub να μου έδιναν ένα .srt αρχείο με τους υπότιτλους για να το load-άρω. Pleaaaaaaaaaaase  _________________ May The Trance Be With You
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 11 Ιαν 2006

|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ Δεκ 14, 2006 11:04 am
Τίτλος:
|
|
|
john2 έγραψε:
|
Μια θερμή παράκληση. Έχω δει ότι έχουν βγει RAW σε HD μορφή. Μπορείτε ταυτόχρονα με το κανονικό release να κάνετε κι ένα σε HD; Είναι κρίμα να υπάρχουν τα RAW και να μην υπάρχει ένα γκρουπ που να προσφέρει μετάφραση σε HD μορφή. Θέλω να το χαρώ στο έπακρο το Death Note
PS: Αν δεν γίνεται θα παρακαλούσα τα παιδιά που κάνουν το sub να μου έδιναν ένα .srt αρχείο με τους υπότιτλους για να το load-άρω. Pleaaaaaaaaaaase
|
Είχε εξεταστεί αυτό το ενδεχόμενο που λες. Όντως υπάρχουν RAW σε ανάλυση 1280x720, τα οποία όμως ΔΕΝ είναι HD, δηλαδή το Death Note βγαίνει κανονικά σε ανάλυση 704x396 όμως κάποιοι σταθμοί ή οι διάφοροι raw cappers, αποφασίζουν να το κάνουν upscale (δηλ. resize) σε ανάλυση 1280x720. Μέ λίγα λόγια δεν μιλάμε για πραγματικό HDTV. Συνήθως (όπως και στην περίπτωση του Death Note), αυτό το upscaling δε λειτουργεί θετικά.
Από εκεί και πέρα, είναι πολιτική της ομάδας (αν δεν κάνω λάθος) να μη δίνουμε τους υπότιτλους. Ας με διορθώσει κάποιος αν κάνω λάθος. _________________ Brighter Death Now
エルゴ プラクシー
死の代理人
Ergo Proxy
The Agent Of Death
Quote from Mentar: "The day I release h264 in an .avi container is the day I quit encoding..."
t3h Master of Lolis ~ Now with MOAR kawai-ness ~ moé rulz ~ lol

|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 31 Μάι 2005

|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ Δεκ 14, 2006 2:41 pm
Τίτλος:
|
|
|
Ναι, αριβως οπως τα λεει ο Raziel-senpai, δεν υπαρχει λογος να δωσουμε το αρχειο της μεταφρασης, μιας και το raw που προαναφερθηκε, δεν ειναι καλυτερης ποιοτητας απο αυτο που δουλευουμε, αλλα χειροτερο.
Να σημειωσω πως το απογευμα ανεβαινει το 8ο επεισοδιο στον tracker  _________________ Διαβάστε τους Κανόνες του Forum
Διαβάστε το Playback FAQ
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 29 Ιούλ 2006
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|