|
|
Προβολή προηγούμενου Θέματος
::
Προβολή επόμενου Θέματος
|
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
Ένταξη: 20 Ιούλ 2006

|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ Σεπ 02, 2006 9:55 am
Τίτλος:
|
|
|
smurfgirl έγραψε:
|
Εχω μια απορία.Τι θα γίνει μόλις με το καλό μεταφραστούν τα 29 επισόδια???????????????
|
Από πληροφορίες που έχω, σε λίγο καιρό, μέσα στο μήνα θέλω να πιστεύω,
τα ίδια παιδιά που βγάλανε τα πρώτα 29 επεισόδια, θα κάνουν νέο release με τα επεισόδια εώς το 54. Οπότε μόλις βγουν, θα μπορούμε να συνεχίσουμε. Ας ελπίσουμε οι πληροφορίες μου να είναι έγκυρες.
Τώρα για μετά το 54...ξέρω ότι υπάρχει μια ιδέα να μεταφραστεί από τη γαλλική έκδοση στα αγγλικά...αλλά αυτό είναι ακόμα απλά μια ιδέα...Το κακό είναι ότι η γαλλική έκδοση έχει λογοκρίνει πολλά επεισόδια, και έχει αλλάξει βασικά γεγονότα της πλοκής...
Αυτά...αν έχω νεότερα θα ενημερώσω!

|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 31 Μάι 2005

|
Δημοσιεύθηκε: Τρι Σεπ 12, 2006 10:34 am
Τίτλος:
|
|
|
Αυριο θα υπαρξει release του 7.
Υπαρχει καποια κοπελα που να μενει Θεσσαλονικη και να θελει να μεταφρασει;
Αν ναι, ας μου στειλει pm.
Η Gia θα διευθετει της διορθωσης.
Ο λογος που ζηταω δευτερη κοπελα στην μεταφραση, ειναι καθαρα για ταχυτητα καλυψης των επεισοδιων(εστω αυτων των 29 που εχουμε στην κατοχη μας με αγγλικους υποτιτλους). _________________ Διαβάστε τους Κανόνες του Forum
Διαβάστε το Playback FAQ
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 29 Αύγ 2006
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 13 Σεπ 2006
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 31 Αύγ 2006
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 31 Μάι 2005

|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ Σεπ 14, 2006 8:18 am
Τίτλος:
|
|
|
Οκ, για να μην στενοχωρησω καμια απο τις δυο σας, δωστε μου παρακαλω μεσω pm τα στοιχεια σας, ωστε να σας στειλω τα dvd με τους αγγλικους υποτιτλους, και τα εργαλεια που θα χρειαστειτε, οπως και τις οδηγιες, ωστε να μεταφρασετε ενα επεισοδιο, και να στειλω την μεταφραση σας στην Gia, για να δουμε ποια "πληρει" τις προυποθεσεις. _________________ Διαβάστε τους Κανόνες του Forum
Διαβάστε το Playback FAQ
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ Σεπ 14, 2006 8:35 am
Τίτλος:
|
|
|
xHATEBREEDx έγραψε:
|
Οκ, για να μην στενοχωρησω καμια απο τις δυο σας, δωστε μου παρακαλω μεσω pm τα στοιχεια σας, ωστε να σας στειλω τα dvd με τους αγγλικους υποτιτλους, και τα εργαλεια που θα χρειαστειτε, οπως και τις οδηγιες, ωστε να μεταφρασετε ενα επεισοδιο, και να στειλω την μεταφραση σας στην Gia, για να δουμε ποια "πληρει" τις προυποθεσεις.
|
 Στον Administrator/Referee! Γιατί εμείς ήμαστε μια οικογένια εδώ στην κοινότητα ! και δεν έχει σημασία η απόσταση  !
Ελπίζω να το θέλουν πολύ τα κορίτσια και να κάνουν τρομερή δουλειά 
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 26 Μάρ 2006
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ Σεπ 18, 2006 8:17 pm
Τίτλος:
|
|
|
[quote="Gonzo"]
Κόβουν αρκετά σημεία μέσα από το Anime και κάποια δεν τα δίχνουν κάποια τα δίχνουν κάπως αλλιώς και το νόημα στην μετάφραση το αλλάζουν ανάλογα με το όπως τους συμφέρει(  )
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 13 Οκτ 2006
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ Οκτ 13, 2006 1:58 am
Τίτλος:
|
|
|
Λοιπόν, είδα πως το τελευταίο μήνυμα γράφτηκε 15 Σεπτεμβρίου. Περίπου 1 μήνα πιο πριν. Εγώ τώρα μπήκα στο forum και δηλώνω λάτρης της Κάντυ. Βέβαια, θα ήθελα μια μικρή βοήθεια στο πως κατεβαίνουν αυτά τα επεισόδια που έχετε ανεβάσει, γιατί είμαι άσχετος!!! Έχω όμως δύο σημαντικές πληροφορίες.
Πρώτον, τα επεισόδια της Κάντυ, προβλήθηκαν και στην ΕΡΤ-3 (προ αμνημονεύτων χρόνων), οπότε εσείς που είστε στη Θεσσαλονίκη, μπορείτε ίσως να κάνετε μια κρούση για τα μεταγλωττισμένα, αφού με την ΕΡΤ της Αθήνας δε βγάζεις άκρη.
Δεύτερη και ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΗ πληροφορία. Τα μεταγλωττισμένα επεισόδια, είχαν προβληθεί γύρω στο 95 με 98 απο την τηλεόραση του ΣΚΑΙ. Παιζόταν κάθε Σαββατοκύριακο στις 06:00 το πρωί. Φαντάζομαι οτι ο Alpha (αφού αυτός ήταν ο πρώην ΣΚΑΙ) μπορεί να έχει στο αρχείο του αυτά τα επεισόδια.
Τι έγινε με το φίλο/η που είπε οτι έχει ένα γνωστό στην ΕΡΤ και μπορεί να μας τα γράψει;
Επίσης, θα σας στεναχωρήσω λίγο με αυτό που θα σας πω, αλλά νομίζω πως τα επεισόδια της ΕΡΤ δε μεταγλωττίστηκαν ποτέ μέχρι το τέλος! Μακάρι να βγω ψεύτης και να τα βρούμε ρε παιδιά... _________________ Και να θυμάσαι...
Αύριο είναι η πρώτη μέρα απο το υπόλοιπο της ζωής σου!
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 13 Ιαν 2006
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ Οκτ 13, 2006 10:43 am
Τίτλος:
|
|
|
Candy-Candy=Ηρωϊνη.....Προκαλεί ανάλογους εθισμούς στον γυναικείο πληθυσμό κυρίως και νευρικούς κλονισμούς στον ανδρικό πληθυσμό λόγω ακατάπαυστης κρεβατομουρμούρας και γκρίνιας.....Κατηγορώ τo Animeclipse για διαφθορά νεανικών μυαλών και ως έμπορο παραισθησιογόνων ουσιών που μεταδίδονται μέσω οθόνης Η/Υ κατα βάση...
Warrate-warrate Candyyyyyyyyyyyyyyyyyy
Sayonara!!!!(παντόφλα; 
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 12 Οκτ 2006
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 22 Μάρ 2006

