Ένταξη: 29 Ιούλ 2006
Δημοσιεύθηκε: Δευ Οκτ 02, 2006 7:25 pm
Τίτλος:
Παιδια προσπαθω να κατεβασω το πρωτο επεισοδιο αυτη τη στιγμη και παει ελεεινα αργα(τωρα δεν μου δινει κανενας για την ακριβεια)!Μπορει να seedαρει καποιος?
Δημοσιεύθηκε: Τετ Οκτ 04, 2006 1:36 am
Τίτλος: Kabamaru
Παιδια ειναι κατι το οποιο δεν εχουμε συζητησει αλλα ειναι σημαντικο.Θα ηθελα οι πρωτοι που θα τελειοσουν το dl να κανουν seed για τους αλλους.Για να μπορεσω να φυγω εγω και να ανεβασω και αλλα project.....................
Λοιπον το kabamaru ειδη εχει κατεβει απο 4 οποτε αυτοι περνουν την σκιταλη.Ας δουμε λοιπον ποιο θα ειναι το επομενο torrent.Voltron,Φρουτοπια,samurai pizza cats,robotech ή μηπως κατι απο dragonball τα εχω ολα.Θα ηθελα να αλουσω προτασεις plz.
Φιλε blackfoot888 βασικα
θα'λεγα και δεν ξερω αν καλυπτω την ομηγυρη voltron...
αν καταλαβαινω καλα για dragonball (GT) γινεται προσπαθεια να ανεβει project απο τα παιδια..??οποτε.. _________________ NAI ΣΤΟΝ ΧΑΒΑΛΕ, ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΣΟΒΑΡΟΦΑΝΕΙΑ
H Γλυκήτητα Νικά Τη Σκληρότητα
Dancing with my Loneliness AtsouBaloi
καλησπερα παιδια αν θελετε μπορειτε να τα κατεβασετε direct χωρις να περιμενει παρτε τα απο εδω.www.greekwarez.com θα τα βρειτε στα cartoons στο greek audio cartoon.
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη1, 2, 3
Σελίδα 3 από 3
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Ενότητας Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Ενότητας