Συνδεθείτε, για να ελέγξετε τα προσωπικά σας μηνύματα
Συνδεθείτε, για να ελέγξετε τα προσωπικά σας μηνύματα
AnimeClipse Αρχική σελίδα » Plawres Sanshiro

final countdown Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... 29, 30, 31, 32, 33  Επόμενη
Προβολή προηγούμενου Θέματος :: Προβολή επόμενου Θέματος  
Συγγραφέας Μήνυμα

Ένταξη: 24 Μάι 2006

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Παρ Οκτ 13, 2006 12:31 am
Τίτλος:
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

sanshiro έγραψε:
Ασχετο αλλα φτανοντας προς το τελος νομιζω πως καποιοι θα στενοχωρηθουν πολυ οταν θα τελειωσει αναμεσα σε αυτους κι εγω Sad

Αυτό γίνεται πάντα σε anime που σου αρέσουν πολύ δυστυχώς... Αν με ρωτήσεις όμως το προτιμώ σίγουρα από να ήταν μια σειρά στυλ naruto που ακόμα βγαίνουν επεισόδια, η φαντασία έχει τελιώσει, το σενάριο έχει μπαλώθει και επιμηκυνθεί πάμπολες φορές και έχουν γεμίσει τον τόπο fillers... Wink

Ένταξη: 16 Απρ 2006

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Παρ Οκτ 13, 2006 2:48 am
Τίτλος:

επιτελους επιστρέφει ο άνθρωπος γλειφιτζούρι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Καιρός ήταν μου έλειψε ο χοντρος!!!!
Παιδιά το 29 ήταν Thumb Down Thumb Down κατα την ταπεινή μου γνώμη εκτός του σημείου που ο πατέρας του sanshiro γίνεται jumaru(αυτό ήταν όλα τα λεφτά).Και ο joker τι μ@λ@κ@ς?!??!
λειζεράκια και μαλακίες ένας "καθαρός" σαν τον kurosaki δεν θα βγει??? RTFM RTFM
Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του συγγραφέα MSN Messenger

Ένταξη: 11 Οκτ 2006

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Παρ Οκτ 13, 2006 3:46 am
Τίτλος:

juohmaru έγραψε:
gia na doume an 8a symfiliw8ei pote o kurosaki me ton sanshiro

πλακα πλακα και εγώ πιστεύω ότι αυτοί οι δυο μπορεί να συμφιλιωθούν. αν και ο kurosaki είναι kurosaki(...) δεν φαίνεται να είναι ιδιαιτερα κακός
Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος

Ένταξη: 24 Μάι 2006

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Παρ Οκτ 13, 2006 4:11 am
Τίτλος:

Όσο υπάρχει ο Juohmaru, ο Kurosaki θα προσπαθεί να τον νικήσει για να ανακτήσει το χαμένο γόητρο! Stadar! Twisted Evil

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Παρ Οκτ 13, 2006 4:41 am
Τίτλος:

χαμένο γόητρο? lol αφού και ο ίδιος το είχε πει πως κατά βάθος οι fighting-type είναι απλοί σαν άνθρωποι.

τι γόητρο και kurosaki τούμπανο HaHa (anti gia mlkies toubano-to piasate pistevw)

Έχει επεξεργασθεί από τον/την ||CannibalCorpse|| στις Δευ Οκτ 23, 2006 2:40 am, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Πεμ Οκτ 19, 2006 9:52 am
Τίτλος: Re: final countdown

Vernam έγραψε:
dimitriskal1987 έγραψε:
ZERO_SEQUENCE έγραψε:
re guys ti sxesi lete na exei o telikos me ton sanshiro???
to skeftomouna tis teleutaies meres giati o telikos kai kala kakos panta exei kapoia sxesi me ton protagonisth(sugenis,filos ka)....
san proti skepsi mou hrthe o pateras tou sanshirou...tha mou peite afou pethane!!! ee auto einai pou me ekane na ton theoriso os teliko!!!!
perimeno replies

geia sas... eimai kainourios edo kai tha ithela ligi boitheia...
gia paradeigma pos mporo na katebaso epeisodia

