Προβολή προηγούμενου Θέματος
::
Προβολή επόμενου Θέματος
|
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
Ένταξη: 05 Μάι 2006
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ Οκτ 11, 2006 11:20 pm
Τίτλος: Jumaru 29 (Plawres Sanshiro 29)
|
|
|
Και ναι, το 29ο επεισόδιο του Plawres Sanshiro βρίσκεται και αυτό στον Tracker, ακόμα 8 μείνανε!!!
Η Chopper-chan και πάλι ξεπέρασε τον εαυτό της σε ταχύτητα και ποιότητα, κάθε φορά που παίρνω μετάφραση είναι καλύτερη από την προηγούμενη ενώ ο δύσμοιρος Ninja κυνηγάει να τα προλάβει όλα. Με άλλα λόγια ξέρετε τι πρέπει να κάνετε όλοι... (hint:  )
Ευχαριστώ πολύ παιδιά!!!
Όσο για το επεισόδιο, εδώ ο Sanshiro προσπαθεί να ελέγξει τον Juohmaru μόνο με την δύναμη της σκέψης του! Από την άλλη σε αυτό το επεισόδιο βλέπουμε έναν χαρακτήρα να αλλάζει τρόπο πλεύσης ακολουθώντας την καρδιά του. Όσο για το preview του επόμενου, αφήστε...
Φυσικά γι'αυτό και για ότι άλλο παρεμφερές (παρεμφερές είπα ε!) θα μπορείτε να συζητήσετε εδώ!
Καλή διασκέδαση!!! _________________ Always look on the Dark Side of life...
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 30 Μάι 2005
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 05 Ιαν 2006

|
Δημοσιεύθηκε: Τετ Οκτ 11, 2006 11:39 pm
Τίτλος:
|
|
|
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 29 Ιούλ 2006
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 31 Αύγ 2006
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 11 Οκτ 2006
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ Οκτ 12, 2006 12:12 am
Τίτλος:
|
|
|
wow ρε φιλε respect είστε όλοι. Πριν μια μέρα κατέβασα όλα τα επεισόδια (μέχρι 28) και πωρώθηκα τόσο πολύ που τα είδα όλα μονοκοπανιά.. Τα έβλεπα στο Junior (το τωρινό 0-6) όταν ήμουνα κάπου 8 χρονων.... (εκεί είχε δείξει καμια 10aria μάλλον)
Όταν τα ξαναέβλεπα, μου ερχόντουσαν τόσες πολλές αναμνήσεις που σε ορισμένα σημεία δάκρυσα.. Έχω πωρωθεί τόσο πολύ που δεν πάει άλλο. Συζήταγα με έναν φίλο για "ανιμε" πριν δυο βδομάδες περίπου και μια στιγμή είπε κάτι για tzumaru. εγώ έμεινα κόκαλο. με ρωτάει τι έγινε, εγώ ακόμα σκεφτόμουνα, λέω λες να είναι αυτό?? τελικά μου ήρθαν μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα τόσες εικόνες που ούτε ο ίδιος δεν μπορούσα να το πιστέψω.Τον ρώτησα άμα έχει κανένα επεισόδιο αλλα δεν είχε,είπε ότι ήταν δύσκολο να βρείς. Επίσης μου είπε πως λεγόταν η σειρά. Έλα όμως που εγώ τόσο καιρό έψαχνα για plawrers, prawlers, και αλλα τέτοια.. έλεος δηλαδή. Ώσπου μια μέρα γράφω στο google "tzumaru". Τότε έβγαλε ένα ελληνικό forum που είχε την λέξη tzumaru.Το έψαξα και εκεί έλεγε τα εξής:
Hey FLY LIZARD...
Erwtisis: To avatar su einai apo to "Tzumaru"?
Einai o Sansiro kai o papous tou? Grin
lol ναι αυτός ήταν. Πήγαινε στο animeclipse να κατεβάσεις επεισόδεια, στα αγγλικά λέγεται Plawres Sanshiro
(link:)
http://www.cinemascope.gr/forum/index.php?PHPSESSID=c8c5c16eb4462bcedc52586936bef7b3&topic=9224.15
..........ε και από αυτό το σημείο και μετά καταλαβαίνετε τι έγινε..........το adsl κάηκε να πούμε από τα τόσα συνεχόμενα download :P
Πριν λίγο γράφτηκα στο forum σας και με το που τελειώνω στο poll για Kyoko-Seelah βλέπω να έχετε τελειώσει και το 29!! χεχεχε apla rules είστε! συνεχίστε την καλή δουλειά μάγκες!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την ||CannibalCorpse|| στις Πεμ Οκτ 12, 2006 12:52 am, 2 φορές συνολικά
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 04 Ιαν 2006

|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ Οκτ 12, 2006 12:46 am
Τίτλος:
|
|
|
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 30 Μάι 2005
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 11 Ιούν 2005
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ Οκτ 12, 2006 6:07 am
Τίτλος:
|
|
|
Αστέρια είστε ... δεν έχω λόγια το "Ευχαριστώ" είναι τόσο λίγο τόσο φτωχό ...
"Ο Θεός του κόσμου να σας δίνει δύναμη και να σας έχει καλά!"! _________________ "P.M.P. Fight Hey, Juohmaru, you are a fighter of hope, P.M.P. Fight Put your love into machines ..." - Plawres SanShiro
Some people are so ungrateful to be alive, but not you ... NOT ANY MORE ... - Saw

|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 17 Σεπ 2006
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ Οκτ 12, 2006 9:17 am
Τίτλος:
|
|
|
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 06 Μάι 2006
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ Οκτ 12, 2006 6:31 pm
Τίτλος:
|
|
|
Ευχαριστουμε!
Thank you!
Merci!
Gracias!
Eyxaristoyme! :P _________________ "u talkin to me? u talkin to me??? then who the hell else r u talkin to-u talkin to me??? well im the only one here... who the fuck do u think u r talkin to?? oh yeah? yeah??? ok... (pulls gun) huh? ur dead..." - Travis Bickle, Taxi Driver
"All Ι have in this world is my balls and my word. And I dont break em for no one, u understand?" - Tony Montana, Scarface
www.hattrick.org
Manager of Dikefalos in II.4
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 28 Ιαν 2006
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ Οκτ 13, 2006 8:09 am
Τίτλος:
|