Ρε μηπως τελικα εφερα γουρι πραγματι?
thanks fullmetal καλη συνεχεια στην αλυσιδα να 'χουμε _________________ NAI ΣΤΟΝ ΧΑΒΑΛΕ, ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΣΟΒΑΡΟΦΑΝΕΙΑ
H Γλυκήτητα Νικά Τη Σκληρότητα
Dancing with my Loneliness AtsouBaloi
επειδή εξακολουθώ να μην έχω πολυκαταλάβει τι παίζει θα ήθελα να μου διευκρινίσετε μόλις πάρω εγώ τα dvd, αφού τα γράψω, που τα στέλνω? _________________
oro??
επειδή εξακολουθώ να μην έχω πολυκαταλάβει τι παίζει θα ήθελα να μου διευκρινίσετε μόλις πάρω εγώ τα dvd, αφού τα γράψω, που τα στέλνω?
Επειδή είσαι (για την ώρα) ο τελευταίος στο sub-chain τα κρατάς αν δεν κάνω λάθος. Αλλά μέχρι να σου έρθουν μπορεί και να έχουν προστεθεί κι άλλα άτομα.
Δημοσιεύθηκε: Παρ Οκτ 20, 2006 2:46 pm
Τίτλος: balte me sti lista kai mena ton animemaniac :)
Paidia balte me kai mena sti lista. perimeno na anipomonisia na do to onoma mou sti lista.
Kai euxaristo gia ola paidia. Sigharitiria se olous exete kanei fantastiki douleia.
Πολύ καλή αλυσίδα..! Βάλτε και μένα μέσα _________________ -=+ProUd MemBeR Of Und3rN3t+=-
-*-SuperB Fansub Series-*- Never ArguE witH an IdiOt he DraGs You DowN to HiS LeVeL and BeAtS yoU witH expeRience!!! \m/ (O_o) \m/
παιδες τα dvd μεχρι στιγμης δεν μου εχουν ερθει.Λογικα θα ερθουν δευτερα(μιας και περιμενω και μια παραγγελια απο το play.com),αν οχι θα παω να δω τι παιζει στο ταχυδρομιο και θα ενημερωσω εδω. _________________ When there is no more room in hell, the dead will walk the earth
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Ενότητας Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Ενότητας