Προβολή προηγούμενου Θέματος
::
Προβολή επόμενου Θέματος
|
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
Ένταξη: 10 Ιούν 2005
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι Σεπ 05, 2006 4:44 pm
Τίτλος:
|
|
|
2 pramata simvenoun
1 i otan pas na kaneis download den exis kanei log in prin gia na mporis na ta katevaseis
2 ti client xrisimopoieis ??? exis kanei udp/tcp open sto rooter??? an oxi tote kanta kai ksanakatevase defteron an exis client apo tous banarismenous katevase i utorrent i azureus i kapio allo pou thes alla na min einai stin banlist gl  _________________ 
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 31 Αύγ 2006
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ Σεπ 06, 2006 6:58 am
Τίτλος:
|
|
|
Eyeshield έγραψε:
|
an den einai kati apo to site oxi den tha sou anevasi katholou ratio dil an einai px ena music video den pezi katholou rolo afto me ton animeclipse tracker.. gia na anevaseis to ratio prepei na exis arxeio apo animeclipse projects an einai otidipote allo apla einai axristo na to valeis ..
|
antonis m. έγραψε:
|
Παιδια εχω κι εγω ενα προβληματακι,αλλα δεν ξερω γιατι.Εχω κατεβασει μεχρι στιγμης ολα τα τορεντς που εχετε βαλει,αλλα κανενα δεν μου δειχνει οτι κατεβαινει.Σα να μη μου ειναι διαθεσιμο απο κανενα χρηστη.Ξερετε γιατι συμβαινει αυτο;Απο τοτε που ξεκινησατε πρωτη φορα προσπαθω και ακομα δε μπορω!!!Αν μπορειτε να με βοηθησετε,θα το εκτιμουσα παρα πολυ!Ευχαριστω,να στε καλα!!!
|
@Eyeshield, Σε ευχαριστούμε για την απάντηση προς το pontikaki. (αλλά είχα στείλει πμ για να μην γίνει χαμός με το όλο θέμα γιατί είναι λίγο άσχετο). αλλά
@antonis m.
Παράθεση:
|
1 i otan pas na kaneis download den exis kanei log in prin gia na mporis na ta katevaseis
|
Αν προσπαθήσεις να κατεβάσεις Projects σαν Guest τότε θα περιμένεις 12 ή 24 ώρες! δεν θυμάμαι ακριβώς πόσο αλλά το πρόβλημα εκτός από την αναμονή είναι οτι δεν μπορείς να έχεις Ratio στην ιστοσελίδα!
* κάποιος Mod/Admin να διορθώσει το Topic και να δημιουργίση ένα καινούργιο στον τομέα πρόβλημα παρακαλώ! *
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 10 Ιούν 2005
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ Σεπ 07, 2006 3:13 am
Τίτλος:
|
|
|
tipota re c  an xero mporo na voithiso nomizo kai ego eprepe na stilo pm gia na min gini etsi tespa  kala downloads pontikaki _________________ 
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 31 Μάι 2005

|
Δημοσιεύθηκε: Τρι Σεπ 12, 2006 10:38 am
Τίτλος:
|
|
|
Αν και εγραψα και στο αλλο Thread, το γραφω και δω για να το δουνε ολοι.
Υπαρχει καποια κοπελα που να μενει Θεσσαλονικη και να θελει να μεταφρασει;
Αν ναι, ας μου στειλει pm.
Η Gia θα διευθετει της διορθωσης.
Ο λογος που ζηταω δευτερη κοπελα στην μεταφραση, ειναι καθαρα για ταχυτητα καλυψης των επεισοδιων (εστω αυτων των 29 που εχουμε στην κατοχη μας με αγγλικους υποτιτλους).
Ευχαριστω  _________________ Διαβάστε τους Κανόνες του Forum
Διαβάστε το Playback FAQ
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 15 Σεπ 2006
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|

|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 31 Αύγ 2006
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ Σεπ 15, 2006 11:09 am
Τίτλος:
|
|
|
Αν και είμαι Fan του Azureus και δουλεύω Azureus θα πρότεινα με την σειρά μου τον μTorrent διότι κατάλαβα ότι δεν έχει ξαναχρησιμοποιήσει Torrent Client και καλό θα ήταν να μάθει από κάτι ελάφρη και ευχρηστώς με τόσα καλούδια όσα χριάζετε για αρχή! 
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 07 Ιούν 2005
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ Σεπ 16, 2006 10:07 am
Τίτλος:
|
|
|
i lexi codecs sou leei mipos kati? Den exeis ta katalila codecs malon kale mou  _________________ [img:ac6df2922f]http://www.geocities.com/white_magician_girl/CasterSigV3b.jpg[/img:ac6df2922f]
When lonelyness comes your way and feel that no one is there for you,
I'll be here to chear you up. Never give up!!! Genki!!!
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|

|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ Σεπ 16, 2006 10:16 am
Τίτλος:
|
|
|
TeSoNi έγραψε:
|
Loipon egw katafera telika n katevasw to apo 1 ews 5 alla exw allo prob twraaaaaaa..........dn paizoun re paidia..giati dn paizoun ta epeisodia???
Ta vazw se oti player exw sto pc mediaplayer realplayer powerdvd oti 8eleis kai dn paizoun ta epeisodia...giati???
|
Πηγαινε αριστερα στο Playback FAQ και κατεβασε το codec pack του deliopoulos  _________________ Διαβάστε τους Κανόνες του Forum
Διαβάστε το Playback FAQ
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|

|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|

|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ Σεπ 16, 2006 2:01 pm
Τίτλος:
|
|
|
Μολις ανεβηκε και το επεισοδιο 07 στον tracker.
Καλη απολαυση  _________________ Διαβάστε τους Κανόνες του Forum
Διαβάστε το Playback FAQ
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|