Ένταξη: 12 Ιούν 2006
Δημοσιεύθηκε: Κυρ Οκτ 08, 2006 9:02 am
Τίτλος:
To 2008 einai kali xronia.Apo ti mia oi ekloges,apo tin alli i olimpiada sto pekino....Tespa,an paroun oi sub-distro ta dvd pisteuo tha kinithei grigorotera.
An den eixan oristei sub-distro paidia tora px K3TL thasoun 40kostos sti seira .Opote oute stin olimpiada tha ta epernes.
Ipomoni.Den ksero ti allo na po.Oi simetoxes xtipane kokkino!!!!! _________________ God didn't send me to earth to shine.He put me here to show you how it's done...
Για να μη καθυστερησουμε και αλλο παρακαλω αμεσα να μου στειλουν διευθυνσεις οι manos_fas και Anteus ωστε μολις τα εχω να τα στειλω χωρις αλλες καθυστερησεις....
(UPDATE: 09-10-2006) Θα σας ξενερωσω αλλα σημερα ηρθε ο Ταχυδρομος μου εφερε αλλο δεμα που περιμενα αλλα οχι τα DVD..... Αντε να δουμε απο αυριο.....
Έχει επεξεργασθεί από τον/την mdd.45 στις Δευ Οκτ 09, 2006 11:51 am, 2 φορές συνολικά
Ένταξη: 04 Ιαν 2006
Δημοσιεύθηκε: Τρι Οκτ 10, 2006 12:17 pm
Τίτλος:
Mdd.45 τι εγινε με τα dvd σου ηρθαν?αν δεν σου ερθουν και σημερα στειλε μου ενα πμ να παω να δω στο ταχυδρομιο τι γινεται για να δουμε τι παιζει. _________________ .:: Gungrave Released By AC ::.
Μαλλον παιδια λογω εκλογων και χαζομαρες και επειδη ολοι τωρα στελνουν διαφημιστικα και αλλα <<ενημερωτικα>> φυλλαδια πρεπει να εχει πεσει πολυ δουλεια και δεν προλαβαινουν η λογω φορτου καθυστερουν.. και σπανε τα ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΝΕΥΡΑ!!! ερε θα φανε καμμια μυνησαρα,,, λεω εγω τωρα...
Παιδες και σημερα 13-10-2006 δε μου ηρθαν τα DVD Ο sokollatos ειναι αφαντος και δεν εχει ενημερωσει με ποιο τροπο εστειλε τα DVD ωστε να το ψαξω και εγω στα Ελτα στη περιοχη μου (αν τα εστειλε συστημενα). Το μονο που μπορω να κανω ειναι να περιμενω απο Δευτερα μηπως ερθουν, αλλα κατι δε μυ παει καλα στη κατασταση..... Παρακαλω ο Admin της αλυσιδας να κανει οτι μπορει μπας και βρουμε καμια ακρη......
Πολλές φορές χάνονται τα χαρτάκια-ειδοποιητήρια παραλαβής (π.χ. τα παίρνει ο αέρας, τα αφήνουν όπου να ναι οι ταχυδρόμοι). Καλό θα ήταν σε όσους καθυστερούν τα δέματα, να ζητήσουν τον κωδικό αποστολής από αυτόν που τους τα έστειλε και να πάνε στο ταχυδρομείο. Μου έχει τύχει πολλές φορές αυτή η περίπτωση _________________
ΤΟ ADN είναι ένα σύστημα προώθησης των anime στην Ελλάδα.Ορισμένες αλυσίδες:
AnimeClipse Releases//Saint Seiya Collection//High Definition Movies
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Ενότητας Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Ενότητας