Katarxas Kalos Ilthes,

kata deyteron an den sou exoun stilei kana p.m idei afou eise registered pigene sto link "tracker" kai sto link pou theleis na katevaseis!
fysika prepei na exei ena torrent programma egkatestimeno kai otan epilegeis to link p.x jumaru episodio 28 anti gia save na kanei Open kai tha anigei kateuthian me to antistixo torrent programma!

ego xrisimpoio to μtorrent volta apo to google tha se stilei stin webpage tou na to katevaseis einai poly mikro kai eyxristo! Cool

-------------------------------------------

οσο για το επισοδειο για μενα οπως και πολους βλεπουμε ξεκαθαρα οτι η γκομενιτσα η κακια Razz θα σταθει με το shansiro, το ερωτημα για τον τελικο, ισος ειναι απλα αυτος ο gargia ή οπως τον λενε τελος παντον που πληρώνει τους κακους μας.ε ποιος αλλος.....μπορει τελικα να μην περημενουμε κατι να μασ ξαφνιασει βρε παιδες.... ισως να ειναι μερικοι χειρηστες "κομμα" με τον τύπο αλλα δεν το κοβο να ειναι ο κακκος καποιος που ίδη έχουμε δει. Cool

πάντος αυτον τον μ@@λ με τα μαυρα που το έπαιξε "αντρας" στην sellah καποιος πρεπει να τον κανει σκονη......μου τιν βύδωσε Evil or Very Mad

Γεια σου φιλε.. Σορρυ αλλά έχω ένα πρόβλημα. Τα κατέβασα όπως μου είπες αλλά τα αρχεία είναι σε μορφή MKV. Δεν την ξέρω... Έψακσα πρόγραμμα γι αυτή αλλά δεν βρήκα, τελικά τα άνοιξα με MEdia Player αλλά το βίντεο είναι ανάποδα...
Επιστροφή στην κορυφή

Ένταξη: 04 Ιαν 2006

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Πεμ Οκτ 19, 2006 10:17 am

dimitriskal1987 έγραψε:
Σορρυ αλλά έχω ένα πρόβλημα. Τα κατέβασα όπως μου είπες αλλά τα αρχεία είναι σε μορφή MKV. Δεν την ξέρω... Έψακσα πρόγραμμα γι αυτή αλλά δεν βρήκα, τελικά τα άνοιξα με MEdia Player αλλά το βίντεο είναι ανάποδα...

Ανοιξε το με το media player classic και δεν θα εχεις κανενα προβλημα.

.:: Gungrave Released By AC ::.
Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του συγγραφέα MSN Messenger

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Πεμ Οκτ 19, 2006 11:06 am

sokollatos έγραψε:
dimitriskal1987 έγραψε:
Σορρυ αλλά έχω ένα πρόβλημα. Τα κατέβασα όπως μου είπες αλλά τα αρχεία είναι σε μορφή MKV. Δεν την ξέρω... Έψακσα πρόγραμμα γι αυτή αλλά δεν βρήκα, τελικά τα άνοιξα με MEdia Player αλλά το βίντεο είναι ανάποδα...

Ανοιξε το με το media player classic και δεν θα εχεις κανενα προβλημα.

Ευχαριστώ πολύ...!!! Τώρα παίζει μια χαρά... Κάτι τελευταίο... Μπορώ να βρω πουθενά ελληνικούς υπότιτλους ή να είνα στα ελληνικά?
Επιστροφή στην κορυφή

Ένταξη: 07 Ιούλ 2006

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Πεμ Οκτ 19, 2006 11:33 am
Τίτλος:

egw xrisimopoiw to VLC player. Exei epilogi na epile3eis kai ellinikous ypotitlous!

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Πεμ Οκτ 19, 2006 1:52 pm

dimitriskal1987 έγραψε:
Μπορώ να βρω πουθενά ελληνικούς υπότιτλους ή να είνα στα ελληνικά?

