|
View previous topic
::
View next topic
|
| Author |
Message |

|
|
|
Back to top
|
|

|
Posted: Fri Sep 29, 2006 5:43 pm
Post subject:
|
|
|
|
|
|
|
Back to top
|
|

|
|
|
Back to top
|
|
|
|
|
Back to top
|
|

|
Posted: Sat Sep 30, 2006 12:18 pm
Post subject:
|
|
|
Δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι το ιδιαίτερο! Απλά αναλόγως την γραμμή σου να ορίσεις ένα καλό upload και αυτό είναι όλο! Όσο εσύ θα κάνεις download θα κάνεις και συγχρόνως upload τα κομμάτια που έχεις από το torrent file και όταν το κατεβάσεις όλο μπορείς πλέον να το αφήσεις active και αυτό να κάνει μόνο upload (seed) δηλαδή! _________________ My Blog | Blood Berets Athens Paintball Team @ Facebook
|
|
|
Back to top
|
|

|
Posted: Sun Oct 01, 2006 9:24 pm
Post subject:
|
|
|
Ύστερα από τα πρώτα 5 λεπτά που είδα από το 1ο επεισόδιο,έχω να πω κάποια πράγματα:1ον) ο παππούς πέθανε!
2ον)Δε συγκρίνεται με κανένα άλλο anime όσο καινούριο ή όσο καλό κι αν είναι αυτό.
(γνώμη μου,μη με κυνηγάτε  )
3ov) Kabamaru και τα μυαλά στα κάγκελα! blackfoot888 σ' ευχαριστώ που μ' έκανες να ξαναθυμηθώ και να δακρύσω  από χαρά. _________________ 
|
|
|
Back to top
|
|

|
|
|
Back to top
|
|

|
Posted: Sun Oct 01, 2006 9:54 pm
Post subject:
|
|
|
Δεν το κατέβασα ακόμα αλλά φαντάζομαι ναι και μεταγλωτισμένο!
tip: To  kabamaru είναι το VHS μεταγλωτισμένο!
tip2: KATAΡΑ!!!
tip3: ΜΑΚΑΡΟΝΑΔΑ!!  _________________ My Blog | Blood Berets Athens Paintball Team @ Facebook
|
|
|
Back to top
|
|

|
|
|
Back to top
|
|

|
Posted: Sun Oct 01, 2006 10:09 pm
Post subject:
|
|
|
Σ' αυτό υπάρχει μόνο μια λύση,και αυτή υπό προϋποθέσεις: αν υπάρχει σε ντουβουντου ποιότητα,εννοείται πως θα έχει japan ήχο.Αν λοιπόν υπάρχει(κάτι που δεν το γνωρίζω),το παραγγέλνεις,και αν γίνεται,πετάς τον αυθεντικό ήχο και κολάς πάνω του το μεταγλωτισμένο.Ναι μεν θα έχεις καλή ποιότητα εικόνας,αλλά θα έχεις τον κλασσικό ψιλοχάλια μεταγλωτισμένο ήχο(του παλιού καλού VHS).
Υ.Γ.:ότι προείπα δεν ξέρω καν αν μπορεί να γίνει,αλλά είναι το μόνο πράγμα που μου ήρθε στο μυαλό,έστω για να υπάρχει καλή εικόνα. _________________ 
|
|
|
Back to top
|
|

|
Posted: Sun Oct 01, 2006 10:15 pm
Post subject:
|
|
|
|
sugata wrote:
|
Σ' αυτό υπάρχει μόνο μια λύση,και αυτή υπό προϋποθέσεις:αν υπάρχει σε ντουβουντου ποιότητα,εννοείται πως θα έχει japan ήχο.Αν λοιπόν υπάρχει(κάτι που δεν το γνωρίζω),το παραγγέλνεις,και αν γίνεται,πετάς τον αυθεντικό ήχο και κολάς πάνω του το μεταγλωτισμένο.Ναι μεν θα έχεις καλή ποιότητα εικόνας,αλλά θα έχεις τον κλασσικό ψιλοχάλια μεταγλωτισμένο ήχο(του παλιού καλού VHS).
Υ.Γ.:ότι προείπα δεν ξέρω καν αν μπορεί να γίνει,αλλά είναι το μόνο πράγμα που μου ήρθε στο μυαλό,έστω για να υπάρχει καλή εικόνα.
|
Βασικα δεν με νοιαζει να ειναι στα ελληνικα. Αλλωστε στα ελληνικα 8α εχω το VHS που ειναι κλασσικο. Με νοιαζει να το χω σε καλη ποιοτητα, κ αν υπαρχει σε DVD εκδοση σιγουρα θα υπαρχουν καπου και αγγλικα subs.
|
|
|
Back to top
|
|

|
Posted: Sun Oct 01, 2006 11:37 pm
Post subject:
|
|
|
Υπάρχουν πολλοί που προσπάθησαν να το κάνουν αυτό, αλλά δεν βρήκαν DVD Kabamaru. Και από ότι ξέρω, ακόμα και στην ιαπωνία σπάνιο είναι να βρεθεί DVD αυτής της σειράς _________________
ΤΟ ADN είναι ένα σύστημα προώθησης των anime στην Ελλάδα.Ορισμένες αλυσίδες:
AnimeClipse Releases// Saint Seiya Collection// High Definition Movies
|
|
|
Back to top
|
|

|
Posted: Sun Oct 01, 2006 11:56 pm
Post subject:
|
|
|
Mετά από πρόχειρο ψάξιμο στο anime news network,μαθαίνουμε ότι στην ιαπωνία προβλήθηκε από την NTV(www.ntv.co.jp),ενώ την παραγωγή είχε αναλάβει η Group TAC(www.g-tac.co.jp).Όσοι πιστοί τυγχάνει να έχουν γνώσεις ιαπωνικής,μπορούν να κάνουν μια προσπάθεια,σ' αυτα τα 2. _________________ 
|
|
|
Back to top
|
|
|
Posted: Mon Oct 02, 2006 4:19 pm
Post subject: Kabamaru
|
|
|
|
|
|
|
Back to top
|
|

|
Posted: Mon Oct 02, 2006 4:22 pm
Post subject:
|
|
|
Βlackfoot είμαι σίγουρος πως αν δεν βλέπαμε το kabamaru σε VHS πρώτα με αυτή τη γελοία/ξεκαρδιστική μεταγλώτιση δεν θα το είχαμε αγαπήσει τόσο... Καλά και τα Ιαπωνικά αλλά στην περίπτωση του Kabamaru τα ελληνικά είναι όλο το anime.. _________________ My Blog | Blood Berets Athens Paintball Team @ Facebook
|
|
|
Back to top
|
|
|
|