Προβολή προηγούμενου Θέματος
::
Προβολή επόμενου Θέματος
|
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
Ένταξη: 08 Ιούν 2005
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 04 Ιαν 2006

|
Δημοσιεύθηκε: Τρι Οκτ 17, 2006 1:13 pm
Τίτλος:
|
|
|
Παιδια ειχα μιλησει με Fullmetal και νομιζα οτι θα ειχε ενημερωσει.
Ειχα παει στα ελτα και μου ειπαν οτι υπηρχε καποιο προβλημα με το δεμα μου και δεν μπορουσε να φυγει απο το ελληνικο για αλλες περιοχες συστημενο.
Γι αυτο τα πηρα και τα εστειλα με ACS.
Οποτε mdd.45 αυτη τη φορα περιμενετα σιγουρα μεχρι την παρασκευη. _________________
.:: Gungrave Released By AC ::.
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 05 Σεπ 2006
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 12 Ιούν 2006
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ Οκτ 18, 2006 8:38 am
Τίτλος:
|
|
|
sokollatos έγραψε:
|
Παιδια ειχα μιλησει με Fullmetal και νομιζα οτι θα ειχε ενημερωσει.
|
Katse re filaraki,ego sixronizo kata kapoio tropo tin roi tin alisidas...Stelno kana pm,leo ti egine,enimerono to arxiko post me tin seira ton paidion...
Den eimai kai telalis.O kathenas analamvanei tis ipoxreoseis tou.Ta exeis lavei edo kai 1 mina,kai akomi den exoun paei ston mdd.45.Dld den eprepe na enimeroseis?Kai ego exo milisei me ton mdd.45 meso pm ti paizei.Ego pantos exo lavei kai exo steilei sistimena aftes tis meres kai ola ok.Malista exo lavei aplo taxidromeio apo thesaloniki athina mesa se 1 mera.Den ksero an ftais esi alla akougontai ola poli perierga.Apo ti mia xalaei to pc sou teleutaia stigmi kai den mporeis oute kan gia sena na vgaleis antigrafo,apo tin alli ta perimenoume toso kairo ta dvd kai akomi den fanikan.
K3TL έγραψε:
|
mia diefkrinisi... eimai telefteos stin alisida molis ta paro meta ti ta kano? prepi na ta stilo pou8ena i apla ta kratao?
|
Katse re file,esi milas gia to telos kai akomi vriskomaste stin arxi.Mexri na ftasei i seira sou,mporei na min eisai teleutaios,alla akomi kai nasai,katse na ta laveis me to kalo,kai vlepoume tote.
Eimai ligo apogoiteumenos me tin oli katastasi giati ego kathisa kapoies ores na kano rip,sixronismo se kapoia,kai mia organosi kai tora vlepo afti ti katastasi.
Tespa parola afta elpizo na pane ola kala(an telika den xathikan ta dvd). _________________ God didn't send me to earth to shine.He put me here to show you how it's done...

|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 22 Μάρ 2006
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 18 Οκτ 2006
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 25 Νοέ 2005

|
Δημοσιεύθηκε: Τετ Οκτ 18, 2006 6:27 pm
Τίτλος:
|
|
|
Πωωω, μεγάλο μπέρδεμα.
mdd.45 περίμενε μέχρι αύριο καθώς ένα δέμα με courier κάνει το πολύ δύο μέρες να φτάσει στον παραλήπτη (δεδομένου ότι το έστειλε την Τρίτη).
Απο κει και πέρα δεν ξέρω...Καχύποπτος δεν θέλω να είμαι...Μπορεί όντως να του κάτσανε στραβές μαζεμένες του ανθρώπου (μην μου πείτε πως δεν σας έχει τύχει).
Κανείς δεν έχει τόσο χαμηλή αυτοεκτίμηση ώστε να γίνει μ@λ@κ@ς για 5 ευρώ (δεν κάνουν παραπάνω 9 dvd).
Εγώ πιστεύω πως πρόκειται για κλασική περίπτωση ασυνέπειας.
Αν λοιπόν δεν φτάσουν κ αύριο τα dvd στον mdd.45 τότε θα παρακαλούσα τον φίλτατο sokolato να ενημερώσει τι σκοπεύει να κάνει.
...Αnd then it's up to Fullmetal...
edit: Με πρόλαβε ο mdd.45 
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 05 Σεπ 2006

