1.an kai den eimai dragonball fan aki den exv dei db kana mpoyketo sthn mana moy ths to pataga
2.gerund an deis ta dika moy post kai ta sygkrineis me to kommati toy post poy egraces kai esy me "greekish" h pvs allivs ta lene
tha katalabeis thn diafora.(Το παρών κείμενο συντάχθηκε σε Microsoft
Word)(Αν έχετε να κάνετε κάτι καλύτερο με
διαβάσετε απο εδώ και κάτω)
Η διαφορά αγαπητέ,το αγαπητέ χωρίς τόνο
ειρωνίας, είναι οτι μπορεί να γράφω ορθογραφημένα αλλά αυτο δεν συμαίνει οτι τονίζω κι'όλας(για αυτό και Word).Όταν γράφτηκα σε αυτό το forum είπα "ωραία ελληνική κοινότητα, θα γράφω με ελληνικούς
χαρακτήρες"... τα πράγματα δεν ήταν ετσι όπως νόμιζα, αμέσως έλαβα PM απο εσένα που μου έλεγε να κάνω edit.Ο λαμάκας ειχα γράψει με κεφαλαία για να γλυτώσω τους τόνους και έφαγα ενα ωραιότατο warning για αυτό.Το σοκ ήταν
απερίγραπτο τότε με πλησίασαν,μου πρόσφεραν ως αντάλαγμα χρήματα, δόξα, εξουσία και το μαγνητοσκοπημένο υλικό της συλλογής σου, ομώς όλα αυτά δεν είχαν νόημα,η συλλογή σου άλλο, θα το έκανα αλλά για εκδίκηση!Ναι σωστά διαβάσατε εκδίκηση οχι όμως απο εσάς μόνο,
από την δασκάλα μου στο γυμνάσιο που μου έκοβε μονάδες κτλ κτλ.Έιμαστε παντού στις δημόσιες υπηρεσίες,στην τηλεόραση,στον κλήρο,στα γήπεδα,στα καφένεια, στα υπουργεία παντού, δεν μπορείτε να μας ξεχωρίσετε απο
εσάς, ανθρώποι κάθε ηλικίας, φύλου,κομματικών πιστεύω, θρησκείας κτλ κτλ που γράφουν την ελληνική έρχονται στις στρατιές μας κάθε μέρα
(καλά τη μαλακίες γράφω).Σωστά διαβάσατε υπάρχουμε και ο σκοπός μας να καταργήσουμε τα σημεία τονισμού σύντομα θα πραγματοποιηθεί,αφού ιδιωτικοποιήσουμε την εκπαίδευση και μιας και σας έχουμε πατήσει κάτω με την ακρίβεια σύντομα δεν θα έχετε χρήματα να σπουδάσετε τα παιδία σας και θα αναγκαστήτε να γράφετε/πληκτρολογείται όπως εμείς
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!!
3.
gerund_infinitive έγραψε:
|
Πάντως από τότε που άρχισα να βλέπω hentai,
οι σεξουαλικές μου συνήθειες έχουν γενικά αλλάξει: πλέον συχνάζω σε σχολικά
συγκροτήματα, όπου και παρακολουθώ καμπυλωτές κορασίδες, τις οποίες βάζω μετά να συνουσιάζονται ενώ τις μαγνητοσκοπώ για το αρχείο μου.
Λέτε να έχω πρόβλημα;
|

ΟΧΙ βέβαια δεν υπάρχει τίποτα πιο συνιθισμένο και φυσιολογικό.Αυτό μας έλειπε σε λίγο θα μας πούν οτι ήταν λάθος πoυ αποπλάνησα την μάνα του καλύτερου μου φίλου