Προβολή προηγούμενου Θέματος
::
Προβολή επόμενου Θέματος
|
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
Ένταξη: 24 Μάι 2006

|
Δημοσιεύθηκε: Τρι Νοέ 14, 2006 3:38 am
Τίτλος: Encoding...
|
|
|
Λοιπόν, έχω ένα *.avi αρχείο το οποίο δεν έχει γίνει encoded και είναι 4'13'' και 495ΜΒ! Κάποιος μπορεί να μου προτείνει τι encode πρέπει να του κάνω για να το φτάσω τουλάχιστον ~50ΜΒ χωρίς να χάσει σε ποιότητα και αν δεν μπορεί να μου εξηγήσει με λεπτομέρειες αν έχει κάποιο link για tutorial/howto..
Τhnx!  _________________ My Blog | Blood Berets Athens Paintball Team @ Facebook
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 29 Οκτ 2006
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 11 Ιαν 2006

|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 04 Ιαν 2006

|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|

|
Δημοσιεύθηκε: Τετ Νοέ 15, 2006 2:11 am
Τίτλος:
|
|
|
Έχω ένα περίεργο πρόβλημα στο encoding... Ενώ στο *.avi όλα είναι τέλεια όταν κάνω το encoding (βγαίνει μόνο σε *.mkv, *.mp4? ) το αποτέλεσμα (τουλάχιστον στην αρχή) είναι τα frames να πηγαίνουν σαν σε fast-forward... Το πιο περίεργο είναι ότι το όπως και το *.avi έτσι και το *.mkv ή το *.mp4 έχουν την ίδια διάρκεια, πως γίνεται αφού τα πρώτα 15'' γίνονται 5''?? Τι κάνω λάθος;  _________________ My Blog | Blood Berets Athens Paintball Team @ Facebook
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|

|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|

|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|

|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|

|
Δημοσιεύθηκε: Τετ Νοέ 15, 2006 11:56 am
Τίτλος:
|
|
|
Τελικά είχαν δίκιο πάντως όσοι λέγανε ότι το Premiere είναι full στα bug... Άκου τι μου έτυχε τώρα... Κάνω export του timeline μόνο το βίντεο, όχι το audio, και το αποτέλεσμα έχει και το audio...
Πάω να το παίξω μάγκας λοιπόν και σβήνω όλο το audio του project στο timeline (δηλαδή λες και δεν είχα βάλει ποτέ κάτι σε audio) και κάνω πάλι export μόνο το video αλλά και πάλι έχει τον ήχο!!!!!  _________________ My Blog | Blood Berets Athens Paintball Team @ Facebook
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|

|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|

|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|

|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ Νοέ 16, 2006 12:03 am
Τίτλος:
|
|
|
Μόλις ανακάλυψα γιατί γινότανε αυτό με τα 15'' που γίνονταν 5''.....
Λοιπόν, στο premiere στην εισαγωγή του amv είχα βάλει μία *.png εικόνα και την είχα βάλει να φαίνεται για 3 sec ας πούμε... Ενώ το adobe το καταλάβαινε και έφτιαχνε το *.avi κανονικά χωρίς λάθη, μετά στο encode προφανώς το πρόγραμμα δεν το καταλάβαινε αυτό και πέρναγε τα 3 sec σαν 1 απλό frame., δηλαδή 1/25 του δευτερολέπτου...
 :wallbash: _________________ My Blog | Blood Berets Athens Paintball Team @ Facebook
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
|