Δεν παίζει φάση! γιατί εγώ μέχρι στιγμής πέρνως επιτόπου κόκκινες
Αν θέλεις μπορούμε να κάνουμε άλλα πράγματα μαζί
Να πάτε για μπάσκετ ή ποδόσφαιρο φαντάζομαι ε??
Μόνο ο δικός μας Referee δεν λαδόνετε οπότε μόνο εδώ ήμαστε σίγουροι
Κάτι τελευταίο που δεν το άκουσα από κανέναν να το πω εγώ για να τελειώσουμε με το 25 και να μπούμε στο 26 σε καναδύο ημέρες μόλις το δούνε όλοι για να το σχολιάσουμε !
Στο 25 ο Great America λεει τον Sanshiro Κιτρινιάρη πίθηκο!
Τελείως ρατσιστικό το κομμάτι λόγου αυτού
(και τι έγινε ρε φίλε που είμαι γιαπωνέζος ? ) τίποτα πάλι επικράτησε ο Juohmaru
Ένταξη: 04 Ιαν 2006
Δημοσιεύθηκε: Δευ Σεπ 18, 2006 12:25 pm
Τίτλος:
Εγω λοιπον ξεκιναω τον σχολιασμο....
Το plawres που αντιμετωπισε ο Jouhmaru αυτη την φορα δεν ηταν και τιποτα σπουδαιο.Πιστευω πως ο σκοπος της μαχης δεν ηταν να νικησει τον Jouhmaru αλλα να μονομαχισουν για να δουν καποιοι αλλοι σε τη φαση βρισκετε μεχρι στιγμης. _________________ .:: Gungrave Released By AC ::.
Το plawres που αντιμετωπισε ο Jouhmaru αυτη την φορα δεν ηταν και τιποτα σπουδαιο.Πιστευω πως ο σκοπος της μαχης δεν ηταν να νικησει τον Jouhmaru αλλα να μονομαχισουν για να δουν καποιοι αλλοι σε τη φαση βρισκετε μεχρι στιγμης.
Είναι λίγο νωρίς να πούμε καθώς τώρα αρχίζουν να ξεδιπλώνονται να πράγματα!
Μπορεί να ήταν μια μάχη για επίδειξη δύναμης!?
Μπορεί να ήταν μια μαχη για να καταστρέψουν τον jumaru(αλλά απέτυχαν)!?
Κάτι μου λέει πως το παιδί που θα δεί ο sanshiro θα είναι ο αδερφός της sheelah Misty!!
ΥΓ: το σενάριο αρχίζει να γίνεται πολύ γ&)^$ο
Δυστυχώς δεν έχω καμία ερώτηση για την Λαμπίρη-plawres team
Άμα η κοπέλα ήταν σαν την κοπέλα από το Avatar σου θα έλεγα συγχωριμένη λόγο ότι είναι κοκότα.! Αλλά θα μου πεις και αυτή θα μπορούσε να ήταν κοκότα αλλά δεν είναι εκεί το θέμα αλλά όταν είσαι βοηθός ένος τέτοιου επιστήμονα ! ε θα πρέπει να έχεις ένα επίπεδο σκέψεις και αντίδρασης!
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Ενότητας Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Ενότητας