Off Topic Εισαι βεβαια αλλα κατω δεξια στην μπαρα σου εχει ενα πρασινο βελακι απο το vobsub, δεξι κλικ και επελεξε ελληνικα.

Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του συγγραφέα MSN Messenger

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Παρ Οκτ 20, 2006 10:58 am
Τίτλος:

Μ@#$#α τωρα γιατι θα κανω διπλο ποστ αλλα πραγματικα δινω μερικες μερες και περιμενω να πουμε τις εντυπωσεις μας για το 30.
Και μαλιστα εχω και μια πολυ καλη απορια.

Επιστροφή στην κορυφή

Ένταξη: 31 Αύγ 2006

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Παρ Νοέ 03, 2006 3:56 pm
Τίτλος:

Φίλε μου sokollatos μπορείς να μου πεις γιατί όταν σταματάω να μιλάω χάνετε το όλο θέμα; Razz
Μάλλον δεν είναι τυχαίο ε;
- Ας ξεκινήσουμε ! πες την απορία για το 30 για να κάνουμε συζήτηση με τα ψοφίμια που σταματήσαν να γράφουν αφού δεν γράφουμε και εμείς Razz
- Εγώ έχω μια απορία για το 31! αλλά θα μιλήσουμε για αυτό όταν θα καλύψουμε τον sokollatos από το 30 Wink.
- Η μπάρα του Ratio είναι προβολή προσωπικών δεδομέμων και ζητώ τουλάχιστον από εμένα να απομακρυνθεί ή να μπει κάποια επιλογή στο Control Panel του χρήστη και να επιλέγει αν θέλει να φαίνεται ή όχι!

Αυτά! Ελπίζω να τα πούμε το βράδυ! Thumbs UP Και καλή προβολή το 30-31 Wink

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Amidamaru στις Παρ Νοέ 03, 2006 11:20 pm, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Διεύθυνση AIM Yahoo Messenger MSN Messenger Αριθμός ICQ

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Παρ Νοέ 03, 2006 4:56 pm
Τίτλος:

1.Η απορια μου λυθηκε γιατι αν δεν κανω λαθος αποδειχθηκε οτι ο γκριζομαληε κυριος δεν ηταν τελικα ο πατερας του Sanshiro.

2.Τωρα μπορω ν'ακουσω την απορια σου για το 31. Embarassed

Επιστροφή στην κορυφή

Ένταξη: 31 Αύγ 2006

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Παρ Νοέ 03, 2006 9:18 pm
Τίτλος:

Η απορία μου είναι η εξής: Γιατί αφού φοράει το BioChip τον δείχνει να φοράει και σε αυτό το επεισόδιο το περικάρπιο ; Embarassed

Για την προβολή προσωπικών δεδομένον δεν λες τίποτα ε; Wink και εσύ είσαι μέσα μπλεγμένος μαζί με τους κουμπάρους Razz
Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Διεύθυνση AIM Yahoo Messenger MSN Messenger Αριθμός ICQ

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Σαβ Νοέ 04, 2006 12:18 am
Τίτλος:

1.Το θεμα της μπαρας με αφηνει πραγματικα παγερα αδιαφορο.Μια η αλλη μου ερχεται.(Ηθελα να δω τι ratio εχεις...!!!! Whistling )

2.Τωρα σε οτι αφορα το θεμα μας.Το περικαρπιο αν δεν κανω λαθος νομιζω οτι συνδεεται ακομα με το plawres.Δεν θυμαμαι δηλαδης να λεει καπου οτι θα σταματουσε ο Sanshiro να το φοραει.

Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέου Θέματος     Απάντηση στο Θέμα     AnimeClipse Αρχική σελίδα » Plawres Sanshiro Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... 29, 30, 31, 32, 33  Επόμενη
Σελίδα 30 από 33

Μετάβαση στη:   
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτήν την Ενότητα
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Ενότητας
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Ενότητας