|
Δημοσιεύθηκε: Τετ Οκτ 18, 2006 7:25 pm
Τίτλος:
|
|
|
fullmetal δεν υπαρχει λογος να αγχωνεσαι θα συμφωνησω και γω με τον mathemagician πως σιγουρα θα'χει γινει καποια παρεξηγηση με τον sokollatos...
δηλωνοντας και γω, αν με παιρνει, την 1η μου συμμετοχη σε αλυσιδα θελω να πιστευω οτι θα φερω γουρι και θα ξεμπλοκαρει το ζητημα και ολα θα κυλησουν ομαλα...
απ'οτι καταλαβα συμπερασματα-κρισεις απο αυριο
ωστοσο επειδη πιστευω οτι ολα θα γινουν οπως πρεπει,μπορεις να με βαλεις και μενα στη λιστα της λιστας? _________________ NAI ΣΤΟΝ ΧΑΒΑΛΕ, ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΣΟΒΑΡΟΦΑΝΕΙΑ
H Γλυκήτητα Νικά Τη Σκληρότητα
Dancing with my Loneliness
AtsouBaloi
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ Οκτ 18, 2006 7:38 pm
Τίτλος:
|
|
|
Ennoeitai pos eiste oloi mesa.Alloste thelo na pane se oso to dinato perisotera atoma,giati einai krima na leipei apo opoiodipote spiti o thrilikos kabamaru!!!!!!
Arkei na sevastitai tous kanones kai na iparxei filotimo gia aftous pou perimenoun
Narita-L-Saru έγραψε:
|
fullmetal δεν υπαρχει λογος να αγχωνεσαι θα συμφωνησω και γω με τον mathemagician πως σιγουρα θα'χει γινει καποια παρεξηγηση με τον sokollatos...
|
Gia na eksigitho.Den agxonomai gia tipota file mou.Ego imoun o protos pou eipe,entaksei to paidi tou etixan atixies(otan eipe pos xalase to pc)...
Den thelo na lavei allo ektasi to zitima,oute na ksekiniso kapoio kavga.Prosopika eksefrasa ti gnomi mou opos kai alla 2 paidia,kai xairomai toulaxisto pou den eimai monos pou nomizei kati tetoio.
Tespa as dikso kai ego kali thelisi,kai na perimeno mazi me ton mdd.45 ta dvd aurio....
Molis laveis enimerose plz kai den tha ta steileis opos leei i seira.Pare ta aurio me to kalo file mou kai tha sou po pos tha paixtei i fasi...Kai tha ksempokarei i alisida,grigora grigora...Tespa den to leo akomi,anameno prota kai vlepoume.  _________________ God didn't send me to earth to shine.He put me here to show you how it's done...

|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 25 Νοέ 2005

|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 24 Ιούν 2006
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ Οκτ 19, 2006 12:04 am
Τίτλος:
|
|
|
Ας μην ειμαστε βιαστικοι μπορει οντως να τυχανε στραβες...
εγω λεω να κανουμε μια υπομονη μεχρι και την παρασκευη αν μεχρι και τοτε δεν εχουν ερθει τι να πω ... αν και απο βδομαδα δεν εχουν κανει την εμφανιση τους τοτε εχουμε να κανουμε με ελειψη σεβασμου και αναξιοπιστια και αφου το κακο εγινε ας βρουμε μια λυση να ξεκινησει η αλυσιδα απο την αρχη με πιο αξιοπιστα ατομα αυτη τη φορα συγνωμη κιολας αλλα ετσι νιωθω  _________________ X---Kage Bushin No Jutsu---X
Μολις παρατηρησα οτι εγινα Forum Adict (xaxax)
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ Οκτ 19, 2006 12:51 pm
Τίτλος:
|
|
|
Oi allages eginan.Deite sto proto post.Pali kala pou ta pires.Ego afto leo...
Kali sinexeia euxomai  . _________________ God didn't send me to earth to shine.He put me here to show you how it's done...

|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
|