Amidamaru έγραψε:
|
Εγώ έκανα μια πρόταση αφού μπορείς να διαθέσεις λίγη από την γραμμή που έχεις στο "μαγαζί σου" και έναν υπολογιστή μέρα νύχτα ανοικτό! Να ξανακάναμε την Hub του AnimEclipse.
Δεν ξέρω αν σε ενδιαφέρει κάτι τέτοιο να το κάνεις;
Το μόνο που ξέρω είναι ότι βάζεις ένα πρόγραμμα που τρέχει συνέχεια στον υπολογιστή και ότι θα πρέπει να έχεις σταθερή διέυθυνση ή με κάποιο άλλο πρόγραμμα να την κάνεις σταθερή! λοιπάμαι δεν γνωρίζω περισσότερα ίσως κάποιος που να γνωρίζει να μας βοηθούσε;
|
Υπάρχει ένα guide σε κάποιο συγκεκριμένο ελληνικό hub στο dc
Για στείλε pm στον ninja και ρώτα τον
Σχετικά με το topic τώρα...ψίφησα κατά γιατί πιστεύω οτι κάτι τέτοιο θα είχε νόημα να γίνει μόνο αν μπορούσε να διατεθεί μια βαρβάτη γραμμή και το λέω αυτο γιατι αν το δεί κανείς και σε βάθος χρόνου οι χρήστες ολο ένα και θα αυξάνονται (μην ξεχνάτε είμαστε στην ελλάδα που ούτε το 50% δεν έχει βάλει net ακόμη).
Αν δείτε απο ξένα funsubbing groups,στηρίζονται είτε σε users με καλές γραμμές,είτε διαθέτουν κάποιο bot που το συντηρούνε με donations.
Τα donations τα ξεχνάμε οπότε πάμε στους users με τις γραμμάρες τους
Είναι αυτονόητο οτι πρέπει να υπάρχουν distro members σε IRC εαν θέλουμε να πάμε παραδοσιακά και σε στον torrent tracker.Εαν δεν υπάρχουν αρκετοί ώστε να καλυφθούν οι ανάγκες του distribution τότε ΟΛΟΙ κάνουν υπομονή ή παίρνουν το κουβαδάκι τους και σε άλλη παραλία.
Τώρα για διαφορετικούς τρόπους distro,κάτι διαφορετικό απο irc και torrents απλά δεν αξίζει.
Θα σηκώσει κάποιος http/ftp server?Αφου υπάρχει το irc που και ποιό οικονομικό σε bandwidth reserve είναι (να είναι καλά τα queue lists) και πιο γνωστό στους καινούργιους.
Τέλος για τα torrents το μόνο που μπορεί να κάνει κανείς είναι να βγάζει news παρακαλώντας τους users να κάνουν seed,αφού ταυτόχρονα ψάχνει για users με καλό upload.