Ένταξη: 04 Ιαν 2006
Δημοσιεύθηκε: Σαβ Σεπ 23, 2006 11:37 am
Τίτλος: Banner View
Παιδια για καποιο αγνωστο λογο δεν μου βγαζει τα banner στην κορυφη.
Μηπως μπορει καποιος να με βοηθησει? _________________ .:: Gungrave Released By AC ::.
Ένταξη: 11 Ιαν 2006
Δημοσιεύθηκε: Σαβ Σεπ 23, 2006 12:11 pm
Τίτλος:
Αντιμετωπίζω το ίδιο πρόβλημα. Νόμιζα ότι είχαν βγει τα banner μέχρι που είδα στο pc ενός φίλου μου ότι φαίνονταν και μάλιστα ήταν καινούρια. Αλλά στο δικό μου πάλι δε φαίνονται. Περίεργο. Υποθέτω ότι μπορεί να έχει να κάνει με κάποιες ρυθμίσεις στο Firefox. _________________ Brighter Death Now エルゴ プラクシー
死の代理人
Ergo Proxy
The Agent Of Death
Quote from Mentar: "The day I release h264 in an .avi container is the day I quit encoding..."
t3h Master of Lolis ~ Now with MOAR kawai-ness ~ moé rulz ~ lol
Αντιμετωπίζω το ίδιο πρόβλημα. Νόμιζα ότι είχαν βγει τα banner μέχρι που είδα στο pc ενός φίλου μου ότι φαίνονταν και μάλιστα ήταν καινούρια. Αλλά στο δικό μου πάλι δε φαίνονται. Περίεργο. Υποθέτω ότι μπορεί να έχει να κάνει με κάποιες ρυθμίσεις στο Firefox.
Μηπως πατησατε καταλαθος φραγη εικόνων απο animeclipse η έχεται κανεντα προγραμαμ πχ spyblaster η κανενα antivirus που τις μπλοκάρει?Κάντε και ενα update το firefox στην τελευταια εκδοση αν δεν τον έχετε κάνει!!!
Λοιπόν δεν ξέρω αν θα βοηθήσει αλλά αξίζει να το δοκιμάσετε!!!
για mozilla tools->options->web features->load images και προσθέστε το www.animeclipse.com και πατήστε allow!
JA NE(τα λέμε)
Ένταξη: 04 Ιαν 2006
Δημοσιεύθηκε: Σαβ Σεπ 23, 2006 3:54 pm
Τίτλος:
Ναι ρε και με τον explorer μου κανει τα ιδια.Εκανα pause το kaspersky και συνεχιζουν τα ιδια προβληματα. _________________ .:: Gungrave Released By AC ::.
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Ενότητας Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Ενότητας