Προβολή προηγούμενου Θέματος
::
Προβολή επόμενου Θέματος
|
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
Ένταξη: 31 Αύγ 2006
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ Νοέ 04, 2006 11:36 am
Τίτλος: Re: Με ενοχλεί η μπάρα συμετοχής "Ratio"
|
|
|
Ninja έγραψε:
|
Amidamaru έγραψε:
|
Όπως λέω και στον τίτλο με ενοχλεί η μπάρα κάτω από την υπογραφή μου που παρουσιάζει το ποσοστό συμμετοχής μου!
Η μπάρα του Ratio είναι προβολή προσωπικών δεδομέμων που δεν ενδιαφέρουν κανέναν άλλον εκτός από εμένα μιας και είναι προσωπικό δεδομένο το πόση συμμετοχή έχω ή όχι! Ζητώ τουλάχιστον από εμένα να απομακρυνθεί εκτός να μπει κάποια επιλογή στο Control Panel του χρήστη και να επιλέγει αν θέλει να φαίνεται ή όχι!
|
Proswpika stoixeia. Blue-WhiteGT kaneis click ston user kai vlepeis to ratio tou. Demonoid kaneis click ston user kai vlepeis to ratio tou. Filelist.org kanei click ston user kai vlepeis to ratio tou. Torrentleech.org kaneis click ston xristi kai vlepeis to ratio tou. Boxtorrets.com kaneis click ston user kai vlepeis to ratio tou. Sto AnimeClipse omws einai provoli prosopikwn dedomenwn. Ti allo na pw?
|
Εντάξει Ninja σε ενοχλεί που ανέφερα προβολή προσωπικών δεδομένων; Εντάξει! Άκυρος ο χαρακτηρισμός!Έκανα λάθος.!Δεν θέλω να εμφανίζεται εκεί κάτω η μπάρα συμμετοχής γιατί εδώ είναι το Forum πολύ σωστά όπως είπες στους Trackers τους άλλους που ανέφερες φαίνεται! όταν κάποιος σκόπιμα ενδιαφέρεται να το δει πατάει πάνω στον χρήστη και το κοιτάει! Δεν αντιλέγω η δεν κατηγόρησα κανέναν αλλά με χαλάει εμένα και για αυτό τον λόγο το έκανα θέμα! Τώρα το διατύπωσα σωστά ώστε να μπορείς να μου πεις γιατί η προβολή μέσα στο Forum;
Επίσης συμφωνώ με τον MatheMagician! Δεν αντιλέγω όπως είπα το διατύπωσα λάθος συγνώμη αλλά ζητάω απάντηση γιατί να εμφανίζεται χύμα στο κύμα μέσα σε ένα Forum?
Λοιπόν, ευχαριστώ όλους τους χρήστες που απάντησαν! Και συγνώμη που είπα την γνώμη μου!
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|

|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ Νοέ 04, 2006 12:40 pm
Τίτλος: Re: Με ενοχλεί η μπάρα συμετοχής "Ratio"
|
|
|
Amidamaru έγραψε:
|
Λοιπόν, ευχαριστώ όλους τους χρήστες που απάντησαν! Και συγνώμη που είπα την γνώμη μου!
|
Δεν υπάρχει λόγος να ζητάς συγγνώμη που είπες τη γνώμη σου. Δημοκρατία έχουμε. Αλίμονο
vouk έγραψε:
|
Y.G. se euxaristw gpanos gia to swkratiko
|
Παρακαλώ δεν κάνει τίποτα!!!

|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 24 Μάι 2006

|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|

|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ Νοέ 04, 2006 7:49 pm
Τίτλος:
|
|
|
Εντάξει το καταλαβαίνω αυτό που λες, απλά εμένα με νοιάζει να ξέρω ποιος seedarei και ποιος όχι... Μην μπεις στην διαδικασία να με ρωτήσεις γιατί, γιατί θα πρέπει να κάνουμε καινούργιο thread....  _________________ My Blog | Blood Berets Athens Paintball Team @ Facebook
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 05 Σεπ 2006

|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ Νοέ 05, 2006 2:09 am
Τίτλος:
|
|
|
αποψη μου:σε ενα fansub group εχει ιδιας βαρυτητας σημασια το seedαρισμα με το downloading...
και επεξηγω...
φανταστειτε αυτους που κανουν την ολη προσπαθεια,ωρες ολοκληρες,δινουν μερακι και χρονο για ενα release και καποιον που κατεβαζει ενα ep-ξενερωνει δεν κατεβαζει αλλο αλλα αυτο το ενα επεισοδιο το seedαρει καμια 20αρια φορες....τι σημαινει αυτο για τους υπευθυνους του release...(μην εστιασουμε στην περιπτωση να μην αξιζει το ανιμε αυτο καθάυτο..καταλαβαινετε τι θελω να πω)
ισως η ολη αποψη να ειναι ακυρη.....αν ναι απλα συμπαθατε με...
 στους μονιμους seeders του site (γνωστοι αγνωστοι) _________________ NAI ΣΤΟΝ ΧΑΒΑΛΕ, ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΣΟΒΑΡΟΦΑΝΕΙΑ
H Γλυκήτητα Νικά Τη Σκληρότητα
Dancing with my Loneliness
AtsouBaloi
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|

