Προβολή προηγούμενου Θέματος
::
Προβολή επόμενου Θέματος
|
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
Ένταξη: 31 Αύγ 2006
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|

|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 30 Μάι 2005
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ Νοέ 04, 2006 12:30 am
Τίτλος: Re: Με ενοχλεί η μπάρα συμετοχής "Ratio"
|
|
|
Amidamaru έγραψε:
|
Όπως λέω και στον τίτλο με ενοχλεί η μπάρα κάτω από την υπογραφή μου που παρουσιάζει το ποσοστό συμμετοχής μου!
Η μπάρα του Ratio είναι προβολή προσωπικών δεδομέμων που δεν ενδιαφέρουν κανέναν άλλον εκτός από εμένα μιας και είναι προσωπικό δεδομένο το πόση συμμετοχή έχω ή όχι! Ζητώ τουλάχιστον από εμένα να απομακρυνθεί εκτός να μπει κάποια επιλογή στο Control Panel του χρήστη και να επιλέγει αν θέλει να φαίνεται ή όχι!
|
Proswpika stoixeia. Blue-WhiteGT kaneis click ston user kai vlepeis to ratio tou. Demonoid kaneis click ston user kai vlepeis to ratio tou. Filelist.org kanei click ston user kai vlepeis to ratio tou. Torrentleech.org kaneis click ston xristi kai vlepeis to ratio tou. Boxtorrets.com kaneis click ston user kai vlepeis to ratio tou. Sto AnimeClipse omws einai provoli prosopikwn dedomenwn. Ti allo na pw?
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Ninja στις Σαβ Νοέ 04, 2006 12:50 am, 1 φορά
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 25 Νοέ 2005

|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ Νοέ 04, 2006 12:47 am
Τίτλος:
|
|
|
Όπα παιδιά, χαλαρώστε.
Το ratio δεν αποτελεί προσωπικό δεδομένο.
Και για του λόγου το αληθές:
Ορισμός
Προσωπικά δεδομένα είναι , σύμφωνα με τον Νόμο 2472/1997 και την Οδηγία 95/46/ΕΚ κάθε πληροφορία που αναφέρεται στο πρόσωπό του κάθε ατόμου, π.χ. το όνομα και το επάγγελμά του ατόμου, η οικογενειακή του κατάσταση, η ηλικία του, ο τόπος κατοικίας, η φυλετική του προέλευση, τα πολιτικά του φρονήματα, η θρησκεία που πιστεύει, οι φιλοσοφικές του απόψεις, η συνδικαλιστική του δράση, η υγεία του, η ερωτική του ζωή και οι τυχόν ποινικές του διώξεις και καταδίκες.
Και το ανάλογο citation http://www.go-online.gr/ebusiness/specials/article.html?article_id=192
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|

|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 24 Μάι 2006

|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ Νοέ 04, 2006 1:24 am
Τίτλος:
|
|
|
Εγώ θέλω να πω μπράβο σ' αυτόν που είχε την ιδέα της μπάρας!
Υ.Γ. Αν το ratio είναι προσωπικό στοιχείο τότε και ο αριθμός των post που έχει ο καθένας κάτω από το nickname του πάλι προσωπικό στοιχείο είναι... Αυτό γιατί δεν σε πείραξε;  _________________ My Blog | Blood Berets Athens Paintball Team @ Facebook
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|

|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 04 Ιούλ 2006
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ Νοέ 04, 2006 1:44 am
Τίτλος:
|
|
|
egw lew pali oti anti na kathete o kathenas mas na asxoleitai me anoiseioules as pei ena megalo euxaristw pou yparxei auto to site ....amidamaru paidi mou an se tsantizei auto ektonwsou sto na metafraseis anime
telospantwn pera apo tin plaka re paidia exoume tosa alla pragmata na kanoume kai tosa anime na doume tha asxoloumaste me tis bares?
vre amidamaru sevomai tin apopsi sou alla den uparxei logos na ta pairneis toso polu  _________________ ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ
ΕΝΑ ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΤΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ

|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|

|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ Νοέ 04, 2006 1:49 am
Τίτλος:
|
|
|
Φίλε vouk
θα βγω  αλλά μ'αρέσει η σωκρατική υπογραφή σου.
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|

|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ Νοέ 04, 2006 1:52 am
Τίτλος:
|
|
|
gpanos έγραψε:
|
Εντάξει ρε Cougar δεν είναι ακριβώς το ίδιο, αλλά τέλος πάντων....
Ας το λήξουμε το θέμα εδώ.
|
Θα σου έλεγα γιατί είναι το ίδιο αλλά δεν το κάνω για να μην με παρεξηγήσει κανένας ότι έχω "επιθετική" διάθεση... Εγώ έκανα απλά μια παρατήρηση...  _________________ My Blog | Blood Berets Athens Paintball Team @ Facebook
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|

|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|