|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ Οκτ 19, 2006 8:26 pm
Τίτλος:
|
|
|
Μόλις (με το καλό) η AnimeClipse τελειώσει τα 29 επεισόδεια της Candy Candy που υπάρχουν, δεν ξέρω αν θα μπορέσει να συνεχίσει να βγάζει περισσότερα επεισόδεια
Όμως σήμερα είδα πως έβγαλε το πρώτο επεισόδειο, ένα Group που απ΄ότι φαίνεται ειδικεύεται στο συγκεκριμμένο θέμα http://bt.lililicious.net. Το επεισόδειο είναι με Jap Voice, Eng Subs. Το αναφέρω απλά για όσους θέλουν να το έχουν υπ όψιν τους, επειδή αυτοί ίσως τελειώσουν όλο το project, και όχι μόνο τα 29 πρώτα  _________________
ΤΟ ADN είναι ένα σύστημα προώθησης των anime στην Ελλάδα.Ορισμένες αλυσίδες:
AnimeClipse Releases// Saint Seiya Collection// High Definition Movies
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 02 Ιαν 2006

|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ Οκτ 19, 2006 9:42 pm
Τίτλος:
|
|
|
Phantom Duck έγραψε:
|
Όμως σήμερα είδα πως έβγαλε το πρώτο επεισόδειο, ένα Group που απ΄ότι φαίνεται ειδικεύεται στο συγκεκριμμένο θέμα http://bt.lililicious.net. Το επεισόδειο είναι με Jap Voice, Eng Subs. Το αναφέρω απλά για όσους θέλουν να το έχουν υπ όψιν τους, επειδή αυτοί ίσως τελειώσουν όλο το project, και όχι μόνο τα 29 πρώτα
|
Από το site των Lililicious. Απ' ότι φαίνεται δε θα κάνουν άλλο επεισόδιο...
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 31 Ιαν 2006
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ Οκτ 19, 2006 9:47 pm
Τίτλος:
|
|
|
Phantom Duck έγραψε:
|
Όμως σήμερα είδα πως έβγαλε το πρώτο επεισόδειο, ένα Group που απ΄ότι φαίνεται ειδικεύεται στο συγκεκριμμένο θέμα http://bt.lililicious.net. Το επεισόδειο είναι με Jap Voice, Eng Subs. Το αναφέρω απλά για όσους θέλουν να το έχουν υπ όψιν τους, επειδή αυτοί ίσως τελειώσουν όλο το project, και όχι μόνο τα 29 πρώτα
|
October 18, 2006
A special treat: Candy Candy episode 1 (anime).This is the only episode of Candy Candy we're subtitling. Check the "Finished projects (anime)" page for the torrent.
Το παραπανω μπορειτε να το δειτε εδω
ΥΓ Btw,σοβαρο fansub group:
1)Lililicious
A scanlation group focusing on yuri, shoujo ai or lesbian manga and anime. Includes titles like Maria-sama Ga Miteru, Oniisama E, and Yuri Shimai serial.
2)From the group founder:
Lililicious... where did that name come from?
Well, Lily means Yuri, which means Girl X Girl love. Licious is... U know
So Lililicious is Yuri-delight!!
ΕDIT:Αrgh,kakashi με προλαβες
Θα σε εκδικηθω στο TYXAIO hate 
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
|
|
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Ενότητας Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Ενότητας
|
|
|
|
|