|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ Νοέ 05, 2006 2:23 am
Τίτλος:
|
|
|
Νομίζω ότι η έννοια του seeding έχει παρεξηγηθεί τελείως... Δεν είπε κανένας να κάτσουν όλοι να φτιάξουν 40 ratio, ούτε να έχουν μόνιμα τον torrent client ανοιχτό να seedarei!
Αυτό που λέμε είναι, όπως ένας άνθρωπος είχε ανοιχτό τον Η/Υ του για να κατεβάσεις εσύ το Juohmaru από τον tracker, έτσι κι εσύ μετά να περιμένεις να κάνεις upload ολόκληρο το επεισόδιο που κατέβασες στον επόμενο χρήστη που το θέλει και ο επόμενος στον παραεπόμενο! Αυτή είναι η όλη δύσκολη φιλοσοφία του seeding, δηλαδή ratio=1, ότι πήρες έδωσες!! Από εκεί και πέρα αν υπάρχει η δυνατότητα του μόνιμου seeding μόνο κακό δεν θα ήταν και καταλαβαίνεις γιατί... _________________ My Blog | Blood Berets Athens Paintball Team @ Facebook
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 28 Φεβ 2006
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 26 Μάι 2006
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ Νοέ 05, 2006 5:31 am
Τίτλος:
|
|
|
Παράθεση:
|
Ma den upotithetai oti mphke katw apo thn upografh tou xrhsth gia na fainetai se olous?an mpei se block sto MK h sto profile de tha fainetai sunexeia:P
|
Το ζήτημα για μένα (ποιο ζήτημα δλδ, κουβέντα να γίνεται) είναι καθαρά αισθητικής όπως έγραψα φύσεως...δεν με απασχολεί αν φαίνεται συνεχώς το ratio ή όχι. Απλά ο τρόπος που επιλέχθηκε για να δίνεται η παρούσα πληροφορία μου χτυπάει άσχημα κάτω απο την sig... καλυτερα θα φαινόταν αυή η πληροφορία αν ενσωματωνονταν στο post δίπλα απο το quote ή το profile button στις άνω ή κάτω μπάρες του post. για παράδειγμα, δες ένα απλό mod απο το boxtorrents για την phpBB....
Nομίζω θα ταίριαζε καλύτερα εκεί, ή στο profile του κάθε χρήστη... _________________ 
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 05 Σεπ 2006

|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ Νοέ 05, 2006 10:10 am
Τίτλος:
|
|
|
Cougar έγραψε:
|
Νομίζω ότι η έννοια του seeding έχει παρεξηγηθεί τελείως... Δεν είπε κανένας να κάτσουν όλοι να φτιάξουν 40 ratio, ούτε να έχουν μόνιμα τον torrent client ανοιχτό να seedarei!
Αυτό που λέμε είναι, όπως ένας άνθρωπος είχε ανοιχτό τον Η/Υ του για να κατεβάσεις εσύ το Juohmaru από τον tracker, έτσι κι εσύ μετά να περιμένεις να κάνεις upload ολόκληρο το επεισόδιο που κατέβασες στον επόμενο χρήστη που το θέλει και ο επόμενος στον παραεπόμενο! Αυτή είναι η όλη δύσκολη φιλοσοφία του seeding, δηλαδή ratio=1, ότι πήρες έδωσες!! Από εκεί και πέρα αν υπάρχει η δυνατότητα του μόνιμου seeding μόνο κακό δεν θα ήταν και καταλαβαίνεις γιατί...
|
Συμφωνω απόλυτα,δε νομιζω να λεμε κατι διαφορετικο...
αυτο που περιγραφεις ειναι το πιο υγιες και δεν νομιζω πως πολλοι ''ενεργοι'' χρηστες απο εδω μεσα παρεκλινουν απο αυτο...
απλα εγω ηθελα να τονισω και τη σημασια του downloading και αν καποιος κατσει και το σκεφτει θα καταλαβει τι εννοω
τελος πιστευω οτι η ολη ενεργεια έγινε καθαρα για λογους αναβαθμισης χωρις καποιο αλλο υποχθονιο σκοπο...
τωρα αν ενοχλει καποιους. και αν θα ηταν καλο να αλλαξει ''δεν ξερει''......
αυτα τα ολιγα _________________ NAI ΣΤΟΝ ΧΑΒΑΛΕ, ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΣΟΒΑΡΟΦΑΝΕΙΑ
H Γλυκήτητα Νικά Τη Σκληρότητα
Dancing with my Loneliness
AtsouBaloi
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 11 Οκτ 2006
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ Νοέ 05, 2006 12:21 pm
Τίτλος:
|
|
|
re seis lol.pare edw na poume 40 reply gia mia baroula
lepon: kai to seeding kai to downloading einai eksisou aparaithta. ratio 1:1.
Ti na ta kaneis ta seed an den yparxoun downloaders?
Pws 8a kaneis download an den yparxoun seeders?
Vlepete?
Gi afto kalo einai osoi boroun kai 8eloun na einai monimoi seeders, as einai monimoi seeders. kai sta kapakia an kapoios 8elei na katevasei ena anime to opoio den exei (arketous) seeders aneta skaei ena post kai voi8ame osoi exoume to anime. Swsta?
[Y.G. Sry gia ta greeklish ama sas thn spane alla aftos o g@%#$^!&% o metaftasths opote 8elei shkwnetai kai opote 8elei einai down h selida :/ ]
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 02 Απρ 2006

|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|