Προβολή προηγούμενου Θέματος
::
Προβολή επόμενου Θέματος
|
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
Ένταξη: 31 Αύγ 2006

|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 02 Απρ 2006

|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 26 Μάι 2006
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 10 Σεπ 2006
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ Σεπ 13, 2006 5:32 pm
Τίτλος:
|
|
|
Re paidia egw oute neos eimai sta torrents oute tpt, alla to provlhma paramenei:
Katevasa 750MB, exw to PC anoixto olh mera na seedarei ayto pou katevasa, k apla kaneis den to kanei download...
Dhladh gia na mh diagraftw, 8a prepei na katevasw kati pou kykloforei poly, akoma k an den to 8elw gia mena, mono k mono gia to ratio?  _________________ "Of all the tyrannies on humane kind, the worst is that which persecutes the mind".
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|

|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 22 Μάρ 2006

|
Δημοσιεύθηκε: Τετ Σεπ 13, 2006 8:09 pm
Τίτλος:
|
|
|
Δίπλα στο αρχείο που κάνεις Seed σου γράφει τι ποσοστό έχει ολοκληρωθεί. πχ 0.361. Μόλις φτάσει στο 1.000 θα έχεις ολοκληρώσει την υποχρέωσή σου (να κάνεις Upload τόσο όσο έκανες Download). Τότε θα φύγει αυτό το μήνυμα.
Αν θέλεις να κάνεις και παραπάνω Seed δεν πρόκειται να παρεξηγηθεί κανένας  _________________
ΤΟ ADN είναι ένα σύστημα προώθησης των anime στην Ελλάδα.Ορισμένες αλυσίδες:
AnimeClipse Releases// Saint Seiya Collection// High Definition Movies
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 04 Ιαν 2006

|
Δημοσιεύθηκε: Τετ Σεπ 13, 2006 8:11 pm
Τίτλος:
|
|
|
Κατεβασε το utorrent και ρυθμισε το να κανει το εξης.
Οταν κατεβαζεις κι εσυ κατι το upload σου να ειναι στο 20kb/s ενω οταν τελειωσεις το κατεβασμα κι απλα seedαρεις να πιανει μεγαλυτερες ταχυτητες. _________________
.:: Gungrave Released By AC ::.
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|

|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ Σεπ 14, 2006 12:25 pm
Τίτλος:
|
|
|
ΟΚ παιδια ευχαριστώ.
Εχω φτάσει στο 0.24. Πόσο θελει για να μη μου βγάζει το μηνυμα;
Εχω τον υπολογιστή 3 μέρες ανοικτό.
Λέω να τον κλείσω για καμιά μέρα γιατί θα πάρει φωτιά.
Με το DSL το upload κόβει το download?
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|

|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ Σεπ 14, 2006 1:01 pm
Τίτλος:
|
|
|
Να πάρει φωτιά χλωμό το κόβω! Από τις 28 Αυγούστου έχει να κλείσει ο δικός μου  .Και οοοοοοόχι,δεν έχω κάνει install κανένα aircondition.όσο για αυτό για τον αν κόβει το download,νομίζω πως ναι,αλλά η διαφορά φαίνεται όταν
έχεις ρυθμίσει το upload σε μεγάλη ταχύτητα.Π.χ. εγώ που έχω 768/128 όταν κατεβάζω κάτι ή σερφάρω δεν ανεβάζω το upload πέραν του 10-12.Όταν δουλεύει μόνο το utorrent στο internet το ρυθμίζω σε απεριόριστο,και παίρνει το maximum της γραμμής μου=20 kbs.Το δοκίμασα με αυτή τη ρύθμιση όταν κατέβαζα και το download μου σπάνια ξεπερνούσε τα 10 kbs.Σε ένα άλλο topic έδωσε ο sokollatos ένα λινκ για το utorrent και τις καλύτερες ρυθμίσεις που μπορείς να έχεις,αναλόγως τη γραμμή σου. http://ut-settings.go.pl/
(αλλά νομίζω έχεις bittorrent,οπότε λίγο άκυρο,τεσπά,μπορεί να σε βοηθήσει) _________________ 
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 12 Ιούν 2006
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ Σεπ 14, 2006 1:14 pm
Τίτλος:
|
|
|
Apla vasika oso upload exeis(px 128 peripou 12kb/s) vaze to ligo pio kato gia na min kollane ta panta.
Poies 28 Augoustou???
Ego to exo anoikto to pc apo ton maio.Seri.Mia fora ekleise oli kioli ena vradi.
Vevaia exo psiktres kai koutia eidika,kai 3 anemistirakia.Alla pali....
Giafto einai oi ipologistes gia na tous ftanoume sta oria tous. _________________ God didn't send me to earth to shine.He put me here to show you how it's done...

|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|

|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ Σεπ 14, 2006 1:20 pm
Τίτλος:
|
|
|
Σχετικό....ρε συ μετά από 2,5 περίπου μέρες που θα αφήσω ανοιχτό το internet αποσυνδεέται μόνο του.Παίζει κάποια ρύθμιση να μένει ανοιχτό συνέχεια?Καλοκαιράκι ήμουν διακοπές και έπινα ρακές όλη μέρα.Και για τον λόγο
που γράφω δεν είχε νόημα να τον αφήσω ανοιχτό (και μόνο του το κακόμοιρο στο σπίτι...  ) _________________ 
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 31 Μάι 2005

|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ Σεπ 14, 2006 1:52 pm
Τίτλος:
|
|
|
sugata έγραψε:
|
Σχετικό....ρε συ μετά από 2,5 περίπου μέρες που θα αφήσω ανοιχτό το internet αποσυνδεέται μόνο του.Παίζει κάποια ρύθμιση να μένει ανοιχτό συνέχεια?Καλοκαιράκι ήμουν διακοπές και έπινα ρακές όλη μέρα.Και για τον λόγο
που γράφω δεν είχε νόημα να τον αφήσω ανοιχτό (και μόνο του το κακόμοιρο στο σπίτι... )
|
Ναι, πηγαινε στη συνδεση σου, δεξι κλικ, Ιδιοτητες, και καπου θα βρεις επιλογη που λεει για αυτοματη επανακληση με το που κλεισει η συνδεση. _________________ Διαβάστε τους Κανόνες του Forum
Διαβάστε το Playback FAQ
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|

|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 31 Μάι 2005

|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ Σεπ 14, 2006 2:00 pm
Τίτλος:
|
|
|
Ναι οντως, εγω το χω βαλει κιολας να συνδεεται αυτοματα στο startup.
Επειδη δεν εχω router(οπου εκει ειναι πιο ευκολα τα πραγματα) αλλα usb ακολουθησα αυτες τις οδηγιες:
1) Control Panel -> Network Connections
2) Find your connection.
3) Right click on the icon and select "Properties"
4) Uncheck "Prompt for name and password..." and Click OK
5) Create a shortcut in your startup folder.
Και εισαι ετοιμος  _________________ Διαβάστε τους Κανόνες του Forum
Διαβάστε το Playback FAQ
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|

|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|